Menestyksen Tekijät -johtamiskoulutusohjelma K-ryhmän huippukauppiaille

Työkaluja ja valmiuksia strategian ja oman kaupan liikeidean kirkastamiseen!

 mt-2023.jpg

Kaupan ala on murroksessa. Digitalisaatio, kehittyvä kilpailutilanne, ostokäyttäytymisen muutokset sekä kasvava työvoimapula haastavat kaupan toimintamalleja. Hyvä asiakaskokemus on perusodotus, tehdäänpä ostokset missä ja milloin tahansa. Henkilökuntaa on johdettava innostavasti ja osallistavasti, sillä digiosaamisen ja asiakastiedon paremman hyödyntämisen ohella, osaava ja palvelualtis henkilöstö on avainasemassa luotaessa kaupan tulevaisuuden menestystekijöitä. Kaupan kehittäminen vaatii uudistavaa ja uudistuvaa johtajuutta!


Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Menestyksen Tekijät -ohjelmassa pureudutaan tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin yhdessä eri toimialojen kauppiaiden ja ohjelman asiantuntijoiden kanssa. Menestyksen Tekijät -ohjelmaa on toteutettu jo vuodesta 2016 alkaen!

Käytännönläheiset ja vuorovaikutteiset johtamisopinnot

Menestyksen Tekijät -opinnot muodostuvat viidestä lähiopetusjaksosta (5 x 2 pv) ja niihin liittyvistä etukäteis- ja teemakohtaisista tehtävistä. Ohjelmaan kuuluu lisäksi oman kaupan kehittämishanke. Lähijaksot järjestetään pääosin kokoushotelleissa eteläisen Suomen alueella, paikkakunnat vahvistuvat piakkoin.

Koulutuksen työskentelytapa on prosessinomainen ja vuorovaikutteinen. Ohjelman kaikki työmuodot kytketään vahvasti käytäntöön, oman johtamisen ja kaupan kehittämiseen. Osallistujien käytössä on verkko-oppimisympäristö, joka tukee oppimista ja mahdollistaa aktiivisen vuorovaikutuksen lähijaksojen välillä.

Hyödyt osallistujalle

  • saat työkaluja ja valmiuksia strategian ja oman kaupan liikeidean kirkastamiseen
  • kehität osaamistasi palvelukulttuurin ja asiakaskokemuksen rakentamisessa
  • syvennät osaamistasi verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisessä
  • vahvistat henkilöstön johtamiskykyäsi sekä itsesi johtamista
  • rakennat käytännönläheisen kehittämishankkeen oman kauppasi lähtökohdista
  • saat uusia näkökulmia niin parhaiden asiantuntijoiden alustuksista kuin myös keskusteluista ja ryhmätehtävistä eri toimialojen kauppiaskollegoiden kanssa

Ohjelmaan osallistuminen oli paras päätös itseni ja yrityksemme hyväksi
- Sanna Tiitinen, diplomikauppias, EMBA, Intersport Lielahti

Menestyksen Tekijät  - ajankohdat ja teemat

1. jakso: 15. - 16.02.2024, Kaupan tulevaisuus / Vantaa
2. jakso: 03. - 04.04.2024,  Asiakas / Tampere
3. j
akso: 27. - 28.05.2024, Palvelukulttuuri / Jyväskylä
4.
jakso: 15. - 16.08.2024, Henkilökohtainen tehokkuus / Turku
5. jakso, 17. - 18.09.2024, 
Sitouttava johtaminen / Vantaa

6. jakso: Kansainvälinen opintojakso (vapaavalintainen). Matkakohde valitaan yhdessä osallistujien kanssa. Aikaisemmat matkakohteet ovat olleet New York, Kalifornia, Lyon, Tokio ja Vancouver.

Menestyksen Tekijät -ohjelman suoritettuasi voit jatkaa Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Executive MBA-opintoihin. 

Katso Menestyksen Tekijät -ohjelman esite (pdf)

Menestyksen Tekijät -ohjelman suorittaneet suosittelevat!

 

Mahtava koulutus! Antoi minulle uutta intoa ja motivaatiota kehittää kauppaani ja itseäni johtajana. Tämä myös nosti huomattavasti itsetuntoani, että näin 50+ voi vielä opiskella ja kehittyä. Olen jo vienyt kehittämishanketta kaupassani eteenpäin, joten opit on viety todellakin käytäntöön, kuten oli tarkoituskin.
                 - Timo Ilmolahti, kauppias, K-Citymarket Ravattula

 

Erinomainen ja mielenkiintoinen koulutus. Oma kehittyminen on tönäisty nyt vauhtiin ja muutaman muunkin sain innostumaan itsensä kehittämisestä!
               - Mari Koenkytö, kauppias, K-Citymarket Loimaa

  

Sain valmennuksesta paljon uusia näkökulmia ja ideoita oman kaupan johtamiseen ja yritykseni kehittämiseen. Ohjelmaan osallistui kauppiaita eri ketjuista ympäri Suomea ja se toi lisää näkemystä asioihin kokemuksien vaihdon myötä. Suosittelen lämpimästi Menestyksen Tekijät valmennusta kaikille kauppiaille, jotka haluavat kehittää itseään yritysjohtajana.
               - Mikko Karmakka, diplomikauppias, K-Market Roba

 

Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on kauppiaan työssä olennaisen tärkeää. Ohjelma on aivan loistava työväline oman johtamisen kehittämiseen.
               - Timo Ojala, kauppias, K-Supermarket Lautturi

 

Sain uutta potkua ja virikkeitä työhöni, uusia ajatuksia johtamiseen ja kaupan ilmeeseen.
- Jussi Perälä, kauppias, K-Rauta Oulunkylä ja K-Rauta PRO Center

 
Haluathan sinäkin kuulua Menestyksen Tekijöihin, ilmoittaudu mukaan!

Menestyksen Tekijät -ohjelman hinta

Koulutusohjelman hinta on 6 700 € + alv 24 % /henkilö. Hintaan sisältyvät lähijaksot ja koulutusmateriaalit, tehtävien ja kehittämishankkeen ohjaus sekä lähijaksojen kokouspakettien kulut. Hintaan eivät sisälly ohjelman lukemiston kirjat eivätkä matka- ja majoituskulut. Osallistumismaksu laskutetaan kahdessa erässä, I erä 3500 eur + alv 24% ohjelman aloitusjakson jälkeen, II erä 3200 eur+alv 24% elokuussa 2024.

Vapaavalintaisen kansainvälisen jakson hinta on 2 000 € + alv 24 %/henkilö. Matka- ja majoituskulut eivät kuulu hintaan. Vähittäiskaupan ammattikasvatussäätiö myöntää MT-ohjelman suorituksesta 3 000 eur stipendin.

Koulutusohjelman laajuus 

Menestyksen Tekijät -ohjelman laajuus on 18 opintopistettä ja kv-jakson laajuus 3 opintopistettä, yhteensä 21 opintopistettä. 
Suoritukset hyväksytään täysimääräisenä Jyväskylän yliopiston Executive MBA-ohjelmaan, joka on laajuudeltaan 100 opintopistettä.

Lisätiedot ja  ilmoittautumiset:

Ohjelman johtaja Sirpa Koponen, sirpa.koponen(at)jyu.fi, p. 040 836 8841 


k-academy.png