Executive MBA - arvoa kasvava investointi

emba_hinta.jpg

Kasva rohkeaksi tulevaisuuden johtajaksi!

Jyväskylän yliopiston Executive MBA on vaikuttava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Koska EMBA-opinnot suoritetaan työn ohessa, suora hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta lähtien.  Soveltavien oppimistehtävien avulla viet oppimasi suoraan käytäntöön ja oman organisaatiosi kehittämiseen.

EMBA -ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, hinta alk. 31 500 € (+alv 24%). Hintaan sisältyvät seminaarijaksot ja -materiaalit, palaute kirjallisista tehtävistä, opintojen ja EMBA-lopputyön ohjaus sekä kotimaan seminaarijaksojen kokouspakettikulut. Hintaan eivät sisälly henkilökohtaisen lukemiston kirjat eivätkä matka- ja majoituskulut. Opinnot laskutetaan opintojen etenemisen mukaisesti, näin opintomaksut jakautuvat tasaisesti koko opintoajalle.

Tuplasti kilpailuetua!


Työelämässä mikään ei ole tänä päivänä tärkeämpää kuin kyky oppia, uudistua ja uudistaa.  Kansainvälisesti akkreditoitu Executive MBA -opintokokonaisuus on  investointi juuri sinun tulevaisuuteesi. Kasvatat kyvykkyyttäsi ja rohkeuttasi kohdata  tämänhetkiset ja tulevat liiketoiminnan haasteet. Samalla kehität organisaatiosi kilpailukykyä  ja luot etumatkaa kilpailijoihin. Opintojen lisäksi pääomaasi kasvattaa muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva  laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voit hyödyntää niin opintojen aikana kuin sen jälkeenkin.

Tilaa nyt sitoumuksetta opintosuunnitelmaluonnos - lähetämme sähköpostiisi ehdotuksen Sinulle yksilöidystä Executive MBA -opinnoista, aikatauluista ja kustannuksista.

Katso verottajan lisätiedot Koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta henkilöverotuksessa