Executive MBA

Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelma on AMBA-akkreditoitu (Association of MBAs). Tämä takaa sen, että saat maailmalla huipputasoiseksi tunnustettua johtamiskoulutusta. Executive MBA -ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA-koulutus, jolla on AMBA-akkreditointi. Ohjelma on valtakunnallinen ja sen opintojaksot toteutetaan pääosin Helsingin seudulla.

Valitse kehittymistavoitteesi niin lähetämme sinulle ehdotuksen henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta, joka sisältää yksilöidyn EMBA -opintokokonaisuuden, opintojen aikataulun sekä kustannukset. 

  •  
EMBA yhteiset opinnot (42 op)
Yleisjohdollinen Menestyksen Strategiat -ohjelma Ohjelmassa rakennetaan menestyvän johtamisen viitekehystä perehtyen moderniin liikkeenjohdolliseen tietämykseen sekä parhaisiin yrityskohtaisiin käytänteisiin.
Johtamisen Psykodynamiikka -ohjelma Ohjelman tavoitteena on vahvistaa oman persoonan käyttöä työtehtävissä ja johtamishaasteissa.
KEHITTYMISTAVOITTEET - EMBA valinnaiset opinnot (38 op)
Omat ja organisaationi kehittymistavoitteet   Executive MBA -ohjelma on yksilöllinen ja joustava - ohjelma joustaa niin sisällöllisesti kuin ajallisesti. Ohjelman modulaarisuus mahdollistaa Sinulle keskittymisen oleelliseen. Henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaasi voit valita koulutusohjelmia oman kehittymistarpeesi mukaisesti monipuolisesta tarjonnastamme. Oman osaamiseni ja organisaationi kehittämisen kannalta olennaisimpia teemoja ovat (valitse 4):
EMBA lopputyö (20 op)
EMBA lopputyö - maksimoi opintojen hyödyt sinulle ja yrityksellesi Executive MBA -opintosi huipentuvat lopputyöhön. EMBA-lopputyö on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. Lopputöissä on usein vahva tulevaisuuspainotus. Siinä luot merkittäviä uusia näköaloja oman liiketoimintasi ja organisaatiosi kehittämiseen. Suosituimpia aiheita vuosien varrella ovat olleet strategia, johtaminen, asiakkuudet ja digitalisaatio. Lopputyöhanke suunnitellaan huolellisesti ja sen toteuttamiseen saat vahvan tuen ja ohjauksen.
Aikataulu
Opiskelun aloitus   Opinnot etenevät yksilöllisessä aikataulussa jota voi muuttaa yhdessä oman opintojen ohjaajan kanssa myös opiskelun aikana. Tavoitteeni on aloittaa EMBA-opinnot:


Yhteystiedot
Sain tiedon EMBA-opinnoista