Executive MBA - usein kysyttyä

JYU Executive MBA on sijoitus tulevaisuuteesi.
 agora_ranta.jpg

 JYU EMBA. Kansainvälisesti tunnustettua huipputason johtamiskoulutusta.

Executive MBA (EMBA) on MBA-ohjelma, jossa sana "Executive" kertoo ohjelman luonteesta ja osallistujista. Kyseessä on silloin erityisesti kokeneelle liikkeenjohdolle suunniteltu MBA-ohjelma. Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelmassa jokaiselle opiskelijalle räätälöidään henkilökohtainen opintosuunnitelma aikatauluineen ja sisältövalintoineen. Opinnot voi aloittaa ympäri vuoden EMBA-johtamisohjelmien käynnistymisen mukaisesti, kts. EMBA-aikataulut.

Usein esitettyjä kysymyksiä EMBA-opinnoista

Kuinka paljon aikaa EMBA-opinnot  vaativat?

Modulaarinen ja joustava EMBA-ohjelmamme on suunniteltu suoritettavaksi vaativan johtamistyön ohessa. Aktiivisesti opiskellessa osallistut kevät- ja syyslukukautena noin kerran kuukaudessa yleensä kahden päivän koulutusjaksoon, koulutuspäivät ovat arkipäiviä. Tämän lisäksi teet erilaisia omaan työhön liittyviä itsenäisiä tehtäviä. Opintovauhtiin voit itse vaikuttaa - ohjelma on suoritettavissa n. 2-3 vuodessa, tarvittaessa opintoaika joustaa 5 vuoteen.

Mikä on Executive MBA -ohjelman kokonaishinta? 

EMBA-opintojen kokonaishinta määräytyy henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan valituista koulutusohjelmista sekä EMBA-ohjelmamaksuista. Ohjelmakokonaisuuden hinta on alkaen 37 000 euroa (+ alv 24 %). Huomioithan, että koulutusohjelmiemme hinnat sisältävät kokoushotellien päiväkokouspaketit (ei matka- ja majoituskustannuksia).

Miten Executive MBA -opinnot laskutetaan?

JYU Executive MBA -opinnot laskutetaan opintojen etenemisen mukaisesti, koulutusohjelma kerrallaan. Sinun ei siis tarvitse varautua suuriin kertamaksuihin vaan maksut jakautuvat tasaisesti koko opintoajalle. 

Millaisia kouluttajia Executive MBA -ohjelmassa on?

Toteutamme EMBA-ohjelmaa laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Johtamisohjelmissa asiantuntijoina ovat korkeakoulujen ja liike-elämän pätevimmät ja kiinnostavimmat ajattelijat. Merkittävimmät asiantuntijat ohjelmissamme kuitenkin ovat osallistujat, koulutus rakentuu aitoon vuorovaikutukseen ja yhdessä pohtimiseen.

Mitä toimialoja EMBA-opiskelijat edustavat?

Jyväskylän yliopiston valtakunnallisen EMBA-ohjelman osallistujat ovat usealta eri toimialalta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Osallistujat saapuvat eri puolelta Suomea, joskin suurin osa heistä on pääkaupunkiseudulta. Osallistujien keski-ikä on 45 vuotta, johtamiskokemusta EMBA-opiskelijallemme on kertynyt yli 11 vuotta, katso infografiikka

Koen merkittäväksi lisäarvoksi sen, että ohjelmassa on mukana osallistujia eri toimintaympäristöistä ja erilaisista johtamisen haasteista

Millaisia ovat JYU Executive MBA -opintojen työmuodot?   Tentitäänkö opinnot?

Executive MBA -ohjelma koostuu teemoitetuista seminaarijaksoista (pk-seutu, Jyväskylä, Tampere), projektitöistä, yritysesimerkeistä ja sovellustehtävistä. Ohjelma sisältää myös etäopintoja ja verkko-opetusta. Koulutuskokonaisuuksia ei tentitä vaan oppeja sovelletaan jatkuvasti eri työmuodoin oman organisaation ja oman johtamisen kehittämiseksi. Ohjelman tärkeänä osana toimii EMBA-lopputyö, joka on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. 

Missä Executive MBA -koulutusohjelmat järjestetään?

Olemme valtakunnallinen toimija. Kolutusohjelmien teemoitetut opintojaksot järjestetään kokoushotelleissa pääosin eteläisen Suomen alueella (Helsinki, Vantaa, Tampere). Koulutusohjelmiemme hinnat sisältävät kotimaan opintojaksojen kokouspakettikustannukset. Meillä on opiskelijoita laajasti eri puolelta Suomea, joskin suurin osa (52%) on pääkaupunkiseudulta.

 Ovatko EMBA-lopputyöt ja projektihankkeet salaisia?

Luottamus on kumppanuuden avaintekijä. Tämä tarkoittaa mm. kaikkien EMBA-opintojen aikana yritykseen toteutettujen työmuotojen ja kirjallisesti raportoitujen hankkeiden salassapitoa. Ohjelmassa syntyvää materiaalia ei julkaista missään eikä sitä välitetä kolmannelle osapuolelle.

 Kiinnostuitko opinnoista?

Tilaa nyt sitoumuksetta henkilökohtainen EMBA-suunnitelma. Lähetämme sähköpostiisi alustavan suunnitelman, joka sisältää sinulle räätälöidyn EMBA-opintokokonaisuuden sekä opintojen aikataulun ja kustannukset.

Lue EMBA-blogit

emba_uudistus.jpgemba_.jpgemba blog.jpg