Hae Executive MBA -opiskelijaksi 18.5. mennessä.

- Menesty johtajana. Valitse Jyväskylän yliopiston Executive MBA.

hae_embaopintoihin.jpg

Hae Executive MBA -opiskelijaksi. Aloita opinnot omaan aikatauluusi sopivalla johtamisohjelmalla.

Nyt on erinomainen aika aloittaa Executive MBA -opinnot! JYU EMBA on ainutlaatuinen ohjelma - voit aloittaa opinnot ympäri vuoden, sinulle sopivana ajankohtana. Katso ohjelmien aikataulut, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

Yksilölliset opinnot

Opinnot suoritat joustavasti työn ohessa yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana.  Ohjelman modulaarisuus mahdollistaa sen, että voit valita EMBA-suunnitelmaasi juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi hyödyllisimmiksi.

Jyväskylän EMBA-ohjelman valitsin sen räätälöitävyyden takia - pystyin poimimaan niitä moduuleja, jotka vastaavat juuri minun osaamistarpeisiini ja joita pystyn hyödyntämään arjessa

Joustavat opinnot

EMBA-suunnitelmasi joustaa tarpeen mukaan sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi muuttuvat opintojen aikana, voit päivittää opintojesi sisällöt vastaamaan uutta tilannetta. 

Miten haet Executive MBA -opiskelijaksi

 • Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi
 • Liitä CV ja allekirjoitettu EMBA-opintosuunnitelma hakemukseesi

  Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 18.5. sähköpostitse
  helene.eriksson(at)jyu.fi
  tai osoitteella:
  Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
  Avance-johtamiskoulutus/Helene Eriksson
  PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO


Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa. Seuraava kokous on 25.5.2020; hakemukset 18.5. mennessä.

Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään kolmen vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin näyttöä aktiivisesta toimintakyvystä työelämässä ja halua kehittää ja kehittyä.

    emba_diplom.jpg

Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!