Executive MBA verkkoinfot. Tule kuulolle!

Jyväskylän yliopiston Executive MBA verkkoinfot Zoomissa. Investoi tulevaisuuteesi ja menesty johtajana!

jyuemba-verkkoinfot-liity mukaan.jpg

Ilmoittaudu  EMBA-verkkoinfoon. 

Korkeatasoinen, kansainvälisesti akkreditoitu JYU Executive MBA on sijoitus omaan urapolkuusi ja tulevaisuuteesi.  EMBA-verkkoinfo tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden tutustua tarkemmin JYU Executive MBA -ohjelmaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin oman johtamisosaamisesi vahvistamiseksi ja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Infossa kerromme ohjelman sisällöistä ja joustavasta rakenteesta, joka mahdollistaa sinulle yksilölliset, omien kehittymistarpeidesi mukaiset EMBA-opinnot. EMBA-johtamisohjelmat käynnistyvät ympäri vuoden, joten voit aloittaa opinnot sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. 

EMBA-opinnot kehittivät strategisen johtamisen osaamistani, kasvattivat itseluottamustani ja rohkeuttani johtajana sekä mahdollistivat nosteen edetä työtehtävissäni seuraavalle tasolle

EMBA-verkkoinfo keskiviikkona 14.8.2024 klo 08.30-09.30 Zoomissa. 

Jos haluat vahvistaa strategisen johtamisen osaamistasi, hioa muutosjohtamisen taitosi huippuunsa, kasvattaa itseluottamustasi ja itsetuntemustasi johtajana sekä laajentaa ammatillista verkostoasi eri toimialoja edustavilla johtajakollegoilla - ja kaikki tämä joustavasti, sinulle räätälöidyillä sisällöillä ja sopivilla aikatauluilla, niin tervetuloa kuulolle!

ilmoittautuminen-verkkoinfo.png

jyuemba-verkkoinfo-elokuu24.jpg

Menesty johtajana. Valitse JYU EMBA.