Jyväskylän yliopiston Executive MBA

valitse jyuEMBA.jpg

Menesty johtajana, etene urallasi. Valitse JYU EMBA. Opinnot joustavasti työn ohessa.

Laajassa yliopistollisessa Executive MBA -ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta, sen haasteista ja menestystekijöistä. Executive MBA -opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi erityisesti oman organisaation kehittäminen. Opintojen lisäksi pääomaasi kasvattaa muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voi hyödyntää ammatillisissa ongelmanratkaisuissa niin opintojen aikana kuin niiden jälkeenkin. 

  • Arvostettu, kansainvälisesti akkreditoitu johtamiskoulutus. Korkean laatutason takeena AACSB, AMBA ja BGA-akkreditoinnit.
  • Käytännönläheiset opinnot. Kaikki kehittämistehtävät sovellat omaan organisaatioon ja omiin työtehtäviin.
  • Yksilöllinen opintokokonaisuus. Sisällytä opintoihisi sinua ja organisaatiotasi parhaiten hyödyttävät aihealueet.
  • Joustava ohjelma. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuvat, voit joustavasti muuttaa opintojesi sisältöjä ja aikatauluja vastaamaan uutta tilannetta.

Tilaa sitoumuksetta personoitu Executive MBA -suunnitelma

Valitse seuraavista neljä teemaa, joihin haluat painottaa opintosi niin lähetämme sinulle sitoumuksetta alustavan opintosuunnitelman. Suunnitelma sisältää personoidut EMBA-opinnot, opintojen aikataulut ja kustannukset. 

Executive MBA -opintojen valinnaiset opintokokonaisuudet
Valitse neljä teemaa  
Yhteystiedot
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen asiakasrekisteriin.