Executive MBA on arvoa kasvava investointi sinulle ja yrityksellesi.

Investoi Menestykseen!

emba_hinta.jpg

Executive MBA on sijoitus itsesi ja organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen. Osaaminen on pääoma, joka säilyy sinulla ikuisesti.

Executive MBA -opinnot ovat investointi oman osaamisesi kehittämiseen ja vahvistamiseen. Osaaminen on pääoma, joka säilyy sinulla ikuisesti - se kasvaa arvoa koko elämäsi ajan. EMBA-opinnot suoritetaan työn ohessa, näin suora hyöty omiin työtehtäviin on aidosti käytettävissäsi heti opintojen alusta lähtien.  Soveltavien tehtävien avulla viet oppimasi suoraan käytäntöön ja oman organisaatiosi kehittämiseen.

EMBA-ohjelman laajuus on 100 opintopistettä, hinta alk. 31 500 € (+alv 24%). Hintaan sisältyvät seminaarijaksot ja -materiaalit, arviointi ja palaute kirjallisista tehtävistä, opintojen ja EMBA-lopputyön ohjaus sekä kotimaan seminaarijaksojen kokouspakettikulut. Hintaan eivät sisälly henkilökohtaisen lukemiston kirjat eivätkä matka- ja majoituskulut. Executive MBA -opinnot laskutetaan opintojen etenemisen mukaisesti, näin opintomaksut jakautuvat tasaisesti koko opintoajalle eikä sinun tarvitse varautua suuriin kertamaksuihin, kts. opintojen rahoitus.

Tilaa alustava EMBA-suunnitelma 

Tilaa nyt EMBA opintosuunnitelmaluonnos - lähetämme sitoumuksetta sähköpostiisi ehdotuksen Sinulle yksilöidystä Executive MBA -opinnoista, aikatauluista ja kustannuksista.

Katso verottajan lisätiedot Koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta henkilöverotuksessa