JYU Executive MBA. Hyödyt sinulle ja organisaatiollesi.

Executive MBA luo lisäarvoa sinulle ja organisaatiollesi

emba-hyödyt.jpg

Executive MBA on vaikuttava ja arvoa kasvava investointi itsesi ja organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen.

Elämme jatkuvassa muutoksessa, jossa oman osaamisen ylläpitäminen ja kasvattaminen, uusien taitojen omaksuminen sekä kyky sopeutua muutoksiin ovat voittajataitoja. Laajassa yliopistollisessa Executive MBA -ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta ja päivität osaamisesi vastaamaan tämänhetkisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. 

Executive MBA  -opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi myös oman organisaation kehittäminen.  EMBA-opintojen aikana konkreettisina hyötyinä yrityksellesi ovat lukuisat yritykseen sovelletut kehittämistehtävät sekä ennen kaikkea EMBA-lopputyö

EMBA on avartanut omaa ymmärrystä liiketoimintamalleista ja teoreettisista viitekehyksistä sekä strategiatyön ja johtamisen työkaluista, joita voin hyödyntää arkipäivän liiketoiminnan johtamisessa.

Bonuksena kokeneiden osaajien verkosto

EMBA -opintojen tavoitteena on kehittää strategisen johtamisen taitojasi ja lisätä itseluottamustasi tarttua uusiin vaativimpiin haasteisiin. Opintojen lisäksi pääomaasi kasvattaa muista opiskelijoista ja kouluttajista koostuva laaja-alainen johtaja- ja asiantuntijaverkosto, jota voit hyödyntää ammatillisissa ongelmanratkaisuissa niin opintojen aikana kuin myöhemminkin.

Miksi valita JYU EMBA?

  • Suoritat arvostetut, kokeneen liikkeenjohdon johtamisopinnot kansainvälisesti akkreditoidussa MBA-ohjelmassa. EMBA-opinnot monipuolistavat työ- ja uramahdollisuuksiasi ja lisäävät uskottavuuttasi johtajana.
  • Kehität itseäsi ja vahvistat osaamistasi. Laajennat ja päivität tietojasi ja taitojasi, mikä lisää itseluottamustasi sekä rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. Monipuoliset työskentelytavat tukevat oppimistasi.
  • Saat työkaluja arkeesi. Opintojen kaikki kehittämistehtävät kytket organisaatioosi ja omiin työtehtäviisi. Opinnot hyödyttävät sinua ja yritystäsi heti opintojen alusta saakka. 
  • Kasvat johtajana ja ihmisenä.  Opinnot kasvattavat ammatillista itsetuntoasi. Opiskelu eri toimialoja edustavien johtajakollegojen kanssa rikastuttaa ajatteluasi ja avaa uudenlaisia näköaloja johtamiseen kuin muutoinkin koko elämään.
  • Rakennat opinnot oman tarpeesi ja mielenkiintosi mukaan. Yksilölliseen opintosuunnitelmaan valitset sinua ja organisaatiotasi parhaiten hyödyttävät teemat ja opintomuodot.
  • Aloitat opinnot sinulle sopivana ajankohtana. Et ole sidottu tiettyyn aloittamisajankohtaan, vaan voit aloittaa opintosi joustavasti ympäri vuoden.
  • Opiskelet joustavasti työn ohessa. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuvat,  voit muuttaa yksilöllistä EMBA-suunnitelmaa sekä sisältöjen että aikataulujen osalta koko opintojen ajan. 
  • Saat itsellesi arvokkaan johtamisosaamisverkoston. Koska ohjelmamme ei etene samalla ryhmäkokoonpanolla koko opintojen ajan, saat opintojesi aikana eri kokemustaustaa omaavista johtaja- ja asiantuntijakollegoista laajan verkoston, mikä hyödyttää sinua vielä opintojen jälkeenkin.
  • Saat opintoihisi tukea ja sparrausta. Henkilökohtainen EMBA-ohjaaja huolehtii siitä, että opintosi etenevät ja että valmistut asettamassasi tavoiteajassa. Ohjaaja on palveluksessasi koko opintojen ajan - häneltä saat kaiken tarvitsemasi tuen opintojen suorittamiseen menestyksellisesti. 

 

Katso Executive MBA -aikataulut >>
Lue EMBA-opiskelijatarinat >>
Tilaa sitoumuksetta EMBA-suunnitelma >>