Executive MBA lopputyö

Käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja yrityksesi lähtökohdista.

emba-lopputyö.jpg

EMBA yhteiset ohjelmat EMBA valinnaiset ohjelmat EMBA lopputyö

EMBA-lopputyö maksimoi opintojen hyödyt sinulle ja yrityksellesi. 

Executive MBA -opintosi huipentuvat lopputyöhön. EMBA-lopputyö on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. Lopputyössäsi luot merkittäviä uusia näköaloja oman liiketoimintasi ja organisaatiosi kehittämiseen. Suosituimpia aiheita vuosien varrella ovat olleet strategia, johtaminen, asiakkuudet ja digitalisaatio. Lopputyöhanke suunnitellaan huolellisesti ja sen toteuttamiseen saat vahvan tuen ja ohjauksen henkilökohtaiselta EMBA-ohjaajaltasi. EMBA-lopputyön laajuus on 20 opintopistettä. 

>> Lue blogi: EMBA-ohjelman huippu - Sinun mallisi

Executive MBA-lopputyöstä lisäarvoa yrityksellesi

EMBA-lopputyö maksimoi opiskelun hyödyt sekä sinulle että yrityksellesi. EMBA-lopputyöhankkeet ovat tyypillisesti kehitysanniltaan sellaisia, että niiden kustannukset organisaation ulkopuolisilla konsulteilla teetettynä olisivat enemmän kuin koko EMBA:n osallistumismaksut. Olennaisinta kuitenkin on, että lopputyö on oppimisinvestointi tekijälle itselleen. Tämän olemme todentaneet mm. lopputöitä käsittelevässä  vaikuttavuustutkimuksessa.

EMBA-lopputyöt ovat salaisia, niitä ei julkaista missään eikä välitetä kolmannelle osapuolelle. Sama koskee kaikkea muutakin EMBA-opintojen aikana syntyvää materiaalia.

Koulutuksen ja aineistojen niveltäminen yhtiön strategiaan on ollut kertakaikkisen oivalluttavaa. Tästä on auennut kokonaan uusi maailma.

Executive MBA -lopputyö kunniamaininta

JYU Executive MBA -ohjelmasta valmistuu vuosittain kymmeniä, laajasti johtamisen eri teemoja käsitteleviä, huippuluokan lopputöitä. Tammikuussa, uuden vuoden alkaessa EMBA-koulutuspäällikkötiimi valitsee kaikista kuluneen vuoden lopputöistä työn, jolle myönnetään erityinen kunniamaininta. Vuoden EMBA-lopputyön valinnalla haluamme nostaa esille EMBA-lopputyön merkitystä ja sitä suurta arvostusta, jota töitä ja niiden tekijöitä kohtaan koemme.

Executive MBA -lopputyö 2021

Vuoden 2021 EMBA-lopputyöksi on valittu Kati Kaleniuksen lopputyö "Kun muutoslintu laulaa”. Lopputyössä tarkasteltiin ansiokkaasti nopeasti muuttuvan globaalin toimintaympäristön mukanaan tuomia muutoksia ja niiden vaikutuksia organisaation toimintaan. Lämpimät Onnittelut Kati!!

Katsoitko jo nämä?

EMBA-lopputyö 2020

EMBA-lopputyö 2019


EMBA-lopputyö 2018

EMBA-lopputyö 2017

EMBA-lopputyö 2016, blogi

Hantula

EMBA-lopputyö 2015

 

EMBA-lopputyö 2014

EMBA-lopputyö 2013

EMBA-lopputyö 2012