Miten rahoitan Executive MBA -opintoni?

  emba_miten rahoitan.png

Jyväskylän yliopiston Executive MBA -opinnot ovat kannattava investointi sekä sinulle itsellesi että organisaatiollesi. Usein työnantaja rahoittaakin EMBA-opinnot kokonaisuudessaan tai osittain. Jyväskylän yliopiston Executive MBA -opinnot laskutetaan opintojen etenemisen mukaisesti, joten opintomaksut jakautuvat tasaisesti koko opintoajalle eikä sinun tarvitse varautua suuriin kertamaksueriin.

 Voit rahoittaa EMBA-opintosi seuraavilla tavoilla: 

Työnantajasi maksaa opinnot kokonaisuudessaan.
Hyvin usein työnantaja tekee EMBA-investoinnin ja vastaa siten kokonaan EMBA-ohjelman kustannuksista. Tämä onkin yleisin EMBA-opintojemme rahoitusmuoto. Executive MBA -opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi erityisesti oman organisaation kehittäminen. Yrityksesi hyötyy opinnoista paitsi oman osaamisesi vahvistumisen ansiosta niin myös useiden yrityksen toimintaan sovellettavien kehittämistehtävien ja erityisesti EMBA-lopputyön kautta.

Teemme mielellämme työnantajaasi varten suunnitelman, jossa on kuvattuna EMBA-opintojen laskutusaikataulu. Laskutusaikataulua voimme myös räätälöidä työnantajasi toiveiden mukaisesti.

Työnantajasi maksaa opinnot osittain.
EMBA-opintomaksut voidaan jakaa työnantajasi ja sinun kesken toivomillanne laskutusosuuksilla. Tällöin laskutus tapahtuu sovitun suuruisena ja sovitussa aikataulussa suoraan sinun ja työnantajasi laskutusosoitteisiin.

Maksat Executive MBA -opinnot itse.
Executive MBA -opinnot ovat investointi oman osaamisesi kehittämiseen ja vahvistamiseen. Osaaminen on pääoma, joka säilyy sinulla ikuisesti - se kasvaa arvoa koko elämäsi ajan. EMBA-opinnot maksavat itsensä takaisin monin eri tavoin mm. uralla etenemisenä, parempana palkkana ja vastuullisimpina työtehtävinä. Jyväskylän yliopiston Executive MBA -opinnot laskutetaan pääsääntöisesti kunkin koulutusohjelman aloitusjakson jälkeen. Maksut jakautuvat näin tasaisesti koko opintoajalle. Halutessasi voimme rakentaa sinulle räätälöidyn maksusuunnitelman toiveidesi mukaan.

Sitä panostusta, jonka laitoin MBA-opintoihin omasta pussista, en ole koskaan katunut.

Koska EMBA-opinnot ovat sijoitus omaan tulevaisuuteen, osa EMBA-opiskelijoista rahoittaa opintojaan pankkilainalla. Matala korkotaso tekee tänä päivänä tästä vaihtoehdosta varteenotettavan ja halutessasi sinun kannattaakin kysyä omasta pankistasi rahoitustarjousta opintoja varten.

EMBA-opintomaksujen vähennyskelpoisuus henkilöverotuksessa

EMBA-opiskelijamme toimivat työelämässä vastuullisissa avainrooleissa. EMBA-opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa, työtehtävien edellyttämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin. Tällaisen nykyisen johtamistyön ammatillista kehittymistä täydentävän EMBA-koulutusohjelman kustannukset ovat koulutettavan itsensä maksamina vähennyskelpoisia. Vähennyskelpoisuus kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajalta. Katso verottajan lisätiedot koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta henkilöverotuksessa. 

Investoi tulevaisuuteesi ja aloita Executive MBA -opinnot jo tänään!

>>Tilaa sitoumuksetta alustava EMBA-opintosuunnitelma  tai 

>> aloita opinnot yksittäisellä johtamisohjelmalla