Henkilöstö kilpailuetuna -johtamiskoulutus 17. - 18.09.2024

alumni-henkilöstö-kilpailuetuna.jpg

Henkilöstö kilpailuetuna. Hyödynnä henkilöstöjohtamisen täysi potentiaali organisaatiosi kehittämisessä.

Tulevaisuudessa henkilöstö on yhä vahvemmin organisaatioiden voimavara ja menestystekijä. Strateginen henkilöstöjohtaminen tuo organisaatiolle kilpailuetua - liiketoimintaa tukeva HR-johtaminen on avain organisaation kasvuun ja kehitykseen. Henkilöstö kilpailuetuna -koulutuksessa pureudutaan mm. siihen, miten hyvällä johtamisella saadaan henkilöstön potentiaali parhaiten hyödynnettyä matkalla kohti organisaation tulevaisuutta ja menestystä. 

Henkilöstö kilpailuetuna johtamiskoulutus 17.  - 18.9.2024, Helsinki

Koulutuksessa rakennat kokonaiskuvaa strategisen henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta ja merkityksestä osana organisaation arkea, kehitystä ja kasvua. Koulutuksen tavoitteena on tunnistaa ja löytää kehittämiskohteita johtamiseen ja tavoiteasetantaan sekä löytää työkaluja kehittämishaasteiden taklaamiseen.

Koulutus on konkreettinen ja vuorovaikutteinen - ohjelman sisältöjä peilaat oman organisaatiosi tilanteeseen ja kasvutavoitteisiin. Koulutuksessa kuulet huippuasiantuntijoiden alustuksia ja pääset reflektoimaan niin muiden osallistujien kuin myös alustajien kanssa henkilöstöjohtamisen eri aihealueista tuoreeltaan. Saat myös sparrausta erityskysymyksiin liittyen.

Henkilöstö kilpailuetuna koulutuksen sisällöt

Hlöstö-kilpailuetuna.jpg

Henkilöstö kilpailuetuna -koulutuksen hinta ja laajuus

Koulutuksen hinta on 1 200 eur + alv 24%, sisältäen opetuksen, materiaalin, tehtävien ohjauksen sekä ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit. Majoituskulut eivät sisälly hintaan. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä.
Koulutuksen laajuus on 2 opintopistettä AACSB, AMBA ja BGA –akkreditoitua Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelmaa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä HR Legal Services kanssa. Ohjelma toteutetaan min. osallistujamäärällä 15.

Ilmoittauduthan viimeistään 1.9.2024.

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdessä oppimaan!

 


Osallistu_koulutukseen_tästä.jpg

Lisätiedot: 
Koulutuspäällikkö Jyrki Kauppinen
jyrki.e.kauppinen(at)jyu.fi 
p. 0400 248 074