Jyväskylän yliopiston Executive MBA

valitse jyuEMBA.jpg

Menesty johtajana, etene urallasi.  Opinnot joustavasti työn ohessa.

Kansainvälisesti akkreditoidussa pääosin suomenkielisessä Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta, sen haasteista ja menestystekijöistä. EMBA -opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi erityisesti oman organisaation kehittäminen. Lisäksi pääomaasi kasvattaa muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voi hyödyntää ammatillisissa ongelmanratkaisuissa niin opintojen aikana kuin niiden jälkeenkin. 

Tilaa sitoumuksetta personoitu Executive MBA -suunnitelma

Valitse seuraavista neljä teemaa, joihin haluat painottaa opintosi niin lähetämme sitoumuksetta alustavan opintosuunnitelman. Suunnitelma sisältää Sinun EMBA-opintosi, opintojesi aikataulut ja kustannukset.

Executive MBA -opintojen valinnaiset opintokokonaisuudet
Valitse neljä teemaa  
Yhteystiedot
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen asiakasrekisteriin.   Tilaamalla EMBA-suunnitelman hyväksyt myös sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeen jakelulistallemme. Voit koska tahansa poistua postituslistaltamme helposti ja vaivattomasti. Käsittelemme tietojasi GDPR tietosuoja-asetusta noudattaen, tietojasi ei luovuteta edelleen.