Executive MBA jossa voit keskittyä sinulle oleelliseen.

emba-joustava-rakenne.jpg

Joustava Executive MBA jonka sisältöjä ja aikatauluja voit muuttaa jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuvat.

Executive MBA-opinnot rakentuvat Sinun ja yrityksesi kehittymistarpeiden mukaisesti, sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Yksilölliseen EMBA-suunnitelmaasi voit sisällyttää ne johtamisohjelmat ja opintomuodot, jotka hyödyttävät sinua ja yritystäsi parhaiten ja sopivat työ- ja elämäntilanteeseesi.

Modulaarinen rakenne. Myös etä- ja verkko-opintoja.

JYU Executive MBAn modulaarinen rakenne ja valinnaisuus mahdollistavat sinulle

  • yksilöllisen opintokokonaisuuden rakentamisen oman kiinnostuksesi ja kehittymistarpeiden mukaisesti
  • opintojen aloittamisen ympäri vuoden, sinulle sopivana ajankohtana
  • opintojen joustavan suorittamisen sinulle sopivalla aikataululla ja tahdilla
  • opintojesi sisältöjen ja aikataulujen muuttamisen tarpeen mukaan koko opintojen ajan
  • mittavan johtamisosaamisverkoston, joka koostuu eri toimialoja edustavista johtajakollegoista

Valitessani Jyväskylän yliopiston EMBA-ohjelman, yhtenä merkittävänä valintaperusteena oli sen osallistujien monialaisuus ja joustava moduulirakenne

Yksilöllinen, joustava opintokokonaisuus

Executive MBA -opintosi etenevät henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti, oman ohjaajasi sparraamana - ja mikä parasta, jos työ- tai elämäntilanteesi muuttuu, opintosuunnitelma joustaa sekä sisältöjen että aikataulujen osalta koko opintojesi ajan. Voit aloittaa opinnot ympäri vuoden, sinulle sopivana ajankohtana. 

Opinnot kytketään vahvasti omiin työtehtäviin ja organisaatioon

EMBA-opinnoissa vahvistat strategisen johtamisen osaamistasi monipuolisin työmuodoin. Vuorovaikutteisten lähijaksojen lisäksi opinnot sisältävät sovellustehtäviä, projektitöitä, kirjallisuutta ja artikkeleja, joiden avulla kytket oppimaasi käytäntöön. Kaikki EMBA-opintojen teemat ja tehtävät sovellat suoraan omiin työtehtäviisi ja omaan organisaatioosi. Kirjallisia tehtäviä voit suorittaa paikasta riippumatta etä- ja verkko-opintoina. Voit myös sisällyttää EMBA-opintoihisi itsenäisiä oppimistehtäviä monipuolisesta tarjonnastamme. 

Työskentelymalli, jossa sovellustehtävät tehdään oman organisaation näkökulmasta, on palkitsevaa itselleni ja koko organisaatiolle.

Rakenna sinunnäköisesi Executive MBA (laajuus 100 op) 

  • kaikille yhteisistä johtamisopinnoista
  • valinnaisista johtamisopinnoista
  • EMBA-lopputyöstä

Kaikille yhteiset johtamisopinnot

 Fotolia_54345324_Subscription_Monthly_M.jpg   

Valinnaiset johtamisopinnot

shutterstock_125338145.jpg   

Executive MBA -lopputyö

emba_lopputyo.jpg  

Vahvista johtamisosaamistasi Executive MBA-opinnoilla. Tilaa nyt sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-suunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

tilaa embaops.jpg