Executive MBA. Joustavat opinnot työn ohessa.

Menesty johtajana. Valitse JYU Executive MBA. Se joustavampi vaihtoehto.

Kaipaatko nostetta työurallesi? Ovatko työtehtäväsi muuttumassa vaativammiksi ja haluat vankentaa ja syventää osaamistasi? 

Kehity uudella tasolla ajattelevaksi ja toimivaksi tulevaisuuden johtajaksi. Suorita arvostettu kokeneen liikkeenjohdon MBA joustavasti työn ohessa opiskellen. Jyväskylän yliopiston Executive MBA on kansainvälisesti akkreditoitu, aidosti joustava ja yksilöllisiin kehittymistarpeisiin rakentuva, taipuisa johtamisohjelma.  Opintojen korkeatasoisen laadun takaavat AACSB, AMBA ja BGA -akkreditoinnit.

EMBA-opinnot rakentuvat sinun ja yrityksesi kehittymistarpeiden mukaisesti

EMBA-opintosi etenevät yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana. Opintosuunnitelmaan voit sisällyttää juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi  hyödyllisimmiksi - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Ja mikä parasta, mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, voit joustavasti muuttaa opintosuunnitelmaa niin sisältöjen kuin aikataulujenkin osalta.

 EMBA-rakenne.png

"JYU EMBAn vahvuutena pidän sitä, kuinka työssä oppimista ja kehittymistä tukeva ote
johdon koulutusohjelmassa onkaan. Ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen ja joustava toimintamalli,
joka mahdollistaa parhaan mahdollisen opintojen hyödyntämisen."

Sovella oppimasi suoraan käytäntöön

Vaikuttava oppiminen ei ole vain tiedon lisääntymistä vaan myös toiminnan muutosta. EMBA-opintojen sisällöt kytket vahvasti omaan työhösi ja organisaatiosi kehittämiseen  kautta linjan. Opintojen kaikki tehtävät sovellat suoraan omaan organisaatioosi ja omiin työtehtäviisi. Koska EMBA-opinnot suoritetaan työn ohessa, hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta lähtien. 

Opinnot laskutetaan niiden etenemisen mukaisesti, näin maksut jakautuvat tasaisemmin koko opintoajalle. 

Executive MBA -ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, opintojen pääkielenä on suomi. Toimimme valtakunnallisesti - pääosa koulutusohjelmistamme järjestetään kokoushotelleissa eteläisen Suomen alueella, Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. 

Suorita EMBA ohjelma kerrallaan oman aikataulusi mukaan

Voit suorittaa EMBA-opinnot myös kurssi kerrallaan ja täsmätarpeeseen. Aloita opinnot sinulle sopivana ajankohtana valitsemallasi koulutusohjelmalla  ja jatka eteenpäin oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan kohti EMBA-diplomia.

saku_h.JPG

Miksi Executive MBA?  


1 Hyödynnät oppimaasi heti käytäntöön
EMBA-opinnot kartuttavat tietojasi ja taitojasi, osaamisesi pysyy ajantasalla. Opinnoissa yhdistyvät mielekkäällä tavalla teoria ja käytäntö - saat heti käytäntöön vietäviä ajatuksia ja näkemyksiä. Työn ohessa opiskellen hyödynnät oppimaasi käytäntöön opintojen alusta saakka. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet liität vahvasti omaan organisaatioosi ja arjen johtamistyöhön.

2 Opiskelet joustavasti
Suoritat EMBA-opinnot työn ohessa, aikataulu joustaa työ- ja elämäntilanteesi mukaan. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan valitset itsellesi tärkeimpiä opintokokonaisuuksia - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Opintosuunnitelmaa voit joustavasti päivittää sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Opinnot on mahdollista suorittaa reilussa kahdessa vuodessa, mutta tarvittaessa opintoaika joustaa viiteen vuoteen.

3 Kehität itseäsi ja organisaatiotasi
EMBA-ohjelma toteutetaan laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Ohjelmissa asiantuntijoina ovat korkeakoulujen ja liike-elämän pätevimmät ja kiinnostavimmat ajattelijat. Merkittävimmät asiantuntijat ohjelmissamme ovat kuitenkin osallistujat - koulutus rakentuu aitoon vuorovaikutukseen ja yhdessä pohtimiseen.

Usko omaan johtajuuteen ja asiantuntijuuteen vahvistui. Opintojen kautta sain työkaluja ja kykyä analysoida asioita.

Executive MBA on vaikuttava ja arvoa kasvava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Osaamisesi ja johtamistaitosi kehittyvät EMBA-opintojen aikana, saat myös vahvistusta itsesi johtamiseen. Osaamisen vankentuessa olet entistä valmiimpi tarttumaan uusiin haastavampiin työtehtäviin. 

Yrityksesi hyötyy opinnoista paitsi sinun osaamisen kasvun myötä myös useiden yrityksen toimintaan sovellettavien kehittämistehtävien ja erityisesti EMBA-lopputyön kautta.

4 Verkostoidut eri toimialoilta olevien kollegojen kanssa
EMBA-opinnoissa liityt osaksi kattavaa, eri toimialojen edustajista koostuvaa verkostoa ja tapaat muita johtamisen huippuosaajia. Meillä et opiskele vain yhden ryhmän mukana, vaan eri koulutusohjelmissa on aina uusi kokoonpano opiskelijoita. EMBA-opiskelijamme ovat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja eri toimialat ovat laajasti edustettuina. Kokeneiden osaajien verkosto muodostaa sinulle arvokkaan sosiaalisen pääoman, joka on käytettävissäsi opintojen jälkeenkin.

5 Saat huipputason koulutusta
Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelma on AACSB, AMBA ja BGA -akkreditoitu. Kansainväliset akkreditoinnit takaavat sen, että saat maailmalla huipputasoiseksi tunnustettua johtamiskoulutusta. Executive MBA -ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA-koulutus, jolla on AMBA-akkreditointi. AACSB-akkreditoinnin on ansainnut vain n. 5 % kaikista maailman kauppakorkeakouluista. Saavutimme BGA-akkreditoinnin neljäntenä yliopistona koko maailmassa!

6  Palveluksessasi henkilökohtainen opintojen ohjaaja 
Sinulle nimetty, henkilökohtainen EMBA-opintojen ohjaaja on tukenasi ja sparraajanasi koko opintojesi ajan. Ohjauksen tuntimäärää ei ole rajattu vaan saat kaiken tarvitsemasi tuen opintojesi suorittamiseen menestyksellisesti.  EMBA-opintojen ohjausseminaarit tukevat oppimistasi ja ennenkaikkea lopputyösi rakentumista. 

jyuEMBA.JPG

Execu­ti­ve MBA - mi­ten mu­kaan?

Executive MBA -ohjelmaan on jatkuva haku, opinnot voit aloittaa joustavasti Sinulle sopivana ajankohtana.
Opinnot etenevät henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan, joka joustaa tarvittaessa sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojen ajan.

Tilaa nyt sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-opintosuunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi alustavan suunnitelman, joka sisältää sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.


EMBA-ohjelman voit suorittaa myös kurssi kerrallaan ja täsmätarpeeseen

Huomioithan, että halutessasi voit osallistua yksittäiseen johtamiskoulutusohjelmaan ja jos innostut opinnoista, voit jatkaa eteenpäin joustavasti ohjelma kerrallaan kohti EMBA-diplomia.

Katso Executive MBA -johtamisohjelmat >>

 
Vaikuttavaa johtamiskoulutusta jo vuodesta 1984 - liity sinäkin osaksi menestystarinaa!