Executive MBA - arvoa kasvava investointi

emba_hinta.jpg

Executive MBA on sijoitus itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Investoi menestykseen!

Executive MBA-opinnot ovat investointi oman osaamisesi kehittämiseen ja vahvistamiseen. Osaaminen on pääoma, joka säilyy sinulla ikuisesti - se kasvaa arvoa koko elämäsi ajan. EMBA-opinnot suoritetaan työn ohessa, näin suora hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta lähtien.  Soveltavien oppimistehtävien avulla viet oppimasi suoraan käytäntöön ja oman organisaatiosi kehittämiseen.

EMBA -ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, hinta alk. 31 500 € (+alv 24%). Hintaan sisältyvät seminaarijaksot ja -materiaalit, palaute kirjallisista tehtävistä, opintojen ja EMBA-lopputyön ohjaus sekä kotimaan seminaarijaksojen kokouspakettikulut. Hintaan eivät sisälly henkilökohtaisen lukemiston kirjat eivätkä matka- ja majoituskulut. Opinnot laskutetaan opintojen etenemisen mukaisesti, näin opintomaksut jakautuvat tasaisesti koko opintoajalle.

Tuplasti kilpailuetua!

Työelämässä mikään ei ole tänä päivänä tärkeämpää kuin kyky oppia, uudistua ja uudistaa.  Kansainvälisesti akkreditoitu Executive MBA -opintokokonaisuus on  investointi juuri sinun tulevaisuuteesi. Kasvatat kyvykkyyttäsi ja rohkeuttasi kohdata  tämänhetkiset ja tulevat liiketoiminnan haasteet. Samalla kehität organisaatiosi kilpailukykyä  ja luot etumatkaa kilpailijoihin. Opintojen lisäksi pääomaasi kasvattaa muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva  laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voit hyödyntää niin opintojen aikana kuin sen jälkeenkin.

Tilaa alustava EMBA-opintosuunnitelma 

Tilaa nyt opintosuunnitelmaluonnos - lähetämme sitoumuksetta sähköpostiisi ehdotuksen Sinulle yksilöidystä Executive MBA -opinnoista, aikatauluista ja kustannuksista.

Katso verottajan lisätiedot Koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta henkilöverotuksessa