Menestyksen Tekijät -johtamiskoulutusohjelma K-ryhmän huippukauppiaille

 mt-2021.jpg

Kaupan ala on murroksessa. Digitalisaatio, kehittyvä kilpailutilanne, ostokäyttäytymisen muutokset sekä kasvava työvoimapula haastavat kaupan toimintamalleja. Hyvä asiakaskokemus on perusodotus, tehdäänpä ostokset missä ja milloin tahansa. Henkilökuntaa on johdettava innostavasti ja osallistavasti, sillä digiosaamisen ja asiakastiedon paremman hyödyntämisen ohella, osaava ja palvelualtis henkilöstö on avainasemassa luotaessa kaupan tulevaisuuden menestystekijöitä. Kaupan kehittäminen vaatii uudistavaa ja uudistuvaa johtajuutta!

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Menestyksen Tekijät -ohjelmassa pureudutaan tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin yhdessä eri toimialojen kauppiaiden ja ohjelman asiantuntijoiden kanssa.

Menestyksen Tekijät -ohjelmaa on toteutettu jo vuodesta 2016 alkaen! Ohjelman suoritettuasi voit jatkaa Jyväskylän yliopiston Executive MBA-opintoihin.

Haluathan sinäkin kuulua Menestyksen Tekijöihin, ilmoittaudu mukaan!

Hyödyt osallistujalle

  • saat työkaluja ja valmiuksia strategian ja oman kaupan liikeidean kirkastamiseen
  • kehität osaamistasi palvelukulttuurin ja asiakaskokemuksen rakentamisessa
  • syvennät osaamistasi verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisessä
  • vahvistat henkilöstön johtamiskykyäsi sekä itsesi johtamista
  • rakennat käytännönläheisen kehittämishankkeen oman kauppasi lähtökohdista
  • saat uusia näkökulmia niin parhaiden asiantuntijoiden alustuksista kuin myös keskusteluista ja ryhmätehtävistä eri toimialojen kauppiaskollegoiden kanssa

Ohjelmaan osallistuminen oli paras päätös itseni ja yrityksemme hyväksi
- Sanna Tiitinen, diplomikauppias, EMBA, Intersport Lielahti

Ohjelman työmuodot

Opinnot muodostuvat viidestä lähiopetusjaksosta (5 x 2 pv) ja niihin liittyvistä etukäteis- ja teemakohtaisista tehtävistä.  Ohjelmaan kuuluu lisäksi oman kaupan kehittämishanke. Lähijaksot järjestetään kokoushotelleissa eteläisen Suomen alueella, paikkakunnat vahvistuvat piakkoin.

Koulutuksen työskentelytapa on prosessinomainen ja vuorovaikutteinen. Ohjelman kaikki työmuodot kytketään vahvasti käytäntöön, oman johtamisen ja kaupan kehittämiseen. Osallistujien käytössä on verkko-oppimisympäristö, joka tukee oppimista ja mahdollistaa aktiivisen vuorovaikutuksen lähijaksojen välillä.

Menestyksen Tekijät  - ajankohdat ja teemat

1. jakso: 30. - 31.3.2022, Kaupan tulevaisuus ja digitalisaatio
2. jakso: 21. - 22.4.2022,  Asiakas
3. j
akso: 30. - 31.05.2022, Palvelukulttuuri
4.
jakso, 16. - 17.6.2022, Henkilökohtainen tehokkuus
5. jakso, 22. - 23.8.2022, 
Sitouttava johtaminen

6. jakso: Kansainvälinen opintojakso (vapaavalintainen). Matkakohde valitaan yhdessä osallistujien kanssa. Aikaisemmat matkakohteet ovat olleet New York, Kalifornia ja Lyon.

Katso esite (pdf)

menestyksen-tekijät.JPG

Menestyksen Tekijät -ohjelman suorittaneet suosittelevat!

 

Koulutukselta hain oman ja yrityksemme ”punaisen langan” kirkastamista ja koin saavani siihen apuja luentojen sekä kirjallisten tehtävien myötä. Aikataulu oli tiukka ja oman ajan irrottaminen työarjesta loi välillä haasteita, mutta myös onnistumisen riemua, kun sovitut asiat sai tehtyä aikataulun mukaisesti.
                 - Teija Färm, kauppias, K-Citymarket Pori Mikkola

 

Mahtava koulutus! Antoi minulle uutta intoa ja motivaatiota kehittää kauppaani ja itseäni johtajana. Tämä myös nosti huomattavasti itsetuntoani, että näin 50+ voi vielä opiskella ja kehittyä. Olen jo vienyt kehittämishanketta kaupassani eteenpäin, joten opit on viety todellakin käytäntöön, kuten oli tarkoituskin.
                 - Timo Ilmolahti, kauppias, K-Citymarket Ravattula

 

Erinomainen ja mielenkiintoinen koulutus. Oma kehittyminen on tönäisty nyt vauhtiin ja ehkä muutaman muunkin saan innostumaan kehittämään itseään kaupan henkilökunnasta... ensimmäinen ilmoittautui koulutukseen. Siitä niin iloinen!
               - Mari Koenkytö, kauppias, K-Citymarket Loimaa

  

Sain valmennuksesta paljon uusia näkökulmia ja ideoita oman kaupan johtamiseen ja yritykseni kehittämiseen. Ohjelmaan osallistui kauppiaita eri ketjuista ympäri Suomea ja se toi lisää näkemystä asioihin kokemuksien vaihdon myötä. Suosittelen lämpimästi Menestyksen Tekijät valmennusta kaikille kauppiaille, jotka haluavat kehittää itseään yritysjohtajana.
               - Mikko Karmakka, diplomikauppias, K-Market Ravioli

 

Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on mielestäni kauppiaan työssä olennaisen tärkeää. Kurssi oli aivan loistava työväline johtamisen kehittämiseen.
               - Timo Ojala, kauppias, K-Supermarket Lautturi

 

Sain uutta potkua ja virikkeitä työhöni, uusia ajatuksia johtamiseen ja kaupan ilmeeseen.
- Jussi Perälä, kauppias, K-Rauta Oulunkylä ja K-Rauta PRO Center


Menestyksen Tekijät -ohjelman hinta

Koulutusohjelman hinta on 6 500 € + alv 24 % /henkilö. Hintaan sisältyvät lähijaksot ja koulutusmateriaalit, tehtävien ja kehittämishankkeen ohjaus sekä lähijaksojen kokouspakettien kulut. Hintaan eivät sisälly ohjelman lukemiston kirjat eivätkä matka- ja majoituskulut.

Kv-jakson hinta on 1500 € + alv 24 %/henkilö. Matka- ja majoituskulut eivät kuulu hintaan. 

Koulutusohjelman laajuus 

Menestyksen Tekijät -ohjelman laajuus on 18 opintopistettä ja kv-jakson laajuus 3 opintopistettä, yhteensä 21 opintopistettä.
Suoritukset hyväksytään täysimääräisenä Jyväskylän yliopiston Executive MBA-ohjelmaan, joka on laajuudeltaan 100 opintopistettä.

Lisätiedot:

Koulutusohjelman johtaja Sirpa Koponen, sirpa.koponen(at)jyu.fi, p. 040 836 8841 

Ilmoittautumiset:

mari.leino(at)kesko.fi, 050 526 4778

k-academy.png