Tilaa henkilökohtainen Executive MBA -suunnitelma.

emba-suunnitelma.jpg

Menesty johtajana, etene urallasi. Valitse JYU EMBA. Opinnot joustavasti työn ohessa.

  • Arvostettu, kansainvälisesti akkreditoitu johtamiskoulutus. Korkean laatutason takeena AACSB, AMBA ja BGA-akkreditoinnit.
  • Käytännönläheiset opinnot. Kaikki kehittämistehtävät sovellat suoraan omaan organisaatioon ja omiin työtehtäviin.
  • Yksilöllinen opintokokonaisuus.  Opinnot rakentuvat sinun kehittymistarpeidesi mukaisesti. Sisällytä opintoihisi sinua ja organisaatiotasi parhaiten hyödyttävät aihealueet.
  • Joustava ohjelma. Jos työtehtäväsi tai urasuunnitelmasi opintojen aikana muuttuu, voit joustavasti muuttaa opintojesi sisältöjä ja aikatauluja vastaamaan uutta tilannetta.

Tilaa sitoumuksetta Sinulle yksilöity Executive MBA -suunnitelma.

Valitse seuraavista viisi teemaa, joihin haluat painottaa opintojasi niin lähetämme sinulle alustavan Executive MBA -suunnitelman. Suunnitelma sisältää Sinulle räätälöidyt EMBA-opinnot, opintojesi aikataulut ja kustannukset. 

Executive MBA -opintojen valinnaiset opintokokonaisuudet
Valitsen seuraavat teemat:
Lisäksi valitsen EMBA-valinnaisiin opintoihin kuuluvan kansainvälisen opintojakson
Yhteystiedot
Tietoni saa tallentaa Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen asiakasrekisteriin.   Tilaamalla EMBA-suunnitelman hyväksyt myös sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeen jakelulistallemme. Voit koska tahansa poistua postituslistaltamme helposti ja vaivattomasti. Käsittelemme tietojasi GDPR tietosuoja-asetusta noudattaen, tietojasi ei luovuteta edelleen.