19.10.2018

Executive MBA lopputyö 20 op

- maksimoi opintojen hyödyt sinulle ja yrityksellesi

EMBA yhteiset ohjelmat EMBA valinnaiset ohjelmat EMBA lopputyö

Executive MBA -opintosi huipentuvat lopputyöhön. EMBA-lopputyö on käytännönläheinen kehittämishanke sinun ja organisaatiosi lähtökohdista. Lopputöissä on usein vahva tulevaisuuspainotus. Siinä luot merkittäviä uusia näköaloja oman liiketoimintasi ja organisaatiosi kehittämiseen. Suosituimpia aiheita vuosien varrella ovat olleet strategia, johtaminen, asiakkuudet ja digitalisaatio. Lopputyöhanke suunnitellaan huolellisesti ja sen toteuttamiseen saat vahvan tuen ja ohjauksen.

EMBA-lopputyöstä lisäarvoa yrityksellesi

Lopputyö maksimoi opiskelun hyödyt sekä sinulle että yrityksellesi. EMBA-lopputyöhankkeet ovat tyypillisesti kehitysanniltaan sellaisia että niiden kustannukset organisaation ulkopuolisilla konsulteilla teetettynä olisivat enemmän kuin koko EMBA:n osallistumismaksut. Olennaisinta on kuitenkin, että lopputyö on oppimisinvestointi tekijälle itselleen. Tämän olemme todentaneet lopputöitä käsittelevässä  vaikuttavuustutkimuksessa.

EMBA-lopputyöt ovat salaisia, niitä ei julkaista missään eikä välitetä kolmannelle osapuolelle. Sama koskee muutakin EMBA-opintojen aikana syntyvää materiaalia.

Executive MBA-lopputyö 2017

Executive MBA-lopputyöksi kaikista vuoden 2017 lopputöistä on Avancen koulutuspäällikkötiimi valinnut CFO Ria Lehmus-Juppalan työn "”Taloushallinnon rooli yrityksen johtamisjärjestelmässä”. Lämpimät Onnittelut Ria! 

Katsoitko jo nämä?

 

Vuoden 2016 EMBA-lopputyö, blogi

EMBA-lopputyö v. 2015

 

 

EMBA-lopputyö v. 2014

 

EMBA-lopputyö v. 2013

 

EMBA-lopputyö v. 2012