Tilaa sitoumuksetta Executive MBA -suunnitelma

Jyväskylän yliopiston Executive MBA. Menesty johtajana.

valitse jyuEMBA.jpg

Menesty johtajana, etene urallasi. EMBA-opinnot joustavasti työn ohessa.

Kansainvälisesti akkreditoidussa Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta, sen haasteista ja menestystekijöistä. EMBA -opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi erityisesti oman organisaation kehittäminen. Opintojen aikana pääomaasi kasvattaa myös muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voit hyödyntää ammatillisissa ongelmanratkaisuissa niin opintojen aikana kuin niiden jälkeenkin. Opintojen pääkielenä on suomi.

Tilaa sitoumuksetta yksilöllinen Executive MBA -suunnitelma

Valitse seuraavista viisi teemaa, joihin haluat painottaa EMBA-opintosi niin lähetämme sinulle sitoumuksetta alustavan EMBA-suunnitelman. Suunnitelma sisältää Sinulle yksilöidyt EMBA-opinnot, opintojesi aikataulut ja kustannukset.

Executive MBA -opintojen valinnaiset opintokokonaisuudet
Valitsen suunnitelmaani seuraavat teemat:
Lisäksi valitsen EMBA-valinnaisiin opintoihin kuuluvan kansainvälisen opintojakson
Yhteystiedot
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen asiakasrekisteriin.   Tilaamalla EMBA-suunnitelman hyväksyt myös sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeen jakelulistallemme. Voit koska tahansa poistua postituslistaltamme helposti ja vaivattomasti. Käsittelemme tietojasi GDPR tietosuoja-asetusta noudattaen, tietojasi ei luovuteta edelleen.