JYU EMBA Gaala: 40 vuotta Menestyksen polkuja

JYU EMBA juhlavuoden kruunaa syyskuun 40 vuotta Menestyksen polkuja Gaala. Tilaisuudella haluamme kiittää sydämellisesti kaikkia EMBA-opiskelijoitamme, alumnejamme ja yhteistyökumppaneitamme upean yhteisen matkan mahdollistamisesta. Vuosikymmenien varrella olemme kulkeneet yhdessä kohti monia Menestyksen polkuja, kohdanneet toisiamme, solmineet verkostoja ja rakentaneet vahvoja ystävyys- ja kumppanuussuhteita. Nyt, neljän vuosikymmenen jälkeen on aika nostaa malja, juhlia yhdessä ja odottaa innolla tulevaisuutta.

JYU EMBA Juhlagaala_banneri.jpg

JYU EMBA Gaala:  40 vuotta Menestyksen polkuja

Aika: 20.09.2024 klo 17.00-20.00
Paikka: Jyväskylän yliopiston päärakennus, juhlasali. Seminaarinmäki
Pukukoodi: Tumma puku

Tervetuloa juhlimaan yhdessä ja tapaamaan tuttujasi EMBA-matkan varrelta. Juhlassa pääset kuulemaan huikeita tarinoita vuosien varrelta sekä suuntaamaan katseen myös tulevaan.

Juhlapuhujat 

Viestintä- ja brändijohtaja Jere Nurminen toimii gaalaillan juontajana johdatellen kuulemaan inspiroivia juhlapuheenvuoroja EMBA-opiskelijoilta sekä -alumneilta. 

JereNurminen

Jere Nurminen
Viestintä- ja brändijohtaja

Jere Nurminen toimii Ylen viestintä- ja brändijohtajana vastaten Ylen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, brändistä ja asiakaspalvelusta. Jere on myös osa Ylen johtoryhmää. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana, uutispäällikkönä ja vastaavana tuottajana mm. Yle Urheilussa. Jere on JYU EMBA opiskelija.

MinnaRuusuvuori

Minna Ruusuvuori
Myynti- ja markkinointijohtaja, EMBA

Minna Ruusuvuori rakentaa päivätyössään myynti- ja markkinointijohtajana ja partnerina kasvua ohjelmistotalo Taitopilvessä. Hän myös luotsaa toimitusjohtajana ja yhtenä perustajaosakkaana Hear Hear Mediaa, perinteisen sisältömarkkinoinnin haastavaa yritysten podcast-toimistoa. Minna on yksi Suomen suosituimman työelämäpodcastin, Lähtijät perustajista sekä toimii perustajaosakkaana ja hallituksen puheenjohtajana sitouttavan johtajuuden kehittämiseen erikoistuneessa konsultointiyritys Ultima Leadissä. Lisäksi Minna tekee puhekeikkoja ja mentoroi.

ArtoTiitinen

Arto Tiitinen
Teollisuusneuvos, EMBA

Arto Tiitinen on toiminut 40 vuotta seuraavissa tehtävissä: toimitusjohtajana Isku-Yhtymässä, Keskisuomalaisessa, Ponssessa sekä Valtran johdossa. Arto istuu Metsäteollisuus ry:n ja Timberwise Oy:n hallituksissa ja on puheenjohtajana Raisio Oyj:ssä, TTS:ssä, Aurajoki Oy:ssä sekä Metsäkonepalvelu Oy:ssä. Aikaisemmin hän on ollut muun muassa Metsähallituksen ja Honkarakenteen hallitusten puheenjohtaja.

MayuranKamalanathan

Mayuran Kamalanathan
Toimitusjohtaja

Mayuran "Maju" Kamalanathan on Suomeen Sri Lankasta pakolaisena muuttanut All-Roundersin perustaja ja yrittäjä. Yli 10 vuoden yrittäjyyden aikana hän on oppinut monet asiat kantapään kautta, ja hänen mottonsa onkin "Jos yrittää, ei voi hävitä". All-Rounders konserni on Majun johdolla kasvanut valtakunnalliseksi siivousalan toimijaksi, joka työllistää yli 250 ammattilaista. Mayuran on JYU EMBA opiskelija.

Esiintyjänä Semmarit

Juhlan kruunaa ainutlaatuinen musiikkielämys showssa, joka rikkoo perinteisen kuoromusiikin rajoja rockin ja popin juurilla. Jokainen kappale syntyy koko kuoron yhteistyönä ilman perinteistä säestystä, luoden unohtumattoman äänimaiseman. Lumoava valo- ja visuaalinen show yhdistettynä huumoriin ja koreografiaan tekee Semmareiden esiintymisistä elämyksen, jota et halua missata!

semmarit_leiri21.jpg
Kuva: Lotta Emilia Mattila

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki EMBA-opiskelijamme ja alumnimme sekä yhteistyökumppanimme vuosien varrelta. Saat kutsun sähköpostiisi kesäkuun aikana.

Ilmoittauduthan juhlaan perjantaihin 6.9.2024 mennessä!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.jpg

Lisätietoja tilaisuudesta antavat mielellään:

Sanna Kouvalainen
p. 040 805 3757
sanna.m.kouvalainen(at)jyu.fi

Päivi Sippo
p. 050 431 4336
paivi.i.e.sippo(at)jyu.fi

Tiina Nygrén
p. 040 588 1703
tiina.nygren(at)jyu.fi