Muutosjohtaminen turbulentissa maailmassa 13.6.2023, Jyväskylän yliopiston Agora

JYU Executive MBA alumnimme ja asiakkaamme työskentelevät jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, jossa tarvitaan vaikuttavaa johtamisosaamista. Muutosjohtaminen  turbulentissa maailmassa -tilaisuudessa pääset tutustumaan kahden toimialatransformaation kautta muutosjohtamisen tarpeisiin murroksen keskellä. Tässä murroksessa navigoiminen vaatii rohkeutta, kokeilunhalun vahvistamista ja näkemyksellisyyttä. Tilaisuus järjestetään Taloustutkijoiden kesäseminaarin yhteydessä Jyväskylän yliopiston Agoralla, os. Mattilanniemi 2, Jyväskylä. Kesäseminaari huipentuu cocktailtilaisuuteen ja risteilyyn Päijänteellä.

Kubistinen_turbulenssi.jpeg

Muutosjohtaminen turbulentissa maailmassa, 13.6.2023 klo 15.00 - 17.00 Jyväskylän yliopiston Agora, Lea Pulkkisen sali

Tilaisuuden ohjelma

  • 15.00 alkaen tervetulokahvit tarjolla Lea Pulkkisen salissa
  • 15.30 Puheenvuorot, Jaakko Pehkonen ja Juho Partanen
  • Tilaisuuden lopussa aikaa kysymyksille ja keskustelulle puheenvuorojen teemojen ympärillä

Pankkialan toimintaympäristö turbulenssissa – johtamishaasteena regulaatiomuutokset 

Professori Jaakko Pehkonen, Jyväskylän yliopisto

Kansantaloustieteen professori Jaakko Pehkonen on erittäin kokenut yliopisto- ja talouselämän vaikuttaja, jonka aktiviteetit leikkaavat tutkimus- ja yritysmaailman rajapintoja. Hän on ollut OP Ryhmän keskusyhteisön hallituksen puheenjohtaja vuoden 2020 alusta lähtien ja toimi OP Keski-Suomen hallituksen puheenjohtajana 2014‒2019. Kansantaloustieteen professorina Pehkonen on toiminut Jyväskylän yliopistossa vuodesta 1998. Jaakko on painottanut johtamistyössään toimintaympäristön muutosten ennakoimisen ja peilaamisen tärkeyttä. Pankkitoimialaan on vaikuttanut mm. digitalisoituminen, vastuullisuuskriteerit ja fuusiot. Hän käsittelee puheenvuorossaan pankkitoiminnan nopeaa murrosta regulaatiomuutosten näkökulmasta ja vaikuttavaa johtamista siinä ympäristössä.

Digitalisaatio ja uudet energiateknologiat: autoteollisuus ekosysteemisessä murroksessa kohti hiilineutraaliutta 

Koulutuspäällikkö Juho Partanen, Jyväskylän yliopisto, Executive education

JYU:n Executive MBA -tiimin koulutuspäällikkö Juho Partasen väitöskirja autoteollisuuden digi- ja energiatransitiosta valmistui Pariisin kauppakorkeakoulusta (PSB) tammikuussa 2023. On sanottu, että autoteollisuus muuttuu seuraavan kymmenen vuoden aikana enemmän kuin edelliseen viiteen vuosikymmeneen ja tätä murrosta Juho työssään kuvailee. Juho Partasella on akateemisen taustan lisäksi muutos- ja strategisen johtamisen kokemusta kuudesta eri maasta kansainvälisistä pörssiyhtiöistä aina pk-sektorin yrityksiin. Yliopistouran lisäksi hän toimii yritysten hallituksissa ja neuvonantajana sekä Suomessa, että kansainvälisessä kontekstissa. Juho Partasen esitys autoteollisuuden ekosysteemisestä transformaatiota kohti hiilineutraaliutta tarjoilee tärkeitä tulevaisuudennäkymiä, jotka auttavat strategisessa johtamisessa yli toimialojen rajojen.

Pehkonen_Partanen.jpg

Ilmoittaudu mukaan 3.6.2023 mennessä!

Ilmoittaudu

Taloustutkijoiden kesäseminaarin ohjelma 13.6.2023, Agora

12.00 Seminaarin avaus ja Talousennustaja -palkinnon voittajan julkistaminen
12.20 Plenum I, ylijohtaja Mikko Spolander, Valtionvarainministeriö
13.15 Kahvitauko
14.00 Rinnakkaissessiot I
15.25 Tauko
15.35 Rinnakkaissessiot II,  Executive MBA sessio: Muutosjohtaminen turbulentissa maailmassa (Lea Pulkkisen sali, 4 krs.)
17.10 Plenum II, professori Kaisa Kotakorpi, Tampereen yliopisto

18.00 Cocktail-tilaisuus, Agoran aula
20.00 Risteily Päijänteellä (m/s Rhea)

Kesäseminaari jatkuu 14.6. klo 10.00 tutkimusryhmien sessioilla, joihin olet myös lämpimästi tervetullut.
Sessioiden tarkemmat tiedot päivittyvät kevään aikana Kauppakorkeakoulun sivulle.

 

Lämpimästi tervetuloa kesäiseen Jyväskylään!


Kaikki JYU EMBA-ohjelmasta valmistuneet, EMBA-opiskelijamme, EMBA-opinnoista kiinnostuneet sekä lukuisat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumiimme kuulemaan johtamisen eri teemoista, tapaamaan tuttuja, luomaan uusia tuttavuuksia ja verkostoitumaan.


Annamme mielellämme lisätietoja!


sirpa.koponen(at)jyu.fi, 040 836 8841
juho.j.partanen(at)jyu.fi, 040 153 5606