14.01.2019

Executive MBA

Sijoita tulevaisuuteesi. Osaaminen on pääoma, joka säilyy sinulla ikuisesti. Se kasvaa arvoa koko elämäsi ajan.

Onko opinnoistasi kulunut jo aikaa? Ovatko työtehtäväsi muuttumassa vaativammiksi ja haluat vankentaa ja syventää osaamistasi? Kaipaatko nostetta työurallesi?

Suorita arvostettu kokeneen liikkeenjohdon MBA joustavasti työn ohessa opiskellen. Jyväskylän yliopiston Executive MBA on opiskelijalähtöinen, liiketoimintaa kehittävä ja vahvasti verkostoille rakentuva. Ohjelman korkeatasoisen laadun takaa kansainväliset akkreditoinnit, AMBA ja AACSB.

Opintoihin on jatkuva haku, voit aloittaa opinnot sinulle sopivana ajankohtana. EMBA -opintosi etenevät yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana. Opintosuunnitelmaan voit sisällyttää juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi  hyödyllisimmiksi - sinä päätät mihin osaamiseen panostat.

Vaikuttava oppiminen ei ole vain tiedon lisääntymistä vaan myös toiminnan muutosta. EMBA-opintojen sisällöt kytket vahvasti omaan työhösi ja organisaatiosi kehittämiseen  kautta linjan. Koska EMBA-opinnot suoritetaan työn ohessa, suora hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta lähtien. Mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, onnistuu opintosuunnitelman muuttaminen sekä  ajallisesti että sisällöllisesti koko opintojesi ajan. Opinnot laskutetaan niiden etenemisen mukaisesti, näin maksut jakautuvat tasaisemmin koko opintoajalle. 

Executive MBA -ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, opintojen pääkielenä on suomi. Toimimme valtakunnallisesti - pääosa koulutusohjelmistamme järjestetään eteläisen Suomen alueella. 

Tilaa nyt sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-opintosuunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi alustavan suunnitelman, joka sisältää sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

Tilaan sitoumuksetta henkilökohtaisen EMBA-opintosuunnitelman

 
"JYU EMBAn vahvuutena pidän sitä, kuinka työssä oppimista ja kehittymistä tukeva ote
johdon koulutusohjelmassa onkaan. Ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen ja joustava toimintamalli,
joka mahdollistaa parhaan mahdollisen opintojen hyödyntämisen."

Executive MBA -ohjelma on modulaarinen. Opinnot rakentuvat


Executive MBA -ohjelman vahvuudet

1 Hyödynnät oppimaasi heti
EMBA -opinnoissa yhdistyvät teoria ja käytäntö - saat heti käytäntöön vietäviä ajatuksia ja näkemyksiä. Työn ohessa opiskellen hyödynnät oppimaasi käytäntöön heti opintojen alusta saakka. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet liität vahvasti omaan organisaatioosi. Monipuoliset osallistavat työmuodot auttavat sinua soveltamaan oppimaasi suoraan työtehtäviisi.

2 Opiskelet joustavasti
Suoritat EMBA -opinnot työn ohessa, aikataulu joustaa työ- ja elämäntilanteesi mukaan. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan valitset itsellesi tärkeimpiä opintokokonaisuuksia - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Opintosuunnitelmaa voit joustavasti päivittää sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Opinnot on mahdollista suorittaa reilussa kahdessa vuodessa, mutta tarvittaessa opintoaika joustaa viiteen vuoteen.

3 Kehität itseäsi ja organisaatiotasi
Executive MBA on vaikuttava ja arvoa kasvava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Osaamisesi ja johtamistaitosi kehittyvät EMBA -opintojen aikana, saat myös vahvistusta itsesi johtamiseen. Osaamisen vankentuessa olet entistä valmiimpi tarttumaan uusiin haastavampiin työtehtäviin. Yrityksesi hyötyy opinnoista paitsi sinun osaamisen kasvun myötä myös useiden yrityksen toimintaan sovellettavien kehittämistehtävien ja erityisesti EMBA-lopputyön kautta.

4 Verkostoidut eri toimialoilta olevien kollegojen kanssa
EMBA -opinnoissa liityt osaksi kattavaa, eri toimialojen edustajista koostuvaa verkostoa ja tapaat muita johtamisen huippuosaajia. Meillä et opiskele vain yhden ryhmän mukana, vaan eri koulutusohjelmissa on aina uusi kokoonpano opiskelijoita. EMBA-opiskelijamme ovat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja eri toimialat ovat laajasti edustettuina. Kokeneiden osallistujien verkosto muodostaa sinulle arvokkaan sosiaalisen pääoman, joka on käytettävissäsi opintojen jälkeenkin.

5 Saat huipputason koulutusta
Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelma on AMBA (Association of MBAs) ja AACSB akkreditoitu. Akkreditoinnit takaavat sen, että saat maailmalla huipputasoiseksi tunnustettua johtamiskoulutusta. Executive MBA -ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA-koulutus, jolla on AMBA-akkreditointi.

EMBA -ohjelma toteutetaan laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Ohjelmissa asiantuntijoina ovat korkeakoulujen ja liike-elämän pätevimmät ja kiinnostavimmat ajattelijat. Merkittävimmät asiantuntijat ohjelmissamme ovat kuitenkin osallistujat - koulutus rakentuu aitoon vuorovaikutukseen ja yhdessä pohtimiseen.

6  Palveluksessasi henkilökohtainen opintojen ohjaaja 
Sinulle nimetty, henkilökohtainen EMBA -opintojen ohjaaja on tukenasi ja sparraajanasi koko opintojesi ajan. Ohjauksen tuntimäärää ei ole rajattu vaan saat kaiken tarvitsemasi tuen opintojesi suorittamiseen menestyksellisesti.  EMBA -opintojen ohjausseminaarit tukevat oppimistasi ja ennenkaikkea lopputyösi rakentumista. 


 Asiakkaamme arvostavat

 • opintojen joustavuutta
 • valinnan mahdollisuutta
 • moderneja ja tehokkaita oppimismenetelmiä
 • henkilökohtaista ohjausta
 • asiakaslähtöistä toimintatapaamme

  Execu­ti­ve MBA - mi­ten mu­kaan?
  Executive MBA -ohjelmaan on jatkuva haku, opinnot voit aloittaa joustavasti Sinulle sopivana ajankohtana.
  Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jonka mukaisesti opinnot etenevät. 
  Tilaa sitoumuksetta alustava Executive MBA -suunnitelma. Saat sähköpostiisi opintosuunnitelman, joka sisältää sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

  Huomioithan, että halutessasi voit osallistua mille tahansa kurssitarjontamme yksittäiselle kurssille ja päättää myöhemmin jatkatko opintoja Executive MBA-kokonaisuudessa. Suorittamasi opintopisteet luetaan kokonaisuudessaan hyväksi EMBA-opintoihin.

  Vaikuttavaa johtamiskoulutusta jo vuodesta 1984 - liity sinäkin osaksi menestystarinaa!