JYU EMBA Alumni. Tervetuloa mukaan!

emba_alumni.jpg

Hyvä JYU EMBA-ohjelmasta valmistunut - tervetuloa mukaan alumnitapahtumiin!

Kaikki Executive MBA -valmistuneet, JYU EMBA yhteistyökumppanit ja sidosryhmät ovat tervetulleita mukaan alumnitoimintaan! Jyväskylän yliopiston Executive MBA -koulutusta on järjestetty jo vuodesta 1989 lähtien ja toimintavuosien aikana jäsenmäärä on kasvanut varsin mittavaksi. Avoimesta Executive MBA -ohjelmasta sekä yrityskohtaisista MBA-ohjelmista valmistuneita on jo yhteensä yli 1500! Tässä joukossa on huikea määrä asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä jota kannattaa hyödyntää!

Liity Executive MBA LinkedIn-alumniryhmään 

Liity Executive MBA LinkedIn -ryhmään  LinkedIn ja olet mukana ajankohtaisissa tapahtumissa ja keskusteluissa. LinkedIn -ryhmä, University of Jyväskylä EMBA Group on vain Executive MBA -ohjelmassa opiskelevien ja ohjelmasta valmistuneiden käytössä oleva keskustelualusta. 

Alumnitilaisuudet 3 kertaa vuodessa

Tule mukaan yhteisiin tapahtumiin! Tapaamisissa kuulet mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista liikkeenjohdollisista teemoista, vaihdat kuulumisia tuttujen opiskelutovereidesi kanssa ja tapaat uusia tuttavuuksia. Alumnitilaisuuksia järjestämme vähintään kolme/vuosi, kunkin vuoden helmi-, kesä- ja syyskuussa.

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Päivitä tietosi ja pysy ajan tasalla tulevista tilaisuuksista.

Kehitämme jatkuvasti alumnitoimintaa ja kuuntelemme herkällä korvalla alumnien ja EMBA-opiskelijoiden toiveita ja ehdotuksia. Mitä juuri sinä kaipaat alumnitoiminnalta?

jyuEMBA_alumnitapahtumat.JPG

Kauppatieteiden opinnot Jyväskylän yliopistossa Executive MBA:n jälkeen

Executive MBAn opintosuorituksia luetaan hyväksi kauppatieteen perustutkintoihin Jyväskylän yliopistossa. EMBA:n ja avoimessa yliopistossa tietyn määrän opintoja suorittaneilla on mahdollisuus hakea opiskelemaan kauppatieteiden perustutkintoja avoimen väylän haussa. 

Ylemmän korkeakoulututkinnon omaavalle Executive MBA:n jatkoväylä Jyväskylän yliopistossa on tohtorin tutkintoon tähtäävät jatko-opinnot. EMBA-ohjelmassa tehty lopputyötutkimus on ollut usealle lähtölaukaus väitöskirjatyöhön.

Kiinnostuitko - kysy lisää
Sirpa Koponen, koulutuspäällikkö
p. 040 836 8841
sirpa.koponen(at)jyu.fi