16.01.2018

EMBA Alumni - tule mukaan!

Mitä Executive MBA:n jälkeen?

Kaikki MBA:ksi valmistuneet, Avancen yhteistyökumppanit ja sidosryhmät ovat tervetulleita mukaan AvanceAlumni toimintaan. Jyväskylän yliopiston Avance-johtamiskoulutusta on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan ja toimintavuosien aikana jäsenmäärä on kasvanut mittavaksi. Avoimesta Executive MBA ohjelmasta sekä yrityskohtaisista MBA -ohjelmista valmistuneita on jo yhteensä n. 1000! Tässä joukossa on huikea määrä asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä jota kannattaa hyödyntää!

Liity nyt AvanceEMBA LinkedIn -ryhmään  LinkedIn ja olet mukana ajankohtaisissa tapahtumissa ja keskusteluissa. LinkedIn University of Jyvaskyla EMBA Group on vain Executive MBA-ohjelmassa opiskelevien ja ohjelmasta valmistuneiden käytössä oleva keskustelualusta.

Alumnitapaamisissa kuulet mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista liikkeenjohdollisista teemoista sekä tapaat tuttuja opiskelutovereitasi ja verkostoidut. Alumnitilaisuuksia järjestämme kolme/vuosi - kunkin vuoden helmikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa. Alumnina olet lämpimästi tervetullut myös Menestyksen Strategiat -ohjelman kansainväliselle opintojaksolle, opintojakso ajoittuu huhtikuulle. Katso ajankohtaiset tapahtumat.

Alumnitoimintaa kehitämme jatkuvasti ja kuuntelemme herkällä korvalla alumniemme toiveita ja ehdotuksia. Mitä juuri sinä kaipaat alumnitoiminnalta?


Kauppatieteiden opinnot Jyväskylän yliopistossa Executive MBA:n jälkeen

Executive MBA:n opintosuorituksia luetaan hyväksi kauppatieteen perustutkintoihin Jyväskylän yliopistossa. EMBA:n ja avoimessa yliopistossa tietyn määrän opintoja suorittaneilla on mahdollisuus hakea opiskelemaan kauppatieteiden perustutkintoja erillisessä EMBA-haussa.

Ylemmän korkeakoulututkinnon omaavalle Executive MBA:n jatkoväylä Jyväskylän yliopistossa on tohtorin tutkintoon tähtäävät jatko-opinnot. EMBA-ohjelmassa tehty lopputyötutkimus on ollut usealle lähtölaukaus väitöskirjatyöhön.

Kiinnostuitko - kysy lisää
Sirpa Koponen, koulutuspäällikkö
p. 040 836 8841
sirpa.koponen(at)jyu.fi