Executive MBA. Joustavat opinnot työn ohessa.

Monipuolista työ- ja uramahdollisuuksiasi. Suorita arvostettu, kokeneen liikkeenjohdon MBA joustavasti työn ohessa.

 Jyväskylän yliopiston Executive MBA on kansainvälisesti akkreditoitu, aidosti joustava ja yksilöllisiin kehittymistarpeisiin rakentuva johtamisohjelma.  Opintojen korkeatasoisen laadun takaavat AACSB, AMBA ja BGA -akkreditoinnit.

EMBA-opinnot rakentuvat sinun ja yrityksesi kehittymistarpeiden mukaisesti

JYU EMBA -opintojen rakenne on modulaarinen, mikä mahdollistaa sinulle opintojen rakentamisen omista ja organisaatiosi lähtökohdista. EMBA-opintosi etenevät yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana. Opintosuunnitelmaasi voit sisällyttää juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi hyödyllisimmiksi - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Ja mikä parasta, mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, voit joustavasti muuttaa suunnitelmaa niin sisältöjen kuin aikataulujenkin osalta koko opintojen ajan.

Executive MBA -ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, opintojen pääkielenä on suomi. Toimimme valtakunnallisesti - pääosa koulutusohjelmistamme järjestetään kokoushotelleissa eteläisen Suomen alueella, Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella.

EMBA-rakenne.png

Sovella oppimasi suoraan käytäntöön

Vaikuttava oppiminen ei ole vain tiedon lisääntymistä vaan myös toiminnan muutosta. EMBA-opintojen sisällöt kytket vahvasti omaan työhösi ja organisaatiosi kehittämiseen kautta linjan. Hyöty opinnoista on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta saakka.

"JYU EMBAn vahvuutena pidän sitä, kuinka työssä oppimista ja kehittymistä tukeva ote johdon koulutusohjelmassa onkaan. Ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen ja joustava toimintamalli, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen opintojen hyödyntämisen."

Laskutus joustavasti opintojen etenemisen mukaan

Executive MBA -opinnot laskutetaan opintojesi etenemisen mukaisesti, näin maksut jakautuvat tasaisesti koko opintoajalle. Opinnot laskutetaan pääsääntöisesti kunkin koulutusohjelman aloitusjakson jälkeen. Halutessasi voimme rakentaa sinulle räätälöidyn maksusuunnitelman toiveidesi mukaan, kts. opintojen rahoitus  

Suorita EMBA ohjelma kerrallaan, sinulle sopivalla aikataululla

JYU EMBA on taipuisa johtamisohjelma, joka huomioi yksilölliset kehittymistarpeesi ja mukautuu työ- ja elämäntilanteeseesi koko opintojen ajan. EMBA-opinnot voit suorittaa myös joustavasti kurssi kerrallaan ja täsmätarpeeseen. Aloita opinnot sinulle sopivana ajankohtana valitsemallasi koulutusohjelmalla  ja jatka eteenpäin oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan kohti EMBA-diplomia.

saku_h.JPG

Miksi Executive MBA?  

1 Hyödynnät oppimaasi heti käytäntöön

EMBA-opinnot kartuttavat tietojasi ja taitojasi, osaamisesi pysyy ajantasalla. Opinnoissa yhdistyvät mielekkäällä tavalla teoria ja käytäntö - saat heti käytäntöön vietäviä ajatuksia ja näkemyksiä. Työn ohessa opiskellen hyödynnät oppimaasi käytäntöön opintojen alusta saakka. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet liität vahvasti omaan organisaatioosi ja arjen johtamistyöhön.


2 Opiskelet joustavasti

Suoritat EMBA-opinnot työn ohessa, aikataulu joustaa työ- ja elämäntilanteesi mukaan. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan valitset itsellesi tärkeimpiä opintokokonaisuuksia - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Opintosuunnitelmaa voit joustavasti päivittää sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Opinnot on mahdollista suorittaa reilussa kahdessa vuodessa, mutta tarvittaessa opintoaika joustaa viiteen vuoteen. Opinnot laskutetaan joustavasti, opintojesi etenemisen mukaisessa tahdissa.


3 Kehität omaa osaamistasi ja organisaatiosi kilpailukykyä

Executive MBA on vaikuttava ja arvoa kasvava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Osaamisesi ja johtamistaitosi kehittyvät EMBA-opintojen aikana, saat myös vahvistusta itsesi johtamiseen. Osaamisen vankentuessa olet entistä valmiimpi tarttumaan uusiin haastavampiin työtehtäviin. 

Yrityksesi hyötyy opinnoista paitsi sinun osaamisen kasvun myötä myös useiden yrityksen toimintaan sovellettavien kehittämistehtävien ja erityisesti EMBA-lopputyön kautta.


4 Verkostoidut eri toimialoja edustavien kollegojen kanssa

EMBA-opinnoissa liityt osaksi kattavaa, eri toimialojen edustajista koostuvaa johtaja- ja asiantuntijaverkostoa sekä tapaat muita johtamisen huippuosaajia. Meillä et opiskele vain yhden ryhmän mukana, vaan eri koulutusohjelmissa on aina uusi kokoonpano johtaja- ja asiantuntijakollegoita. EMBA-opiskelijamme ovat sekä yrityksistä että julkisista organisaatioista ja eri toimialat ovat laajasti edustettuina. Opintojen aikana saat itsellesi huikean johtaja- ja asiantuntijaverkoston, jota voit hyödyntää ammatillisissa ongelmanratkaisuissa myös opintojen jälkeen.


5 Saat huipputason koulutusta

Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelma on AMBA, AACSB ja BGA -akkreditoitu. Kansainväliset akkreditoinnit takaavat sen, että saat maailmalla huipputasoiseksi tunnustettua johtamiskoulutusta. Executive MBA -ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA, jolla on AMBA-akkreditointi. BGA-akkreditoinnin saavutimme neljäntenä yliopistona koko maailmassa! 

EMBA-ohjelma toteutetaan laajan asiantuntijaverkoston kanssa - joka vuosi EMBA-ohjelmassa kouluttaa yli 80 eri asiantuntijaa! Asiantuntijoina ovat korkeakoulujen ja liike-elämän pätevimmät ja kiinnostavimmat ajattelijat. Merkittävimmät asiantuntijat ohjelmissamme ovat kuitenkin osallistujat - koulutus rakentuu aitoon vuorovaikutukseen ja yhdessä pohtimiseen.

6  Palveluksessasi henkilökohtainen opintojen ohjaaja

Sinulle nimetty, henkilökohtainen EMBA-opintojen ohjaaja huolehtii siitä, että että opintosi etenevät ja että valmistut asettamassasi tavoiteajassa. Ohjauksen tuntimäärää ei ole rajattu vaan saat kaiken tarvitsemasi tuen opintojesi suorittamiseen menestyksellisesti. Myös EMBA-opintojen ohjausseminaarit tukevat oppimistasi ja ennenkaikkea lopputyösi rakentumista.

JYU EMBA on koko Suomen johtamisohjelma. Infografiikassa osallistujien taustoja.

jyuEMBA.JPG

Execu­ti­ve MBA - mi­ten mu­kaan?

Executive MBA -ohjelmaan on jatkuva haku, opinnot voit aloittaa joustavasti Sinulle sopivana ajankohtana. Opinnot etenevät henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaan, joka joustaa tarvittaessa sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojen ajan.

Tilaa nyt sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-suunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi Sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset. Alustava opintosuunnitelma ei luonnollisesti sido sinua mihinkään. 

Johtaminen on jatkuvan kehittymisen tie. Tervetuloa inspiroivalle matkalle!