Hae Executive MBA-ohjelmaan 26.2.2024 mennessä

Tee päätös, joka vaikuttaa tulevaisuuteesi. Suorita Executive MBA yhdessä maailman parhaimmista EMBA-ohjelmista. Valitse JYU EMBA ja menestyt johtajana.

jyuEMBA-joustavampi.jpg

Vahvista strategisen johtamisen osaamistasi ja laajenna mahdollisuuksiasi.

Executive MBA nostaa johtamisosaamisesi uudelle tasolle. Päivität tietosi ja taitosi, mikä lisää itseluottamustasi sekä rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. EMBA-opinnoilla vahvistat omaa asiantuntijuuttasi ja monipuolistat työmahdollisuuksiasi sekä kasvatat yrityksesi kilpailukykyä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. 

Jyväskylän EMBA-ohjelman valitsin sen räätälöitävyyden takia - pystyin poimimaan niitä moduuleja, jotka vastaavat juuri minun osaamistarpeisiini ja joita pystyn hyödyntämään arjessa

Executive MBA on investointi tulevaisuuteesi. Valitse joustavin etenemisreitti menestykseen. Hae EMBA-opiskelijaksi 26.02.2024 mennessä.

Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, kokoukset maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Seuraava haku on maaliskuun EMBA-lautakunnassa 04.03.2024 hakemukset 26.02.2024 mennessä nettilomakkeella os. emba.jyu.fi/hakemus

Hakemuksesi liitteinä pyydämme sinua lähettämään
1. lyhyen vapaamuotoinen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi kehittyä johtajana
2. allekirjoitetun EMBA-opintosuunnitelman
3. CV:n

lähetä hakemus.jpg


Hakuun liittyvissä kysymyksissä olemme mielellämme avuksi - otathan yhteyttä tarvittaessa,
paivi.i.e.sippo(at)jyu.fi tai tiina.nygren(at)jyu.fi

EMBA-tutkinto on avannut ovia ylennyksiin ja johtotehtäviin omassa organisaatiossani. Voin hyödyntää hankkimaani liiketoimintaosaamista ja johtajuustaitoja ottaakseni lisää vastuuta ja edistääkseni organisaationi menestystä.

JYU Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään viiden vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin vahvaa johtamiskokemusta sekä halua kehittää ja kehittyä.

Mikäli olet aiemmin suorittanut jonkun tai joitain johtamisohjelmiamme, luetaan jo suorittamasi opinnot täysimääräisinä hyväksi hakiessasi EMBA-opiskelijaksi. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!

emba_diplom.jpg