JYU EMBA Alumni. Tervetuloa mukaan!

emba_alumni.jpg

Hyvä JYU EMBA-ohjelmasta valmistunut - tervetuloa mukaan alumnitapahtumiin!

Kaikki Executive MBA -valmistuneet, JYU EMBA yhteistyökumppanit ja sidosryhmät ovat tervetulleita mukaan alumnitoimintaan! Jyväskylän yliopiston Executive MBA -johtamiskoulutusta on järjestetty jo vuodesta 1984 lähtien ja toimintavuosien aikana jäsenmäärä on kasvanut varsin mittavaksi. Avoimesta Executive MBA -ohjelmasta sekä yrityskohtaisista MBA-ohjelmista valmistuneita on jo yhteensä n. 1500! Tässä joukossa on huikea määrä asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä jota kannattaa hyödyntää!

Liity LinkedIn Executive MBA -alumniryhmään

Liity nyt Executive MBA LinkedIn -ryhmään  LinkedIn ja olet mukana ajankohtaisissa tapahtumissa ja keskusteluissa. LinkedIn -ryhmä, University of Jyväskylä EMBA Group on vain Executive MBA -ohjelmassa opiskelevien ja ohjelmasta valmistuneiden käytössä oleva keskustelualusta. 

Alumnitilaisuudet helmikuussa, kesäkuussa  ja syyskuussa

Tule mukaan yhteisiin tapahtumiin! Tapaamisissa kuulet mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista liikkeenjohdollisista teemoista, vaihdat kuulumisia tuttujen opiskelutovereidesi kanssa ja tapaat uusia tuttavuuksia. Alumnitilaisuuksia järjestämme vähintään kolme/vuosi, kunkin vuoden helmi-, kesä- ja syyskuussa.

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Päivitä tietosi ja pysy ajan tasalla tulevista tilaisuuksistamme. 

Alumnitoimintaa kehitämme jatkuvasti ja kuuntelemme herkällä korvalla alumnien ja EMBA-opiskelijoiden toiveita ja ehdotuksia. Mitä juuri sinä kaipaat alumnitoiminnalta?

jyuEMBA_alumnitapahtumat.JPG

Kauppatieteiden opinnot Jyväskylän yliopistossa Executive MBA:n jälkeen

Executive MBA:n opintosuorituksia luetaan hyväksi kauppatieteen perustutkintoihin Jyväskylän yliopistossa. EMBA:n ja avoimessa yliopistossa tietyn määrän opintoja suorittaneilla on mahdollisuus hakea opiskelemaan kauppatieteiden perustutkintoja avoimen väylän haussa. 

Ylemmän korkeakoulututkinnon omaavalle Executive MBA:n jatkoväylä Jyväskylän yliopistossa on tohtorin tutkintoon tähtäävät jatko-opinnot. EMBA-ohjelmassa tehty lopputyötutkimus on ollut usealle lähtölaukaus väitöskirjatyöhön.

Kiinnostuitko - kysy lisää
Sirpa Koponen, koulutuspäällikkö
p. 040 836 8841
sirpa.koponen(at)jyu.fi