Executive MBA jossa voit keskittyä sinulle oleelliseen.

jyuEMBA-rakenne.jpg

Joustava EMBA-ohjelma, jonka sisältöjä ja aikatauluja voit muuttaa jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuvat.

EMBA-opinnot rakentuvat Sinun ja yrityksesi kehittymistarpeiden mukaisesti, sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaasi voit sisällyttää ne johtamisohjelmat ja opintomuodot, jotka hyödyttävät sinua ja yritystäsi parhaiten.

Asiakaslähtöinen ja joustava toimintamalli mahdollistaa parhaan mahdollisen opintojen hyödyntämisen

Opintosi etenevät henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti, oman ohjaajasi sparraamana - ja mikä parasta, jos työ- tai elämäntilanteesi muuttuu, opintosuunnitelma joustaa sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojen ajan.

EMBA-opinnot koostuvat kaikille yhteisistä johtamisohjelmista ja EMBA-opintojen ohjausseminaareista sekä valinnaisista johtamisopinnoista ja EMBA-lopputyöstä. 

Kokoa sinunnäköisesi Executive MBA (laajuus 100 op)

Kaikille yhteisistä johtamisopinnoista

 Fotolia_54345324_Subscription_Monthly_M.jpg   

Valinnaisista johtamisopinnoista

shutterstock_125338145.jpg   

Executive MBA -lopputyöstä

emba_lopputyo.jpg  

Tee päätös joka vaikuttaa tulevaisuuteesi ja aloita EMBA-opinnot jo tänään. Tilaa sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-suunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

tilaa embaops.jpg