Executive MBA jossa voit keskittyä sinulle oleelliseen.

emba-joustava-rakenne.jpg

Joustava EMBA-ohjelma, jonka sisältöjä ja aikatauluja voit muuttaa jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuvat.

EMBA-opinnot rakentuvat Sinun ja yrityksesi kehittymistarpeiden mukaisesti, sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaasi voit sisällyttää ne johtamisohjelmat ja opintomuodot, jotka hyödyttävät sinua ja yritystäsi parhaiten ja sopivat työ- ja elämäntilanteeseesi.

Modulaarinen rakenne. Myös etä- ja verkko-opintoja.

EMBA-opinnoissa vahvistat johtamisosaamistasi monipuolisin työmuodoin. Vuorovaikutteisten lähijaksojen lisäksi opinnot sisältävät sovellustehtäviä, projektitöitä, kirjallisuutta ja artikkeleja, joiden avulla kytket oppimaasi käytäntöön. Kirjallisia tehtäviä voit suorittaa paikasta riippumatta etä- ja verkko-opintoina. Voit myös sisällyttää EMBA-opintoihisi itsenäisiä oppimistehtäviä monipuolisesta tarjonnastamme.

Asiakaslähtöinen ja joustava toimintamalli mahdollistaa parhaan mahdollisen opintojen hyödyntämisen

Yksilöllinen, joustava opintokokonaisuus

Opintosi etenevät henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti, oman ohjaajasi sparraamana - ja mikä parasta, jos työ- tai elämäntilanteesi muuttuu, opintosuunnitelma joustaa sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojen ajan.

Kokoa sinunnäköisesi Executive MBA (laajuus 100 op) 

  • kaikille yhteisistä johtamisopinnoista
  • valinnaisista johtamisopinnoista
  • EMBA-lopputyöstä

Kaikille yhteiset johtamisopinnot

 Fotolia_54345324_Subscription_Monthly_M.jpg   

Valinnaiset johtamisopinnot

shutterstock_125338145.jpg   

Executive MBA -lopputyö

emba_lopputyo.jpg  

Aloita matkasi kohti parempaa johtajuutta. Tilaa sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-suunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

tilaa embaops.jpg