12.01.2018

Executive MBA - joustavasti työn ohessa

Kansainvälisesti akkreditoitu liikkeenjohdon koulutus

Onko opinnoistasi kulunut jo aikaa? Ovatko työtehtäväsi muuttumassa vaativammiksi ja haluat vankentaa osaamistasi? Suorita arvostettu kokeneen liikkeenjohdon Executive MBA joustavasti työn ohessa opiskellen.

Opintoihin on jatkuva haku, voit aloittaa opinnot sinulle sopivana ajankohtana. Opinnot kytkeytyvät hyvin läheisesti omaan työhön ja organisaatioon kautta linjan. Suora hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissä heti opintojen alusta lähtien. Mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, onnistuu opintosuunnitelman muuttaminen joustavasti koko opintojesi ajan. Executive MBA-ohjelmallamme on AMBA-akkreditointi.

Executive MBA -ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, opintojen pääkielenä on suomi.

Executive MBA -opinnot rakentuvat


Executive MBA -ohjelman vahvuudet

1 Hyödynnät oppimaasi heti
EMBA -opinnoissa yhdistyvät teoria ja käytäntö - saat heti käytäntöön vietäviä ajatuksia ja näkemyksiä. Monipuoliset osallistavat työmuodot auttavat sinua soveltamaan oppimaasi suoraan työtehtäviisi. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet voit liittää vahvasti omaan organisaatioosi.

2 Opiskelet joustavasti
Suoritat EMBA -opinnot työn ohessa, aikataulu joustaa työ- ja elämäntilanteesi mukaan. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan valitset itsellesi tärkeimpiä opintokokonaisuuksia - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Opintosuunnitelmaa voit joustavasti päivittää sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Opinnot on mahdollista suorittaa reilussa kahdessa vuodessa, mutta tarvittaessa opintoaika joustaa viiteen vuoteen.

3 Kehität itseäsi ja organisaatiotasi
Executive MBA on vaikuttava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Osaamisesi ja johtamistaitosi kehittyvät EMBA -opintojen aikana, saat myös vahvistusta itsesi johtamiseen. Osaamisen vankentuessa olet entistä valmiimpi tarttumaan uusiin haastavampiin työtehtäviin. Yrityksesi hyötyy opinnoista useiden yrityksen toimintaan sovellettavien kehittämistehtävien ja erityisesti EMBA-lopputyön kautta.

4 Verkostoidut eri toimialoilta olevien kollegojen kanssa
EMBA -opinnoissa liityt osaksi kattavaa, eri toimialojen edustajista koostuvaa verkostoa ja tapaat muita johtamisen huippuosaajia. Kokeneiden osallistujien verkosto muodostaa sinulle arvokkaan sosiaalisen pääoman, joka on käytettävissäsi opintojen jälkeenkin.

5 Saat huipputason koulutusta
Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelma on AMBA-akkreditoitu (Association of MBAs). Tämä takaa sen, että saat maailmalla huipputasoiseksi tunnustettua johtamiskoulutusta. Executive MBA -ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA-koulutus, jolla on AMBA-akkreditointi.

EMBA -ohjelma toteutetaan laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Ohjelmissa asiantuntijoina ovat korkeakoulujen ja liike-elämän pätevimmät ja kiinnostavimmat ajattelijat. Merkittävimmät asiantuntijat ohjelmissamme ovat kuitenkin osallistujat - koulutus rakentuu aitoon vuorovaikutukseen ja yhdessä pohtimiseen.

6  Palveluksessasi henkilökohtainen opintojen ohjaaja 
Sinulle nimetty, henkilökohtainen EMBA -opintojen ohjaaja on tukenasi ja sparraajanasi koko opintojesi ajan. Ohjauksen tuntimäärää ei ole rajattu vaan saat kaiken tarvitsemasi tuen opintojesi suorittamiseen menestyksellisesti.  EMBA -opintojen ohjausseminaarit tukevat oppimistasi ja ennenkaikkea lopputyösi rakentumista. 

Execu­ti­ve MBA - mi­ten mu­kaan?
Executive MBA -ohjelmaan on jatkuva haku, opinnot voit aloittaa joustavasti Sinulle sopivana ajankohtana.
Tilaa sitoumuksetta henkilökohtainen Executive MBA-opintosuunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi alustavan opintosuunnitelman, joka sisältää sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset. Katso hakuohjeet.

Huomioithan, että halutessasi voit osallistua mille tahansa kurssitarjontamme yksittäiselle kurssille ja päättää myöhemmin jatkatko opintoja Executive MBA-kokonaisuudessa. Suorittamasi opintopisteet luetaan kokonaisuudessaan hyväksi EMBA-opintoihin.
 
Asiakkaamme arvostavat

  • opintojen joustavuutta
  • valinnan mahdollisuutta
  • moderneja ja tehokkaita oppimismenetelmiä
  • henkilökohtaista ohjausta
  • asiakaslähtöistä toimintatapaamme

     

    Vaikuttavaa johtamiskoulutusta jo vuodesta 1984 - liity sinäkin osaksi menestystarinaa!