19.06.2017

EMBA on investointi sinun ja yrityksesi osaamisen vahvistamiseen

Executive MBA-opintojen päämääränä on henkilökohtaisen osaamisen kasvun lisäksi erityisesti oman organisaation kehittäminen. Opiskelun työmuodot tukevat tätä tavoitetta ja opinnot myös arvioidaan sen mukaisesti kuinka opiskelijana olet onnistunut hyödyntämään oppimaasi oman yrityksesi liiketoiminnan näkökulmasta.

Laajassa yliopistollisessa MBA-ohjelmassa saat monialaisen näkemyksen liiketoiminnasta. Ohjelman tavoitteena on kehittää toimintakykyäsi johtajana ja lisätä itseluottamustasi tarttua uusiin vaativimpiin haasteisiin.

EMBA-opintojen aikana konkreettisina hyötyinä yrityksellesi ovat lukuisat yritykseen sovelletut kehittämistehtävät sekä ennenkaikkea EMBA-lopputyö. Lopputyön aihe voi liittyä esimerkiksi strategiseen suunnitteluun, asiakkuuksien johtamiseen, työyhteisöllisyyteen ja johtamisen kehittämiseen, talouden hallintaan, sähköisen liiketoiminnan uusiin konsepteihin jne. Opintojen aikana toteutettujen  kirjallisten hankkeiden ja raporttien osalta noudatamme ehdotonta salassapitoa. Ohjelmassa syntyvää materiaalia ei julkaista missään, eikä sitä välitetä kolmannelle osapuolelle.

EMBA-opinnot suoritat joustavasti työn ohessa opiskellen - suora hyöty työtehtäviisi on heti opintojen alusta alkaen käytettävissäsi. Opintojen kaikki kehittämistehtävät ja -hankkeet voit liittää vahvasti omaan organisaatioosi.

Opintojesi aikana liityt osaksi arvokasta laaja-alaista johtaja- ja asiantuntijaverkostoa. Päämäärätietoista uraorientoitunutta verkostoa voit hyödyntää sekä opintojen aikana että myös opintojen jälkeen.

Voit aloittaa opintosi Executive MBA -ohjelmassa sinulle sopivana ajankohtana. Mikäli työtehtäväsi tai elämäntilanteesi muuttuu opintojen aikana, onnistuu opintosuunnitelman muuttaminen joustavasti koko opintojesi ajan.

"MBA programmes must maintain the highest quality and also be current with changing trends and innovation in all industry sectors."
Read more at https://www.mbaworld.com/