03.01.2019

EMBA Alumni - tule mukaan!

emba alumni

Mitä Executive MBA:n jälkeen?

Kaikki MBA:ksi valmistuneet, Avancen yhteistyökumppanit ja sidosryhmät ovat tervetulleita mukaan alumnitoimintaan! Jyväskylän yliopiston Avance-johtamiskoulutusta on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan ja toimintavuosien aikana jäsenmäärä on kasvanut mittavaksi. Avoimesta Executive MBA -ohjelmasta sekä yrityskohtaisista MBA -ohjelmista valmistuneita on jo yhteensä n. 1000! Tässä joukossa on huikea määrä asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä jota kannattaa hyödyntää!

Liity nyt Executive MBA LinkedIn -ryhmään  LinkedIn ja olet mukana ajankohtaisissa tapahtumissa ja keskusteluissa. LinkedIn University of Jyväskylä EMBA Group on vain Executive MBA-ohjelmassa opiskelevien ja ohjelmasta valmistuneiden käytössä oleva keskustelualusta.

Alumnitapaamisissa kuulet mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista liikkeenjohdollisista teemoista sekä tapaat tuttuja opiskelutovereitasi ja verkostoidut. Alumnitilaisuuksia järjestämme vähintään kolme/vuosi, kunkin vuoden helmikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa. Alumnina olet lämpimästi tervetullut myös Menestyksen Strategiat -ohjelman kansainväliselle opintojaksolle, opintojakson ajankohta on 10.-13.4.2019, katso lisätiedot.

Alumnitoimintaa kehitämme jatkuvasti ja kuuntelemme herkällä korvalla alumniemme toiveita ja ehdotuksia. Mitä juuri sinä kaipaat alumnitoiminnalta?

Katso ajankohtaiset tapahtumat

Kauppatieteiden opinnot Jyväskylän yliopistossa Executive MBA:n jälkeen

Executive MBA:n opintosuorituksia luetaan hyväksi kauppatieteen perustutkintoihin Jyväskylän yliopistossa. EMBA:n ja avoimessa yliopistossa tietyn määrän opintoja suorittaneilla on mahdollisuus hakea opiskelemaan kauppatieteiden perustutkintoja avoimen väylän haussa.

Ylemmän korkeakoulututkinnon omaavalle Executive MBA:n jatkoväylä Jyväskylän yliopistossa on tohtorin tutkintoon tähtäävät jatko-opinnot. EMBA-ohjelmassa tehty lopputyötutkimus on ollut usealle lähtölaukaus väitöskirjatyöhön.

Kiinnostuitko - kysy lisää
Sirpa Koponen, koulutuspäällikkö
p. 040 836 8841
sirpa.koponen(at)jyu.fi