Tervetuloa JYU EMBA alumni- ja asiakastapahtumiin!

Tule tapaamaan tuttuja ja luomaan uusia tuttavuuksia!

jyuemba-alumnit.jpg

JYU EMBA -alumni ja asiakastilaisuudet verkossa.  Vuoden 2021 tilaisuuksien teemana "uusi normaali".

Kaikki JYU EMBA-ohjelmasta valmistuneet, EMBA-opiskelijamme ja opinnoista kiinnostuneet, lukuisat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumiimme kuulemaan johtamisen eri teemoista, tapaamaan tuttuja, luomaan uusia tuttavuuksia ja verkostoitumaan. Ajan hengen mukaisesti tapahtumamme toteutetaan tällä hetkellä webinaareina.

Tapahtumissamme on kesän ajan taukoa ja syksyllä jatkamme taas JYU EMBA-webinaareilla. Toivottavasti pääsemme tapaamaan taas kasvotustenkin.

Menneet tapahtumat 2021

Kesäkuun JYU EMBA alumni- ja asiakaswebinaarin teemana oli  "Koronan vaikutukset työelämään"  ja aihetta käsiteltiin  kolmen asiantuntijan voimin eri näkökulmista.

Toukokuun JYU EMBA webinaarissa aiheena oli Tunneilmasto – Organisaation tärkein kilpailutekijä? Asiantuntijana Jarkko Rantanen, Human advisor, Emergy.

Jrantanen.jpg

Maaliskuun JYU EMBA alumni- ja asiakaswebinaari jatkoi uuden normaalin teemalla ja pääsimme kuulemaan miten erikoiset ajat ovat vaikuttaneet Saksan markkinamahdollisuuksiin.  Asiantuntijana Jan Feller, toimitusjohtaja Saksalais-Suomalainen Kauppakamari. Tilaisuuden aiheena oli Saksan uusi normaali - Markkinamahdollisuudet nyt.

jfeller_.jpg

Helmikuun JYU EMBA -alumni- ja asiakastilaisuuden asiantuntijana oli professori René Rohrbeck, Professor of Strategy and Director of the Chair for Foresight, Innovation, and Transformation at EDHEC Business School. Tilaisuuden teemana Future Preparedness - Capabilities for management under uncertainty.

IR_CPH_071119_117.jpeg