JYU EMBA Alumni-ilta – Esa Saarinen, 7.9.2023, Helsinki

Käynnistä ajattelun liike ja tapaa EMBA-ystäviäsi JYU EMBA -alumni-illassa 7.9.2023 Helsingissä. Tilaisuudessa puhujana emeritusprofessori ja filosofi Esa Saarinen luennollaan: Johtamisajattelun ajattelu – silta kohti vaikuttavampaa vuorovaikutusta, oppimista ja luovuutta. Illan päättävässä cocktail-tilaisuudessa pääset Esan innoittamana päivittämään kuulumisesi EMBA-matkasi jälkeen. Mukaan illasta saat inspiroivien ajatusten ja EMBA-verkostosi uusimpien kuulumisten lisäksi Esa Saarisen uusimman kirjan Ajattelun ajattelusta.

JYU EMBA Alumnit_Esa_Saarinen.png

Johtamisajattelun ajattelu – silta kohti vaikuttavampaa vuorovaikutusta, oppimista ja luovuutta

Tilaisuuteen vielä muutama lisäpaikka vapaana!

JYU EMBA alumni Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.png

7.9.2023 klo 17.30-21.00, Paasitorni, Siltasaari-sali,  Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

17.30 Alkaen tervetulokahvit Siltasaari-salin aulassa 1. kerroksessa

18.00 Esa Saarinen: Johtamisajattelun ajattelu – silta kohti vaikuttavampaa vuorovaikutusta, oppimista ja luovuutta

Oletetaan, että sinun täytyy toimia tietämättäsi mitä valintasi lopulta merkitsee. Tilanteessa, jossa ulkoiset voimat ovat pelissä, vaikutteet liikkuvat sinne tänne, tulevaisuus on epävarma ja edelleen sinun on toimittava ja tehtävä päätöksiä. Tämä on ympäristö, jossa ilmiö nimeltä johtaminen eletään todeksi vuorovaikutuksen kautta. Onnistuminen vaatii ajattelun ajattelua, elämänfilosofiaa jokapäiväisenä toimintana, inhimillisesti viritettyä johtajuutta ja ennen kaikkea kyvykkyyttä muutokseen, uuden luomiseen ja oppimiseen. Tämä vaatii päämääräasentaa, aloitteellisuutta, innostusta, uskoa. Nöyryyttä, työtä ja rohkeutta tahtoa tavoittaa unelmia. Lopulta kyse on ihmisen henkisestä kasvusta ja niistä mekanismeista, jotka säätelevät ihmisen merkillistä kykyä oppia ja muovata kohtaloaan oppimisen kautta – niin yksilöinä kuin osana laajempia sosiaalisia kokonaisuuksia. Tälle matkalle meidät johdattelee filosofi Esa Saarinen!

Emeritusprofessori ja filosofi Esa Saarinen – omien sanojensa mukaan tavallinen kaveri Hyvinkäältä – on sukupolvensa näkyvin filosofi Suomessa. Hänen työnsä filosofian käytännöllistämisen ja systeemiälyn parissa hakee vertaistaan. Systeemiäly tarkastelee ihmisiä ja organisaatioita systeemisen eli esimerkiksi omaa organisaatiota koskevan havaintokyvyn, positiivisen asenteen, ajattelevaisuuden, rakentavan toiminnan, sanattoman yhteyden, innostuvan mielen, viisaan toiminnan ja aikaansaavuuden kautta. Esa opetti kaksikymmentä vuotta kurssia ”Filosofia ja systeemiajattelu”, josta muodostui erittäin suosittu. YouTuben ja eri podcast-alustojen kautta luentoja oli katsottu ja striimattu yli 1 000 000 kertaa, kun Esa jäi eläkkeelle Aalto-yliopistosta vuonna 2021.

Illan päätteeksi cocktailtilaisuus 

Tilaisuus järjestetään Executive MBA -ohjelmasta valmistuneille alumneillemme. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten ilmoittaudu pian ja kutsu mukaan myös opiskelijakollegasi EMBA-matkasi ajalta.

Osallistujille jaamme Esa Saarisen uusimman kirjan Ajattelun ajattelusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan  - tapaamisiin syksyisessä Helsingissä!

 

Lisätiedot:


Juho Partanen
Koulutuspäällikkö
+358 40 153 5606
juho.j.partanen(at)jyu.fi