16.01.2019

EMBA Johtajuus ja yhteisödynamiikka

-Asiat ja muutokset rakentuvat ihmisten tekemänä ja ihmisten kautta

EMBAJohtajuusjayhtdynamiikka.png

Haluatko tutustua itseesi, oppia jotain uutta itsestäsi sekä tavastasi olla johtajana erilaisissa ryhmissä, tiimeissä ja yhteisöissä?

Tässä vahvasti kokemukselliseen oppimiseen perustuvassa koulutuksessa sinulla on mahdollisuus tutkia itseäsi ammatillisessa roolissasi. Opit tuntemaan, ymmärtämään ja selkiyttämään ryhmien ja organisaatioiden elämän monimutkaisuutta ja erityisesti omaa johtajuuttasi sekä osuuttasi työyhteisön tapahtumissa.

Merkittävin oppimisväline ja tutkimuskohde on oma koulutusryhmä. Ohjelman työmuodot mahdollistavat oman käyttäytymisen ja toiminnan tutkimisen, erityisesti johtajuuden näkökulmasta. Tavoitteena on sekä kasvattaa ja laajentaa omaa itsetuntemusta, että vahvistaa omaa identiteettiä johtajana.

EMBA Johtajuus ja yhteisödynamiikka -ohjelman  sisältö

1 jakso 2. - 4.9.2019, Yksilö ja ryhmä
 • Miten ohjaan ryhmien toimintaa?
 • Miten ohjaan yksilön toimintaa?
2 jakso 30.9. - 2.10.2019, Johtajuus
 • Mikä on yhteisön johtajan tehtävä?
 • Miten johdan muutosprosessia?
3 jakso 28. - 30.10.2019, Yhteisö
 • Mikä on johtamani yhteisön perustehtävä?
 • Mitä johtamassani yhteisössä oikein tapahtuu?
 • Miksi yhteisöni ei toimi toivomallani tavalla?

Koulutus toteutetaan internaattimuotoisena, paikkana Taidehotelli Honkahovi, Mänttä.

EMBA Johtajuus ja yhteisödynamiikka -ohjelman

kehittämistehtävässä reflektoit koulutuksen aikana  omia kokemuksiasi oppimispäiväkirjaan, minkä lisäksi saat luettavaksi lukemiston (kirja + artikkelit). Näiden pohjalta tuotat ja kirjoitat kehittämissuunnitelman oman työelämäsi ryhmien toiminnan kehittämiseksi.

EMBA Johtajuus ja yhteisödynamiikka -asiakaskokemuksia

 

Kurssin kokemuksellinen oppiminen oli minulle luontaisempi tapa oppia kuin perinteinen opiskelu.

 
 
 • "Opin ymmärtämään paremmin ihmisten toimintaan vaikuttavia tunteita. Löysin vapautta rakentaa omaa johtamista asiajohtamisesta ihmisten johtamiseen kuitenkin niin, että perustehtävä ja asiat pysyvät vahvasti agendalla."
 • ”Olen oppinut, että tunteita saa näyttää ja niistä voi keskustella. Mahtava koulutuskokonaisuus"
 • ”Opin pien- ja suurryhmän käyttöä erilaisissa tilanteissa, yksilön tunnetilan huomioimista tehokkaan työskentelyn kannalta sekä omien asenteiden ja tunteiden merkitystä tehtävän edistämiseksi.”  
 • ”Kurssilla olen tullut tietoiseksi ryhmädynamiikan ilmiöistä - sain lisää itsetuntemusta ja se toi mukanaan erittäin keskeisiä oivalluksia itsestä johtajana ja ihmisenä. Olen nyt valmiimpi auttamaan organisaatiotani voimaan ja toimimaan paremmin." 
   

 
EMBA Johtajuus ja yhteisödynamiikka -ohjelman hinta ja laajuus

Koulutusohjelman hinta on 4 000 € + alv 24%. Osallistumismaksu sisältää seminaariopetuksen, opetusmateriaalin, tehtävien ohjauksen sekä seminaarijaksojen ruokailu- ja majoituskulut. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen käynnistyttyä.

Ohjelman laajuus on 6 opintopistettä AMBAn (Association of MBAs) akkreditoiman Jyväskylän yliopiston Executive MBA -ohjelman opintoja. Voit suorittaa ohjelman myös itsenäisenä kokonaisuutena.

 

Osallistumisen peruutus kuluitta 2 viikkoa ennen koulutuksen käynnistymistä. Kts. tarkemmat peruutusehdot

Kiinnostuitko - ota yhteyttä!

Koulutusohjelman johtaja Jyrki Kauppinen
jyrki.e.kauppinen(at)jyu.fi
p. 0400 248 074

Koordinaattori Sirpa Seppänen
sirpa.seppanen(at)jyu.fi
p. 0400 803 687