Hae Executive MBA-ohjelmaan 3.6.2024 mennessä

Tee päätös, joka vaikuttaa tulevaisuuteesi. Suorita Executive MBA yhdessä maailman parhaimmista EMBA-ohjelmista. Valitse JYU EMBA ja menesty johtajana.

jyuEMBA-joustavampi.jpg

Vahvista strategisen johtamisen osaamistasi ja laajenna mahdollisuuksiasi.

Executive MBA nostaa johtamisosaamisesi uusiin ulottuvuuksiin. Päivität tietosi ja taitosi, mikä lisää itseluottamustasi sekä rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. EMBA-opinnoilla vahvistat omaa asiantuntijuuttasi ja monipuolistat työmahdollisuuksiasi sekä kasvatat yrityksesi kilpailukykyä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. 

EMBA-tutkinto on avannut ovia ylennyksiin ja johtotehtäviin omassa organisaatiossani. Voin hyödyntää hankkimaani liiketoimintaosaamista ja johtajuustaitoja ottaakseni lisää vastuuta ja edistääkseni organisaationi menestystä.

Executive MBA on investointi tulevaisuuteesi.

JYU Executive MBA on erinomainen mahdollisuus investoida itseesi ja tulevaisuuteesi. Executive MBA kehittää sinua kokonaisvaltaisesti johtajana ja avaa reitin vaativiin johtamistehtäviin sekä uusiin uramahdollisuuksiin. Ota rohkeasti askel kohti tulevaisuuttasi ja lähde mukaan matkalle joka saattaa muuttaa elämäsi.

 Valitse joustavin reitti menestykseen. Hae EMBA-opiskelijaksi 3.6.2024 mennessä.

Executive MBA -ohjelman opiskelijat hyväksyy EMBA-lautakunta, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa, kokoukset maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Seuraava haku on kesäkuun EMBA-lautakunnan kokouksessa 10.6.2024,  hakemukset 03.06.2024 mennessä nettilomakkeella os. emba.jyu.fi/hakemus

Hakemuksesi liitteinä pyydämme sinua lähettämään
1. lyhyen vapaamuotoinen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja tavoitteistasi kehittyä johtajana
2. allekirjoitetun EMBA-opintosuunnitelman
3. CV:n

lähetä hakemus.jpg

Jyväskylän EMBA-ohjelman valitsin sen räätälöitävyyden takia - pystyin poimimaan niitä moduuleja, jotka vastaavat juuri minun osaamistarpeisiini ja joita pystyn hyödyntämään arjessa

JYU Executive MBA on kokeneen liikkeenjohdon ohjelma. Edellytyksenä hakeutumiselle on vähintään viiden vuoden työkokemus johto-, esimies- tai vaativasta asiantuntijatyöstä sekä opisto- tai korkeakoulutason perusopinnot. Erityisesti arvostamme kuitenkin vahvaa johtamiskokemusta sekä halua kehittää ja kehittyä.

Mikäli olet aiemmin suorittanut jonkun tai joitain johtamisohjelmiamme, luetaan jo suorittamasi opinnot täysimääräisinä hyväksi hakiessasi EMBA-opiskelijaksi. 

Hakuun liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä paivi.i.e.sippo(at)jyu.fi tai tiina.nygren(at)jyu.fi - olemme mielellämme avuksi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin - ota yhteyttä!

emba_diplom.jpg