JYU Executive MBA. 40 vuotta Menestyksen polkuja.

Vaikuttavaa johtamiskoulutusta jo vuodesta 1984. Lämpimästi tervetuloa juhlavuotemme tapahtumiin!

jyuemba-juhlavuosi-2024.jpg

 Vuosi 2024 on erityinen, olemme saaneet olla 40 vuotta luomassa Menestyksen polkuja.  Lämpimät kiitokset koko EMBA verkostolle ja jokaiselle avaintoimijalle erinomaisesta ja vaikuttavasta yhteistyöstä, jatketaan innolla eteenpäin kohti uusia juhlavuosia ja Menestyksen polkuja! Tapaamisiin juhlavuoden merkeissä eri yhteyksissä  - lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme.

Työn mielekkyyden puntari -webinaari
26.4.2024 klo 9-11jyuemba-webinaari-työn mielekkyys.jpg

 

Pohditko, miten voisit saada ihmiset tiimissäsi tai työyhteisössäsi innostumaan ja motivoitumaan työstään? Tai oletko törmännyt keskusteluun työn merkityksellisyydestä, mutta et oikein tiedä miten voisit johtajana edistää asiaa omassa työyhteisössäsi?

Huhtikuun JYU EMBA -webinaarissa pohditaan työn merkityksellisyyttä ja annetaan vinkkejä sekä käytännön työkaluja siihen, miten voit itse johtajana vaikuttaa työn mielekkyyden kokemukseen organisaatiossasi.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

webinaari-talouskasvun-aika.jpgMiksi edessämme on vahvan talouskasvun aika -webinaari 3.5.2024 klo  9-10

Useat taloustieteilijät ennustavat synkkiä pilviä talouden kehittymisen ylle, mutta mitä jos tulevaisuus ei olekaan niin murheellinen?
Toisin kuin useat muut taloustieteilijät, professori Mika Maliranta näkee talouden kehittyvän tulevaisuudessa positiivisesti. Maliranta kertoo JYU EMBA-webinaarissa, mihin hänen näkemyksensä perustuu ja kuinka talouden elpyminen tapahtuu. Tervetuloa kuulemaan miksi edessämme on vahvan talouskasvun aika! Webinaari on kaikille avoin ja maksuton.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Henkilöstö kilpailuetuna -johtamiskoulutus

henkilöstö-kilpailuetuna.png

JYU EMBA-alumneille 17. - 18.9.2024

Hyödynnä henkilöstöjohtamisen täysi potentiaali organisaatiosi kehittämisessä!

Tulevaisuudessa henkilöstö on yhä vahvemmin organisaatioiden voimavara ja menestystekijä - liiketoimintaa tukeva HR-johtaminen on avain organisaation kasvuun ja kehitykseen. Henkilöstö kilpailuetuna -koulutuksessa pureudutaan mm. siihen, miten hyvällä johtamisella saadaan henkilöstön potentiaali parhaiten hyödynnettyä matkalla kohti organisaation tulevaisuutta ja menestystä. Koulutus on räätälöity johtamiskoulutus JYU EMBA-alumneille.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Halu oppia uutta teki Jere Räisäsestä menestyvän
kasvuyrityksen johtajan

jr.jpg

Yrittäjäksi ryhtyminen suoraan koulun penkiltä on rohkea päätös. Varkautelaista Jere Räisästä ei silti pelottanut, kun hän 19-vuotiaana sähköasentajana pisti pystyyn ystävänsä kanssa oman firman. Nuorilla oli vankka usko siihen, että he pystyisivät uudistamaan toimialaansa ja tarjoamaan töitä myös kavereilleen.
– Silloin ei tullut kovin paljon mietittyä liiketoimintastrategioita tai tehtyä pidemmän aikavälin suunnittelua muutenkaan. Sitä teki töitä ”viikko kerrallaan” -asenteella, Räisänen muistelee. 

Lue Jeren menestystarina.

Lisää juhlavuoden tapahtumia päivitämme piakkoin! 


Katso jo toteutetut tapahtumat >>