Executive MBA - usein kysyttyä

Miksi valita juuri Jyväskylän yliopiston Executive MBA?
 Agoran ranta

 JYU EMBA. Kansainvälisesti tunnustettua huipputason johtamiskoulutusta.

Mikä on Executive MBA -ohjelma?

Executive MBA (EMBA) on MBA-ohjelma, jossa sana "Executive" kertoo ohjelman luonteesta ja osallistujista. Kyseessä on silloin erityisesti kokeneelle liikkeenjohdolle suunniteltu MBA-ohjelma.

Executive MBA-ohjelmalle on tyypillistä:
 • Työn ohessa opiskeltavaksi suunniteltu ja usein jopa modulaarinen rakenne
  Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelmassa jokaiselle opiskelijalle räätälöidään henkilökohtainen opintosuunnitelma aikatauluineen ja sisältövalintoineen. 
 • Ohjelman sisältöjen ja työmuotojen suunnittelu nimenomaan vaativaan johtamistyöhön kytkettäviksi 
  Jyväskylän yliopiston Executive MBA on vaikuttava investointi itsesi ja oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen.
 • Kokeneiden osallistujien verkosto, joka muodostaa arvokkaan sosiaalisen pääoman
  Jyväskylän yliopiston valtakunnallisen EMBA-ohjelman opiskelijat ovat usealta eri toimialalta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Opiskelijat saapuvat eri puolelta Suomea, joskin suurin osa opiskelijoista on  pääkaupunkiseudulta. Opiskelijoiden keski-ikä on 43,5 v.
   
Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelman vahvuudet

 • Yksilöllisyys
  Jyväskylän yliopiston Executive MBA
  -ohjelma on yksilöllisiin ja organisaatiokohtaisiin tarpeisiin räätälöity ohjelma. Opinnot etenevät henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Opintosuunnitelmaan voit sisällyttää ne teemat ja aihealueet, jotka koet itsellesi ja yrityksellesi hyödyllisimmiksi - sinä päätät mihin osaamiseen panostat. Opintojen menestykselliseen suorittamiseen saat vankan tuen henkilökohtaiselta EMBA-opintojen ohjaajaltasi. Hän on lähin keskustelukumppani ja sparraajasi koko opintojen ajan. Ohjauksen tuntimäärää ei ole rajattu.
 • Joustavuus
  Ohjelmamme on joustava, opiskelijan hyvin pitkälle itse ohjaama ja oman organisaation monipuoliseen strategiseen kehittämiseen suuntautuva ohjelma. Voit joustavasti päivittää opintosuunnitelmaasi niin sisällöllisesti kuin ajallisesti koko opintojen ajan. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi muuttuvat opintojen aikana, voit päivittää opintosuunnitelmaasi vastaamaan uusia kehittymistarpeita. Ohjelmamme sallii myös ajallista joustavuutta opiskeluun (opiskeluaika 2-5 vuotta).
 • Hyödylliset verkostot
  Koska ohjelma ei etene koko ajan samalla kurssiryhmäkokoonpanolla, kohtaat opiskelun aikana runsaasti uusia, eri toimialoja, erilaista kokemustaustaa ja osaamista edustavia opiskelukollegoja - saat mahdollisuuden solmia hyödyllisiä ja antoisia kontakteja. Vuorovaikutuksesta saat myös uusia näkökulmia sekä paljon tukea ja vankennusta opiskeluun. Opintojen aikana muodostuva laaja johtamisosaamisverkosto on käytössäsi myös opintojen jälkeen.
 • Korkeatasoinen - akkreditoinnit laadun takeena
  Executive MBA -ohjelmamme on kansainvälisesti akkreditoitu (AMBA ja AACSB-akkreditoinnit). Ohjelmamme on ainoa suomenkielinen MBA, jolla on AMBA (Association of MBA's) akkreditointi. Laatuleimat takaavat sen, että saat kansainvälisesti tunnustettua huipputason johtamiskoulutusta.
 
Katso viisi syytä, miksi sinunkin kannattaa suorittaa EMBA


Mikä on Executive MBA -ohjelman kokonaishinta?

EMBA-opintojen kokonaishinta määräytyy opintosuunnitelmaan valituista koulutusohjelmista sekä EMBA-ohjelmamaksuista. Huomioithan, että koulutusohjelmiemme hinnat sisältävät päiväkokouspaketit (ei matka- ja majoituskustannuksia). Executive MBA-opinnot laskutetaan opintojen etenemisen mukaisesti, pääsääntöisesti kunkin koulutusohjelman aloitusjakson jälkeen. Maksut jakautuvat näin tasaisesti koko opintoajalle.

Millaisia kouluttajia Executive MBA-ohjelmassa on?

Toteutamme EMBA-ohjelmiamme laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Ohjelmissa asiantuntijoina korkeakoulujen ja liike-elämän pätevimmät ja kiinnostavimmat ajattelijat. Merkittävimmät asiantuntijat ohjelmissamme ovat osallistujat, koulutus rakentuu aitoon vuorovaikutukseen ja yhdessä pohtimiseen.

Millaisia ovat Executive MBA:n työmuodot?

Executive MBA -ohjelma koostuu teemoitetuista seminaarijaksoista (pk-seutu, Jyväskylä, Tampere), projektitöistä, yritysesimerkeistä ja sovellustehtävistä. Koulutuskokonaisuuksista ei järjestetä tenttejä vaan oppeja sovelletaan jatkuvasti eri työmuodoin oman organisaation ja oman johtamisen kehittämiseksi. Ohjelman tärkeänä osana toimii EMBA-lopputyö, joka on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. 

Missä Executive MBA -koulutusohjelmat järjestetään?

Olemme valtakunnallinen toimija. Kolutusohjelmien teemoitetut opintojaksot järjestetään kokoushotelleissa pääosin eteläisen Suomen alueella (Helsinki, Vantaa, Tampere). Koulutusohjelmiemme hinnat sisältävät kotimaan opintojaksojen kokouspakettikustannukset. Meillä on opiskelijoita laajasti eri puolelta Suomea, joskin suurin osa (51%) on pääkaupunkiseudulta.

Executive MBA-opinnot kytketään erilaisin työmuodoin oman organisaation strategiseen kehittämiseen.  Ovatko EMBA-lopputyöt ja projektihankkeet salaisia?

Luottamus on kumppanuuden avaintekijä. Tämä tarkoittaa mm. kaikkien EMBA-opintojen aikana yritykseen toteutettujen työmuotojen ja kirjallisesti raportoitujen hankkeiden salassapitoa. Ohjelmassa syntyvää materiaalia ei julkaista missään eikä sitä välitetä kolmannelle osapuolelle.

  
Kiinnostuitko?

Tilaa nyt sitoumuksetta henkilökohtainen opintosuunnitelma - lähetämme sähköpostiisi alustavan EMBA-suunnitelman, joka sisältää sinulle räätälöidyn EMBA-opintokokonaisuuden sekä opintojen aikataulun ja kustannukset.

Lue EMBA-blogit

emba_uudistus.jpgemba_.jpgemba blog.jpg