JYU Executive MBA. Hyödyt sinulle ja organisaatiollesi.

Executive MBA luo lisäarvoa sinulle ja organisaatiollesi

emba-hyödyt.jpg

Executive MBA on vaikuttava ja arvoa kasvava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen.

Laajassa yliopistollisessa Executive MBA -ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta. Executive MBA  -opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi myös oman organisaation kehittäminen.  EMBA-opintojen aikana konkreettisina hyötyinä yrityksellesi ovat lukuisat yritykseen sovelletut kehittämistehtävät sekä ennen kaikkea EMBA-lopputyö

EMBA-opinnot antoivat minulle työkaluja tulla paremmaksi johtajaksi itselleni sekä henkilökunnalleni nyt ja tulevaisuudessa

Bonuksena kokeneiden osaajien verkosto

EMBA -opintojen tavoitteena on kehittää strategisen johtamisen taitojasi ja lisätä itseluottamustasi tarttua uusiin vaativimpiin haasteisiin. Opintojen lisäksi pääomaasi kasvattaa muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voit hyödyntää ammatillisissa ongelmanratkaisuissa niin opintojen aikana kuin myöhemminkin.

Miksi valita JYU EMBA?

  • Suoritat arvostetut, kokeneen liikkeenjohdon johtamisopinnot kansainvälisesti akkreditoidussa MBA-ohjelmassa. Korkean laatutason takeena AMBA-, AACSB- ja BGA-akkreditoinnit.
  • Kehität itseäsi ja vahvistat osaamistasi. Kartutat ja päivität tietojasi ja taitojasi, mikä lisää itseluottamustasi ja rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. Monipuoliset työskentelytavat tukevat oppimistasi.
  • Saat työkaluja arkeesi. Opintojen kaikki kehittämistehtävät kytket organisaatioosi ja omiin työtehtäviisi. Opinnot hyödyttävät sinua ja yritystäsi heti opintojen alusta saakka. 
  • Kasvat johtajana ja ihmisenä.  Opinnot kasvattavat ammatillista itsetuntoasi. Opiskelu eri toimialoja edustavien johtajakollegojen kanssa rikastuttaa ajatteluasi ja avaa uudenlaisia näköaloja johtamiseen kuin muutoinkin koko elämään.
  • Rakennat opinnot oman tarpeesi ja mielenkiintosi mukaan. Yksilölliseen opintosuunnitelmaan valitset sinua ja organisaatiotasi parhaiten hyödyttävät teemat ja opintomuodot.
  • Aloitat opinnot sinulle sopivana ajankohtana. Et ole sidottu tiettyyn aloittamisajankohtaan, vaan voit aloittaa opintosi joustavasti ympäri vuoden.
  • Opiskelet joustavasti työn ohessa. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuvat,  voit muuttaa yksilöllistä opintosuunnitelmaasi sekä sisältöjen että aikataulujen osalta koko opintojen ajan. 
  • Saat itsellesi arvokkaan johtamisosaamisverkoston. Koska ohjelmamme ei etene samalla ryhmäkokoonpanolla koko opintojen ajan, saat opintojesi aikana eri kokemustaustaa omaavista johtaja- ja asiantuntijakollegoista laajan verkoston, mikä hyödyttää sinua vielä opintojen jälkeenkin.
  • Saat opintoihisi tukea ja sparrausta. Henkilökohtainen EMBA-ohjaaja huolehtii siitä, että opintosi etenevät ja että valmistut asettamassasi tavoiteajassa. Ohjaaja on palveluksessasi koko opintojen ajan - häneltä saat kaiken tarvitsemasi tuen opintojen suorittamiseen menestyksellisesti. 

 

Katso Executive MBA -aikataulut >>
Lue EMBA-opiskelijatarinat >>
Tilaa sitoumuksetta EMBA-suunnitelma >>