16.04.2018

EMBA on investointi sinun ja yrityksesi osaamisen vahvistamiseen

- kehitä toimintakykyäsi johtajana

Executive MBA-opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi erityisesti oman organisaation kehittäminen. Opiskelun työmuodot tukevat tätä tavoitetta ja opinnot myös arvioidaan sen mukaisesti kuinka opiskelijana olet onnistunut hyödyntämään oppimaasi oman yrityksesi liiketoiminnan näkökulmasta.

Laajassa yliopistollisessa MBA-ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta. Ohjelman tavoitteena on kehittää toimintakykyäsi johtajana ja lisätä itseluottamustasi tarttua uusiin vaativimpiin haasteisiin.

EMBA-opintojen aikana konkreettisina hyötyinä yrityksellesi ovat lukuisat yritykseen sovelletut kehittämistehtävät sekä ennenkaikkea EMBA-lopputyö. Lopputyön aihe voi liittyä esimerkiksi strategiseen suunnitteluun, asiakkuuksien johtamiseen, työyhteisöllisyyteen ja johtamisen kehittämiseen, talouden hallintaan, sähköisen liiketoiminnan uusiin konsepteihin jne. Opintojen aikana toteutettujen kirjallisten hankkeiden ja raporttien osalta noudatamme ehdotonta salassapitoa. Ohjelmassa syntyvää materiaalia ei julkaista missään, eikä sitä välitetä kolmannelle osapuolelle.

Voit aloittaa opintosi Executive MBA -ohjelmassa sinulle sopivana ajankohtana. Opinnot suoritat joustavasti työn ohessa opiskellen. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet liität vahvasti omaan organisaatioosi - suora hyöty työtehtäviisi on heti opintojen alusta alkaen käytettävissäsi. Mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, onnistuu opintosuunnitelman muuttaminen sekä sisällöllisesti että ajallisesti koko opintojesi ajan.

Verkostoituminen, ryhmäläiset ja asiantuntijoihin tutustuminen ovat olleet koko EMBA matkallani tärkeää osaamista lisäävää saldoa.

Opintojesi aikana liityt osaksi arvokasta laaja-alaista johtaja- ja asiantuntijaverkostoa.
Päämäärätietoista uraorientoitunutta verkostoa voit hyödyntää sekä opintojen aikana että myös opintojen jälkeen.

"MBA programmes must maintain the highest quality and also be current with changing trends and innovation in all industry sectors."
Read more at https://www.mbaworld.com/