20.12.2017

Hae nyt Executive MBA-opiskelijaksi

- Executive MBA on vaikuttava investointi itsesi ja organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseenExecutive MBA-opintoihin voit hakea heti - aloita joustavasti


Executive MBA-ohjelmaan
voit hakea jatkuvasti ja aloittaa opinnot joustavasti Sinulle sopivana ajankohtana. Tilaa nyt sitoumuksetta Executive MBA-opintosuunnitelma, niin saat meiltä sähköpostiisi alustavan suunnitelman, joka sisältää sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään kolmen vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin näyttöä aktiivisesta toimintakyvystä työelämässä ja halua kehittää ja kehittyä.


Miten haet Executive MBA-opiskelijaksi
  • Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja tavoitteistasi
  • Liitä CV ja allekirjoitettu opintosuunnitelma hakemukseesi

    Palauta hakemus liitteineen sähköpostitse: helene.eriksson(at)jyu.fi tai osoitteella
    Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
    Avance-johtamiskoulutus/Helene Eriksson
    PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO


Opiskelijat Executive MBA -ohjelmaan valitsee EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään viikkoa ennen lautakunnan kokousta. Seuraavat EMBA-lautakunnan kokoukset ovat 5.3.2018 (hakemukset 26.2. mennessä) ja 12.6.2018 (hakemukset 4.6. mennessä).

Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!