Hae Executive MBA-ohjelmaan

Tee päätös, joka vaikuttaa tulevaisuuteesi. Tule opiskelemaan yhteen maailman parhaista Executive MBA -ohjelmista.

jyuEMBA-joustavampi.jpg

Vahvista strategisen johtamisen osaamistasi. 

Executive MBA nostaa johtamisosaamisesi uudelle tasolle. Päivität tietosi ja taitosi, mikä lisää itseluottamustasi sekä rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. EMBA-opinnoilla vahvistat omaa asiantuntijuuttasi ja monipuolistat työmahdollisuuksiasi sekä kasvatat yrityksesi kilpailukykyä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. 

Jyväskylän EMBA-ohjelman valitsin sen räätälöitävyyden takia - pystyin poimimaan niitä moduuleja, jotka vastaavat juuri minun osaamistarpeisiini ja joita pystyn hyödyntämään arjessa

Ota  ratkaiseva askel. Hae EMBA-opiskelijaksi.

Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Hakuaika joulukuun lautakuntaan 7.12. on päättynyt, seuraava mahdollinen haku on maaliskuun lautakunnan kokouksessa 1.3.2022, hakemukset 22.2.2022 mennessä.

 • Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi kasvaa ja kehittyä johtajana
 • Liitä CV ja allekirjoitettu EMBA-opintosuunnitelma hakemukseesi. 

  Lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse 
  paivi.i.e.sippo(at)jyu.fi
  tai osoitteella:
  Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
  Avance-johtamiskoulutus/Päivi Sippo
  PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään kolmen vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin vahvaa johtamiskokemusta sekä halua kehittää ja kehittyä.

Mikäli olet aiemmin suorittanut jonkun tai joitain johtamisohjelmiamme, luetaan jo suorittamasi opinnot täysimääräisinä hyväksi hakiessasi varsinaiseksi EMBA-opiskelijaksi. 


Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!

emba_diplom.jpg