Menesty johtajana. Valitse JYU Executive MBA.

Jyväskylän yliopiston Executive MBA on kansainvälisesti akkreditoitu, aidosti joustava ja yksilöllisiin kehittymistarpeisiin rakentuva johtamisohjelma.

emba-joustava-rakenne.jpg

 Vahvista ja laajenna johtamisosaamistasi, suorita Executive MBA.
Yksilölliset, joustavat opinnot työn ohessa. 

Executive MBA nostaa johtamisosaamisesi uusiin ulottuvuuksiin. Ajantasaistat johtamistietosi ja -taitosi vastaamaan johtajuuden haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Opinnot syventävät ja laajentavat liiketoiminta- ja strategiaosaamistasi, myös muutosjohtamisen taitosi vahvistuvat. EMBA-opinnoissa hiot johtamistaitosi huippuunsa - osaamisesi ja itseluottamuksesi vahvistuessa sinulle avautuu uusia työ- ja uramahdollisuuksia ja olet valmis vastaanottamaan entistä vaativampia työtehtäviä.

JYU Executive MBA rakentuu ja muuntuu kehittymistarpeidesi mukaisesti

JYU EMBA -ohjelman rakenne on modulaarinen, mikä mahdollistaa sinulle opintojen rakentamisen omien kehittymistarpeiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Voit sisällyttää opintoihisi juuri ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi hyödyllisimmiksi - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. EMBA-opintosi etenevät yksilöllisen opintosuunnitelman mukaisesti, henkilökohtaisen ohjaajasi tukemana ja sparraamana. Ja mikä parasta, mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, voit joustavasti muuttaa suunnitelmaa niin sisältöjen kuin aikataulujenkin osalta koko opintojen ajan.

Opinnot kytkeytyvät vahvasti käytäntöön, omaan työhösi ja organisaatioosi.

JYU EMBA on käytännönläheinen johtamisohjelma. Kaikki EMBA-opintojesi teemat ja opintoihin liittyvät tehtävät sovellat suoraan käytäntöön, omiin työtehtäviisi ja omaan organisaatioosi. Hyöty opinnoista on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta saakka.

Kiinnostuitko? 

 Tilaa sitoumuksetta alustava EMBA-suunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi Sinulle yksilöidyn EMBA-opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun ja kustannukset.

Tilaa EMBA-ops.JPG