13.11.2017

Executive MBA - joustavasti työn ohessa

Si­nun ja yri­tyk­se­si osaa­mi­sen kehittämiseen

Executive MBA -ohjelman laajuus on vähintään 100 opintopistettä ja se on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa opiskellen. Opinnot kytkeytyvät hyvin läheisesti omaan työhön ja organisaatioon kautta linjan. Suora hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissä heti opintojen alusta lähtien. 

Executive MBA -opinnot koostuvat


Executive MBA -ohjelman vahvuudet

1 Hyödynnät oppimaasi heti
Opinnoissa yhdistyvät teoria ja käytäntö - saat heti käytäntöön vietäviä ajatuksia ja näkemyksiä. Monipuoliset osallistavat työmuodot auttavat sinua soveltamaan oppimaasi suoraan työtehtäviisi. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet voit liittää vahvasti omaan organisaatioosi.

2 Opiskelet joustavasti
Suoritat opinnot työn ohessa, aikataulu joustaa työ- ja elämäntilanteesi mukaan. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan valitset itsellesi tärkeimpiä opintokokonaisuuksia - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Opinnot on mahdollista suorittaa reilussa kahdessa vuodessa, mutta tarvittaessa opintoaika joustaa viiteen vuoteen.

3 Kehität itseäsi ja organisaatiotasi
Osaamisesi ja johtamistaitosi kehittyvät opintojen aikana, saat myös vahvistusta itsesi johtamiseen. Osaamisesi vankentuessa olet entistä valmiimpi tarttumaan uusiin haastavampiin työtehtäviin. Yrityksesi hyötyy opinnoista useiden yrityksen toimintaan sovellettavien kehittämistehtävien ja erityisesti EMBA-lopputyön kautta.

4 Verkostoidut
Liityt osaksi kattavaa, eri toimialojen edustajista koostuvaa verkostoa ja tapaat muita johtamisen huippuosaajia. Opintojen aikana syntyvä arvokas verkosto on käytettävissäsi opintojen jälkeenkin.

5 Saat huipputason koulutusta
Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelma on AMBA-akkreditoitu (Association of MBAs). Tämä takaa sen, että saat maailmalla huipputasoiseksi tunnustettua johtamiskoulutusta. Executive MBA -ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA-koulutus, jolla on AMBA-akkreditointi.

6  Palveluksessasi henkilökohtainen opintojen ohjaaja 
Sinulle nimetty, henkilökohtainen opintojen ohjaaja on tukenasi ja sparraajanasi koko opintojesi ajan. Ohjauksen tuntimäärää ei ole rajattu vaan saat kaiken tarvitsemasi avun opintojesi suorittamiseen menestyksellisesti.  Opintojen ohjausseminaarit tukevat oppimistasi ja ennenkaikkea lopputyösi rakentumista.
   

Execu­ti­ve MBA - mi­ten mu­kaan?
Tilaa sitoumuksetta ehdotus henkilökohtaisesta Executive MBA-opintosuunnitelmasta sähköpostiisi. Liitä henkilökohtainen opintosuunnitelmasi sekä cv vapaamuotoiseen EMBA-lautakunnalle osoitettuun hakemukseen. Lautakunta ottaa hakemuksia vastaan maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa.

Huomioithan, että halutessasi voit osallistua mille tahansa kurssitarjontamme yksittäiselle kurssille ja päättää myöhemmin jatkatko opintoja Executive MBA-kokonaisuudessa. Suorittamasi opintopisteet luetaan kokonaisuudessaan hyväksi EMBA-opintoihin.
 
Asiakkaamme arvostavat

  • opintojen joustavuutta
  • valinnan mahdollisuutta
  • moderneja ja tehokkaita oppimismenetelmiä
  • henkilökohtaista ohjausta
  • asiakaslähtöistä toimintatapaamme

     

    Vaikuttavaa johtamiskoulutusta jo vuodesta 1984 - liity sinäkin osaksi menestystarinaa!