Webinaari: The Silicon Valley Playbook – Piilaakson oppeja suomalaiseen yritysmaailmaan 12.6.2024 klo 9.00-10.00

Kesäkuun JYU EMBA webinaari keskittyy Piilaakson innovatiiviseen kulttuuriin ja menestykseen. Annika Ahonala, Sand Hill Marketingin perustaja jakaa kokemuksiaan Piilaakson ekosysteemistä ja toimintatavoista, jotka ovat keskeisiä alueen huippuinnovaatioille. Webinaari tarjoaa johtajille arvokkaita oppeja kansainvälistymiseen ja strategian kehittämiseen. Annika on kokenut markkinoinnin ja digitaalisen transformaation johtaja, joka on asunut Piilaaksossa vuodesta 2019.

Webinaari Silicon Walley Playbook.jpg

Keskiviikkona 12.6.2024 klo 9.00-10.00, Zoom-verkkoalustalla. Tervetuloa mukaan!

Piilaakso edustaa rohkeaa innovaatiota, nopeaa kasvua ja maailmanluokan menestystä, tarjoten arvokkaita oppeja ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen. Piilaakson kulttuurissa ja toimintatavoissa on paljon sellaista, mistä on hyötyä myös Piilaakson ulkopuolella, kuten avoin yhteistyö, ketteryys ja jatkuva uudistuminen.
Annika avaa puheenvuorossaan Piilaakson kulttuuria, ekosysteemiä ja toimintatapoja, joiden merkitys alueen synnyttämien huippuluokan innovaatioiden ja menestystarinoiden taustalla on kiistaton.

Puheenvuorosta voivat ammentaa yritykset, joille Piilaakso edustaa ponnahduslautaa kansainvälistymiselle ja organisaatiot, jotka haluavat ammentaa Piilaakson oppeja osaksi strategioitaan ja johtamistaan.

Annika Ahonala on Piilaaksossa toimivan Sand Hill Marketingin perustaja ja toimitusjohtaja. Yritys tukee pohjoismaisia organisaatioita kasvussa tuottamalla tietoa, avaamalla ovia ja auttamalla uusien kasvumahdollisuuksien tunnistamisessa. Heidän asiakaskuntaansa ovat USA:n markkinoille tähtäävät kasvuyritykset sekä organisaatiot, jotka haluavat oppia Piilaakson trendeistä ja käytännöistä, ja kytkeä niitä osaksi strategioitaan ja johtamistaan.
Annikalla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus markkinoinnin ja digitaalisen transformaation johtotehtävissä kiertotalouden ja kiinteistöalan yrityksissä. Lisäksi hän on johtanut markkinoinnin integraatiota lukuisissa kansainvälisissä yrityskaupoissa.

Annika nimitettiin 2024 Finlandia Foundation National -säätiön hallitukseen, ja hän keskittyy tehtävässään erityisesti Suomen näkyvyyden lisäämiseen USA:ssa sekä pohjoismaisten yritysten kanssa tehtävän yhteistyön kehittämiseen.

Annika perheineen on asunut Piilaakson sydämessä Menlo Parkissa vuodesta 2019 alkaen.

Annika Ahonala FFN.jpg

Tervetuloa  - tapaamisiin linjoilla!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.jpg

Kaikki JYU EMBA-ohjelmasta valmistuneet, EMBA-opiskelijamme, EMBA-opinnoista kiinnostuneet sekä lukuisat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumiimme kuulemaan johtamisen eri teemoista, tapaamaan tuttuja, luomaan uusia tuttavuuksia ja verkostoitumaan.

Lisätiedot:

Ari Manninen
ari.manninen(at)jyu.fi
p. 040 586 8887