Hae Executive MBA -opiskelijaksi 2.12. mennessä.

- Executive MBA on kannattava investointi johtamisosaamisesi ja organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen

hae_embaopintoihin.jpg

Hae nyt Executive MBA -opiskelijaksi. Aloita opinnot omaan aikatauluusi sopivalla johtamisohjelmalla.

Syksy on erinomainen aika aloittaa Executive MBA -opinnot! Syksyllä käynnistyvät useat johtamisohjelmat, joilla EMBA-opintosi pääsevät hyvin vauhtiin. 

Opinnot suoritat joustavasti työn ohessa yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana.  Ohjelman modulaarisuus mahdollistaa sen, että voit valita EMBA-suunnitelmaasi juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi hyödyllisimmiksi.

EMBA-suunnitelma ei ole 'kiveen hakattu', vaan joustaa tarpeen mukaan sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuu, voit päivittää opintojesi sisällöt vastaamaan uutta tilannetta.

Miten haet Executive MBA -opiskelijaksi

 • Kirjoita lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi
 • Liitä CV ja allekirjoitettu opintosuunnitelma hakemukseesi

  Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 2.12.2019
  helene.eriksson(at)jyu.fi
  tai osoitteella:
  Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
  Avance-johtamiskoulutus/Helene Eriksson
  PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO


Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Seuraava mahdollinen haku EMBA-opiskelijaksi on joulukuun lautakunnassa, joka kokoontuu 9.12.2019, hakemukset 2.12. mennessä.

Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään kolmen vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin näyttöä aktiivisesta toimintakyvystä työelämässä ja halua kehittää ja kehittyä.

    emba_diplom.jpg

Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!