Executive MBA -lopputyö 20 op

emba-lopputyö.jpg

EMBA yhteiset ohjelmat EMBA valinnaiset ohjelmat EMBA lopputyö

EMBA-lopputyö maksimoi opintojen hyödyt sinulle ja yrityksellesi. 

Executive MBA -opintosi huipentuvat lopputyöhön. EMBA-lopputyö on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. Lopputöissä on usein vahva tulevaisuuspainotus. Lopputyössäsi luot merkittäviä uusia näköaloja oman liiketoimintasi ja organisaatiosi kehittämiseen.  Suosituimpia aiheita vuosien varrella ovat olleet strategia, johtaminen, asiakkuudet ja digitalisaatio. Lopputyöhanke suunnitellaan huolellisesti ja sen toteuttamiseen saat vahvan tuen ja ohjauksen henkilökohtaiselta EMBA-ohjaajaltasi.

EMBA-lopputyöstä lisäarvoa yrityksellesi

Lopputyö maksimoi opiskelun hyödyt sekä sinulle että yrityksellesi. EMBA-lopputyöhankkeet ovat tyypillisesti kehitysanniltaan sellaisia, että niiden kustannukset organisaation ulkopuolisilla konsulteilla teetettynä olisivat enemmän kuin koko EMBA:n osallistumismaksut. Olennaisinta on kuitenkin, että lopputyö on oppimisinvestointi tekijälle itselleen. Tämän olemme todentaneet lopputöitä käsittelevässä  vaikuttavuustutkimuksessa.

EMBA-lopputyöt ovat salaisia, niitä ei julkaista missään eikä välitetä kolmannelle osapuolelle. Sama koskee muutakin EMBA-opintojen aikana syntyvää materiaalia.

Executive MBA -lopputyö kunniamaininta

Executive MBA-ohjelmastamme valmistuu vuosittain kymmeniä, laajasti johtamisen eri teemoja käsitteleviä, huippuluokan lopputöitä. Tammikuussa, uuden vuoden alkaessa EMBA-koulutuspäällikkötiimi valitsee kaikista kuluneen vuoden lopputöistä työn, jolle myönnetään erityinen kunniamaininta. Vuoden EMBA-lopputyön valinnalla haluamme nostaa esille EMBA-lopputyön merkitystä ja sitä suurta arvostusta, jota töitä ja niiden tekijöitä kohtaan koemme.

Executive MBA -lopputyö 2019

Vuoden 2019 EMBA-lopputyöksi on valittu Marjaana Kiviojan lopputyö "Fingridin viestinnän kehittäminen Lean-ajattelun ja palvelumuotoilun keinoin”. Lämpimät Onnittelut Marjaana!Katsoitko jo nämä? 

EMBA-lopputyö 2018

EMBA-lopputyö 2017

EMBA-lopputyö 2016, blogi

EMBA-lopputyö 2015

 

EMBA-lopputyö 2014

EMBA-lopputyö 2013

EMBA-lopputyö 2012