JYU Executive MBA. 40 vuotta Menestyksen polkuja.

Vaikuttavaa johtamiskoulutusta jo vuodesta 1984. Lämpimästi tervetuloa juhlavuotemme tapahtumiin!

jyuemba-juhlavuosi-2024.jpg

 Vuosi 2024 on erityinen, olemme saaneet olla 40 vuotta luomassa Menestyksen polkuja.  Lämpimät kiitokset koko EMBA verkostolle ja jokaiselle avaintoimijalle erinomaisesta ja vaikuttavasta yhteistyöstä, jatketaan innolla eteenpäin kohti uusia juhlavuosia ja Menestyksen polkuja! Tapaamisiin juhlavuoden merkeissä eri yhteyksissä  - lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme.

Webinaari: The Silicon Valley Playbook – Piilaakson oppeja suomalaiseen yritysmaailmaan 12.6.2024 klo 9.00-10.00

Kesäkuun JYU EMBA webinaari keskittyy Piilaakson innovatiiviseen kulttuuriin ja menestykseen. Annika Ahonala, Sand Hill Marketingin perustaja ja kokenut markkinoinnin ja digitaalisen transformaation johtaja, jakaa kokemuksiaan Piilaakson ekosysteemistä ja toimintatavoista, jotka ovat keskeisiä alueen huippuinnovaatioille. Webinaari tarjoaa johtajille arvokkaita oppeja kansainvälistymiseen ja strategian kehittämiseen. 
Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen

Webinaari Silicon Walley Playbook_neliö.jpg
jere-r.jpg

Halu oppia  uutta  teki Jere Räisäsestä menestyvän kasvuyrityksen johtajan

Yrittäjäksi ryhtyminen suoraan koulun penkiltä on rohkea päätös. Varkautelaista Jere Räisästä ei silti pelottanut, kun hän 19-vuotiaana sähköasentajana pisti pystyyn ystävänsä kanssa oman firman. Nuorilla oli vankka usko siihen, että he pystyisivät uudistamaan toimialaansa ja tarjoamaan töitä myös kavereilleen. – Silloin ei tullut kovin paljon mietittyä liiketoimintastrategioita tai tehtyä pidemmän aikavälin suunnittelua muutenkaan. Sitä teki töitä ”viikko kerrallaan” -asenteella, Räisänen muistelee.
Lue Jeren menestystarina

Iris Mäkinen on elementissään elämyksellisellä matkailualalla

Kipinä matkailu- ja ravitsemusalaan syttyi Irikselle jo 70-luvun Vantaalla ja on johtanut hänet vuosien aikana läpi Suomen, keskisuomalaisiin maisemiin. Tilaisuus pyörittää hotellia nousevan taidekaupungin upeissa rakennuksissa oli liian houkutteleva ohitettavaksi ja muodostuikin Mäkisen uralla käännekohdaksi. Nyt hän kuvailee itseään kahden yrityksen onnelliseksi omistajaksi. Intohimo alaa kohtaan
on johtdattanut myös luottamustehtäviin, Iris vaikuttaa MaRa ry:n puheenjohtajana. Lue Iriksen menestystarina

iris-m.jpg

Henkilöstö kilpailuetuna -johtamiskoulutus JYU EMBA alumneille 17. - 18.9.2024

Hyödynnä henkilöstöjohtamisen täysi potentiaali organisaatiosi kehittämisessä!
Tulevaisuudessa henkilöstö on yhä vahvemmin organisaatioiden voimavara ja menestystekijä - liiketoimintaa tukeva HR-johtaminen on avain organisaation kasvuun ja kehitykseen. Koulutuksessa pureudutaan mm. siihen, miten hyvällä johtamisella saadaan henkilöstön potentiaali parhaiten hyödynnettyä matkalla kohti organisaation tulevaisuutta ja menestystä. Koulutus on räätälöity johtamiskoulutus JYU EMBA-alumneille. Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen

hlöstöjohtaminen-jyuemba.jpg
 
 
 
Lisää juhlavuoden tapahtumia päivitämme piakkoin! 


Katso jo toteutetut tapahtumat >>