Hae Executive MBA-ohjelmaan

Menesty johtajana. Valitse Jyväskylän yliopiston Executive MBA.

jyuEMBA-joustavampi.jpg

Vahvista strategisen johtamisen osaamistasi

Executive MBA nostaa johtamisosaamisesi uudelle tasolle. Päivität tietosi ja taitosi, mikä lisää itseluottamustasi sekä rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. EMBA-opinnoilla vahvistat omaa asiantuntijuuttasi ja monipuolistat työmahdollisuuksiasi sekä kasvatat yrityksesi kilpailukykyä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. 

Jyväskylän EMBA-ohjelman valitsin sen räätälöitävyyden takia - pystyin poimimaan niitä moduuleja, jotka vastaavat juuri minun osaamistarpeisiini ja joita pystyn hyödyntämään arjessa

Ota seuraava askel. Hae EMBA-opiskelijaksi.

Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Seuraava mahdollinen haku on kesäkuun lautakunnan kokouksessa 1.6.2021, hakemukset 25.5.2021 mennessä.

 • Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi kasvaa ja kehittyä johtajana
 • Liitä CV ja allekirjoitettu EMBA-opintosuunnitelma hakemukseesi

  Lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse 
  helene.eriksson(at)jyu.fi
  tai osoitteella:
  Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
  Avance-johtamiskoulutus/Helene Eriksson
  PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään kolmen vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin näyttöä aktiivisesta toimintakyvystä työelämässä ja halua kehittää ja kehittyä.

Mikäli olet aiemmin suorittanut jonkun tai joitain johtamisohjelmiamme, luetaan jo suorittamasi opinnot täysimääräisinä hyväksi hakiessasi varsinaiseksi EMBA-opiskelijaksi.    

emba_diplom.jpg


Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!