Executive MBA -opiskelijaksi haku

Menesty johtajana. Valitse Jyväskylän yliopiston Executive MBA.

EMBA_tulevaisuuden liiketoimintaymparisto.jpgAloita EMBA-opinnot omaan aikatauluusi sopivalla johtamisohjelmalla.

Koko Suomen JYU EMBA on ainutlaatuinen ohjelma - voit aloittaa opinnot ympäri vuoden, sinulle sopivana ajankohtana. Katso ohjelmien aikataulut, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

Yksilölliset opinnot

Opinnot suoritat joustavasti työn ohessa yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana.  Ohjelman modulaarisuus mahdollistaa sen, että voit valita EMBA-suunnitelmaasi juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi hyödyllisimmiksi.

Jyväskylän EMBA-ohjelman valitsin sen räätälöitävyyden takia - pystyin poimimaan niitä moduuleja, jotka vastaavat juuri minun osaamistarpeisiini ja joita pystyn hyödyntämään arjessa

Joustavat opinnot 

EMBA-suunnitelmasi joustaa tarpeen mukaan sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi muuttuvat opintojen aikana, voit päivittää opintojesi sisällöt vastaamaan uutta tilannetta. 

Hae EMBA-opiskelijaksi! 

Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Seuraava mahdollinen haku on maaliskuun lautakunnan kokouksessa 1.3.2021, hakemukset 23.2.2021 mennessä.

 • Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi kasvaa ja kehittyä johtajana
 • Liitä CV ja allekirjoitettu EMBA-opintosuunnitelma hakemukseesi

   Tilaa henkilökohtainen opintosuunnitelma tästä >>

  Lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse 
  helene.eriksson(at)jyu.fi
  tai osoitteella:
  Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
  Avance-johtamiskoulutus/Helene Eriksson
  PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään kolmen vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin näyttöä aktiivisesta toimintakyvystä työelämässä ja halua kehittää ja kehittyä.

Mikäli olet aiemmin suorittanut jonkun tai joitain johtamisohjelmiamme, luetaan jo suorittamasi opinnot täysimääräisinä hyväksi hakiessasi varsinaiseksi EMBA-opiskelijaksi.    

emba_diplom.jpg


Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!