04.12.2018

EMBA Menestyksen Strategiat

Nosta johtamisosaamisesi uudelle tasolle!

EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelmassa jäsennät liiketoimintasi haasteita ja menestystekijöitä. Ohjelma on tarkoitettu tavoitteellisesti itseään ja organisaatiotaan kehittäville johtajille, esimiehille ja vaativissa asiantuntijatehtävissä toimiville. 

.

EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelmassa
 • vahvistat strategisen johtamisen osaamistasi
 • jäsennät johtamistyösi tulevaisuuden haasteita
 • hahmotat oman organisaatiosi menestystekijöitä nyt ja tulevaisuudessa

Hyödyt Menestyksen Strategiat -ohjelmaan osallistumisesta

Menestyksen Strategiat -ohjelmassa vahvistat johtamisosaamistasi monipuolisesti liikkeenjohdon eri osa-alueilla.  Koulutusohjelma koostuu pääosin eteläisen Suomen alueella pidettävistä seminaarijaksoista, joiden aikana verkostoidut ohjelman asiantuntijoiden sekä eri toimialoilta tulevien osallistujien kanssa. Henkilökohtainen ammatillinen verkostosi on monta kymmentä kontaktia laajempi ohjelman käytyäsi.

Menestyksen Strategiat -ohjelman koulutussisällöt kattavat laajasti johtamisen eri osa-alueet. Seminaarijaksojen sisällöt sovellat käytäntöön jokaisen lähijakson jälkeen soveltavan tehtävän avulla. Menestyksen Strategiat -ohjelmassa pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Strateginen johtaminen
 • Talouden johtaminen
 • Liiketoimintamallit ja prosessit
 • Strateginen markkinointi
 • Johtaminen ja organisaatiot
 • Johtamisviestintä ja vuorovaikutus
 • Itsensä johtaminen

Koulutusohjelman työskentelyote on vuorovaikutteinen ja asiantuntijaluentojen antia työstetään eri työmuodoin niin koulutuspäivien aikana kuin myös jaksojen välillä.

MENESTYKSEN STRATEGIAT, 24.10.2018 – 17.5.2019
Seminaarijaksot ja alustavat teemat


MS teemat 2018

 

Lopputyöstä lisäarvoa yrityksellesi

Olennainen osa Menestyksen Strategiat - ohjelmaa on omaan liiketoimintaan ja johtamistoimenkuvaan kytkettävä kehittämistyö. MS-lopputyö voi olla varsin laaja-alainen kehittämistarkastelu, jossa luot yleiskuvan oman organisaation kehittämisen ydinteemoista.

Se voi olla myös kohdennetumpi hanke, jossa viet jotain liiketoimintasi kannalta keskeistä teemaa eteenpäin. Koulutusohjelman seminaarijaksot, liikkeenjohdolliset lukupaketit sekä ennen kaikkea saamasi ohjaus ja sparraus tukevat sinua tässä työssä.

Mitä osallistujat ovat tutkineet ja kehittäneet? Menestyksen Strategiat -ohjelman suosituimpia lopputyön aiheita kahdelta viimeiseltä vuodelta

ms_lopputyoaiheita.jpg

 

 

 

 

Osallistu EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelmaan, jossa

 • kehität ja vahvistat omaa johtajuuttasi kaikilla johtamisen osa-alueilla
 • syvennät strategista ajatteluasi ja strategiatyöskentelyä
 • rakennat käytännönläheisen kehittämishankkeen oman organisaatiosi lähtökohdista
 • verkostoidut eri toimialoja edustavien osallistujien kanssa
 • saat uusia näkökulmia niin huippuasiantuntijoiden alustuksista kuin myös keskusteluista ja ryhmätöistä opiskelijakollegoidesi kanssa


”Menestyksen Strategiat -opintokokonaisuus on erittäin kattava tietopaketti. Asioita käydään hyvin laaja-alaisesti läpi eri teemoittain"

Seuraava ohjelma käynnistyy syksyllä 2019, aikataulut vahvistuvat tammikuun 2019 aikana.

Ilmoittaudu

Osallistumisen peruutus maksutta 2 viikkoa ennen koulutuksen käynnistymistä. Katso tarkemmat peruutusehdot.


EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelman laajuus

EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelman laajuus kaikki työmuodot mukaan lukien on 30 opintopistettä AMBAn (Association of MBAs) akkreditoiman Jyväskylän yliopiston Executive MBA-ohjelman opintoja. Ohjelman suorittamisesta myönnetään todistus arviointeineen.

Voit suorittaa ohjelman itsenäisenä kokonaisuutena tai liittää osaksi Executive MBA-opintoja. Ohjelman opintopistemäärä luetaan kokonaisuudessaan hyväksi EMBA-opintoihin. Päätöksen, jatkatko opintojasi EMBA-kokonaisuudessa, voit tehdä koulutusohjelman suoritettuasi.

EMBA Menestyksen Strategiat -koulutusohjelman hinta

Menestyksen Strategiat -ohjelma on kannattava investointi sekä sinulle että yrityksellesi. Koulutusohjelman hinta on 9.500 € + alv 24%. Hintaan sisältyvät seminaarijaksot ja -materiaalit, palaute kirjallisuusesseistä, kurssityön ohjaus sekä kotimaan seminaarijaksojen kokouspakettikulut. Hintaan eivät sisälly henkilökohtaisen kurssilukemiston kirjat eivätkä matka- ja majoituskulut. Kansainvälisen jakson arvioidut matka- ja majoituskustannukset ovat n. 1500 eur.

Koulutus laskutetaan kahdessa erässä, I erä  4.000 eur (+alv 24%) koulutuksen käynnistyttyä lokakuussa ja II erä 5.500 eur (+alv 24%) seuraavan vuoden helmikuussa.

EMBA Menestyksen Strategiat -ohjelma asiakaskokemuksia:

 • "Menestyksen Strategiat –ohjelma on ollut monipuolinen, hieno kokonaisuus. Johtamisen oppeja monipuolisten harjoitusten ja erinomaisten luennoitsijoiden innoittamana.
 • "Sain johtamiseen liittyvää tiedollista ja taidollista osaamista yhden talven aikana enemmän kuin aiemmin koko  työurani aikana"
 • Olen pystynyt hyödyntämään oppeja välittömästi omassa työssäni ja saanut sitä kautta myös omien toimintojemme kehittämiseen aivan uusia ulottuvuuksia.
 • ”Strateginen ajatteluni on ehdottomasti syventynyt ohjelman aikana. EMBA-opinnot kokonaisuudessaan tulevat viemään minut johtajana aivan uudelle tasolle”
 • ”On ollut etuoikeus saada tutustua eri toimialojen vahvoihin osaajiin. Hienoa tutustua ihmisiin, jotka myös haluavat kehittää itseään, oppia heiltä ja tehdä yhdessä”
 • "Korkeatasoinen koulutus kaiken kaikkiaan. Olen tyytyväinen, että valitsin Jyväskylän MBA-ohjelman"

Katso tunnelmia ohjelman kv-jaksoilta

Kiinnostuitko - ota yhteyttä!

Markku Laajala, ohjelman johtaja
markku.laajala(at)jyu.fi
p. 0400 707 655

Tiina Nygrén, ohjelman koordinaattori
tiina.nygren(at)jyu.fi
p. 040 588 1703