Executive MBA lopputyö kruunaa opintosi

EMBA-lopputyössä rakennat uusia näköaloja oman liiketoimintasi ja yrityksesi kehittämiseen.

emba-lopputyö.jpg

EMBA yhteiset ohjelmat EMBA valinnaiset ohjelmat EMBA lopputyö

EMBA-lopputyö maksimoi opintojen hyödyt sinulle ja yrityksellesi. 

Executive MBA -opintosi huipentuvat lopputyöhön. EMBA-lopputyö on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. Lopputyössäsi luot merkittäviä uusia näköaloja oman liiketoimintasi ja yrityksesi kehittämiseen. Suosituimpia aiheita vuosien varrella ovat olleet strategia, johtaminen, asiakkuudet ja digitalisaatio. Lopputyöhanke suunnitellaan huolellisesti ja sen toteuttamiseen saat vahvan tuen ja ohjauksen henkilökohtaiselta EMBA-ohjaajaltasi. EMBA-lopputyön laajuus on 20 opintopistettä. 

>> Lue blogi: EMBA-ohjelman huippu - Sinun mallisi

Executive MBA-lopputyöstä lisäarvoa yrityksellesi

EMBA-lopputyö maksimoi opiskelun hyödyt sekä sinulle että yrityksellesi. EMBA-lopputyöhankkeet ovat tyypillisesti kehitysanniltaan sellaisia, että niiden kustannukset organisaation ulkopuolisilla konsulteilla teetettynä olisivat enemmän kuin koko EMBA:n osallistumismaksut. Olennaisinta kuitenkin on, että lopputyö on oppimisinvestointi tekijälle itselleen. Tämän olemme todentaneet mm. lopputöitä käsittelevässä vaikuttavuustutkimuksessa.

EMBA-lopputyöt ovat salaisia, niitä ei julkaista missään eikä välitetä kolmannelle osapuolelle. Sama koskee kaikkea muutakin EMBA-opintojen aikana syntyvää materiaalia.

Koulutuksen ja aineistojen niveltäminen yhtiön strategiaan on ollut kertakaikkisen oivalluttavaa. Tästä on auennut kokonaan uusi maailma.

Executive MBA -lopputyö kunniamaininta

JYU Executive MBA -ohjelmasta valmistuu vuosittain kymmeniä, laajasti johtamisen eri teemoja käsitteleviä, huippuluokan lopputöitä. Uuden vuoden alkaessa EMBA-koulutuspäällikkötiimi valitsee kaikista kuluneen vuoden lopputöistä työn, jolle myönnetään erityinen kunniamaininta. Vuoden EMBA-lopputyön valinnalla haluamme nostaa esille EMBA-lopputyön merkityksellisyyttä ja sitä suurta arvostusta, jota töitä ja niiden tekijöitä kohtaan koemme.

Executive MBA -lopputyö 2022

Vuoden 2022 EMBA-lopputyöksi on valittu Saija Syväsen lopputyö "Hei me Lennetään". Lopputyössä tarkastellaan sisäisen motivaation johtamista terveydenhuollon organisaatiossa. Lämpimät Onnittelut Saija!!

Katsoitko jo nämä?

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2021

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2020

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2019


EMBA-lopputyö kunniamaininta 2018

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2017

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2016, blogi

Hantula

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2015

 

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2014

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2013

EMBA-lopputyö kunniamaininta 2012