Webinaari: Miksi edessämme on vahvan talouskasvun aika? pe 3.5.2024 klo 9-10

Taloustietäjät julistavat kansantalouteen murheellisia näkymiä. Mitä jos tulevaisuus ei olekaan niin synkkä? Tervetuloa JYU EMBA webinaariin kuulemaan taloudesta pinnan alta. Asiantuntijana taloustieteen professori, työn ja talouden tutkimuksen LABOREn johtaja Mika Maliranta.

jyuemba-webinaari-talouskasvu.jpg

JYU EMBA asiakas- ja alumniwebinaari perjantaina 3.5.2024 klo 9-10 Zoomissa.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vahva talous on kaiken toiminnan perusta. Toisin kuin useat muut taloustieteilijät, professori Mika Maliranta näkee talouden kehittyvän tulevaisuudessa positiivisesti. Maliranta kertoo webinaarissa, mihin hänen näkemyksensä perustuu ja kuinka talouden elpyminen tapahtuu. Tervetuloa webinaariin kuulemaan miksi edessämme on vahvan talouskasvun aika! 

Webinaarissa kuulet mm.

  • Mistä Suomen julkisen talouden ongelmat juontavat juurensa
  • Miksi Suomen yrityssektori vajosi tuottavuuskuoppaan
  • Myyttejä Suomen talouden ongelmista

Mika MalirantaFT Mika Maliranta on Työn ja talouden tutkimuksen LABOREn johtaja sekä Jyväskylän yliopiston taloustieteen professori. Hän on keskittynyt talouden kasvun tekijöihin: tuottavuuskasvuun ja työmarkkinoiden toimintaan.
Hän toimii myös mm. OECD:n toimiala-analyysityöryhmän puheenjohtajana, lainsäädännön arviointineuvoston varapuheenjohtajana ja tuottavuuslautakunnan jäsenenä. Hän tekee yhdessä Matti Apusen kanssa suosittua talouspoliittista M&A-podcastia. Mika Maliranta on ollut jo usean vuoden ajan vierailevana asiantuntijana JYU EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelmassa.

 


Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa linjoille!


Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä


Kaikki JYU EMBA-ohjelmasta valmistuneet, EMBA-opiskelijamme, EMBA-opinnoista kiinnostuneet sekä lukuisat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumiimme kuulemaan johtamisen eri teemoista, tapaamaan tuttuja, luomaan uusia tuttavuuksia ja verkostoitumaan.

 

Lisätiedot:
Markku Laajala
markku.laajala(at)jyu.fi