28.06.2018

Menestyksen Tekijät -johtamiskoulutusohjelma nro 3 K-ryhmän huippukauppiaille

 mt_esitekuva.PNG

Kaupan ala on murroksessa. Digitalisaatio, kehittyvä kilpailutilanne sekä ostokäyttäytymisen muutokset haastavat kaupan toimintamalleja. Hyvä asiakaskokemus on perusodotus, tehdäänpä ostokset missä ja milloin tahansa. Digiosaaminen, asiakastiedon parempi hyödyntäminen sekä osaava ja palvelualtis henkilöstö ovat avainasemassa luotaessa kaupan tulevaisuuden menestystekijöitä. Kaupan kehittäminen vaatii johtajuutta!
 
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Menestyksen Tekijät -ohjelmassa pureudutaan näihin tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin yhdessä eri toimialojen kauppiaiden ja ohjelman asiantuntijoiden kanssa. Halutessasi voit jatkaa ohjelmasta Executive MBA -opintoihin. Käynnistymässä jo kolmas ohjelma - tule mukaan!

Ohjelman hyödyt

  • kehität osaamistasi palvelukulttuurin ja asiakaskokemuksen rakentamisessa
  • syvennät osaamistasi verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisessä
  • vahvistat henkilöstön johtamiskykyäsi sekä itsesi johtamista
  • rakennat käytännönläheisen kehittämishankkeen oman kauppasi lähtökohdista
  • saat uusia näkökulmia niin parhaiden asiantuntijoiden alustuksista kuin myös keskusteluista ja ryhmätehtävistä eri toimialojen kauppiaskollegoiden kanssa

Työmuodot

Opinnot muodostuvat viidestä lähiopetusjaksosta (5 x 2 pv) ja niihin liittyvistä etukäteis- ja teemakohtaisista tehtävistä. Ohjelmaan kuuluu lisäksi oman kaupan kehittämishanke.

Ohjelman työskentelytapa on prosessinomainen ja vuorovaikutteinen. Ohjelman työmuodot kytketään vahvasti oman kaupan kehittämiseen. Osallistujien käytössä on verkko-oppimisympäristö, joka tukee oppimista ja mahdollistaa aktiivisen vuorovaikutuksen lähijaksojen välillä.

Ohjelman ajankohdat ja teemat

1. jakso: 23. - 24.10.2018, Kaupan tulevaisuus ja digitalisaatio
2. j
akso: 20. - 21.11.2018, Asiakas
3. j
akso: 11. - 12.12.2018, Palvelukulttuuri
4.
jakso: 17. - 18.01.2019, Henkilökohtainen tehokkuus
5. jakso:
20. - 21.02.2019, Sitouttava johtaminen
6. jakso: 01. - 06.04.2019, Kansainvälinen opintojakso

Lähiopetusjaksot järjestetään pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

Ohjelmaan sisältyy vapaavalintainen kansainvälinen opintojakso, joka ajoittuu viikolle 14/2019. Matkakohde valitaan yhdessä osallistujien kanssa. Aikaisemmat matkakohteet ovat olleet New York ja Kalifornia.

Menestyksen Tekijät -ohjelman suorittaneet suosittelevat!

Sanna _200.png

Ensin ajattelin, että en ehtisi paneutua opiskeluun kun oman kaupan hoidossa on jo paljon haasteita ja tekemistä riittää. Nyt olen sitä mieltä, että ohjelmaan osallistuminen oli paras päätös itseni ja yrityksemme hyväksi. Tärkeintä itselle oli ymmärtää entistä paremmin kaupan alan haasteita ja nykypäivää. Oivalsin mitä voimme omassa kaupassamme tehdä menestymisen eteen ja ennen kaikkea miten itse voin muuttaa omaa toimintaani. Ryhmähenki oli mahtava - oli hienoa opiskella porukassa, jossa jokainen aidosti halusi kehittää itseään.      

-  Sanna Tiitinen, kauppias, EMBA   
   Intersport Lielahti, Tampere

Pauli_IMG_7782.JPG

Menestyksen tekijät- valmennus oli erinomainen ja antoisa, joka vaati paljon mutta antoi vielä enemmän. Perehdyimme laajasti alan ajankohtaisiin teemoihin ja kirjallisuuteen - linkki tämän hetkiseen tekemiseen oli helppo löytää. Kun valmennus tuli tarjolle, ajattelin, että mahtaako löytyä aikaa. Nyt jälkeen päin voin sanoa, että aikaa löytyy jos vain haluaa. Porukka oli erittäin hyvä ja saimme jakaa kokemuksia yli toimialarajojen. Suosittelen lämpimästi valmennusta kollegoille!

Pauli Jaakola, kauppias, EMBA
  K-supermarket Konala, Helsinki


Ohjelman hinta

Koulutusohjelman hinta on 6 500 € + alv 24 % /henkilö. Hintaan sisältyvät seminaarijaksot ja –materiaalit, palaute oppimistehtävistä ja kehittämishankkeen ohjaus. Hintaan eivät sisälly ohjelman lukemiston kirjat eivätkä mahdolliset matka- ja majoituskulut.

Kv-jakson hinta on 1500 € + alv 24 %/henkilö. Matka- ja majoituskulut eivät kuulu hintaan. Huomioi stipendituki MT-ohjelmaan ja EMBA-opintoihin (Vähittäiskaupan Ammattikasvatussäätiö sr).

Koulutusohjelman laajuus

Koulutusohjelman laajuus on 18 opintopistettä ja kv-jakson laajuus 3 opintopistettä.
Suoritukset hyväksytään täysimääräisenä Jyväskylän yliopiston Executive MBA-ohjelmaan. joka on laajuudeltaan 100 opintopistettä.

Lisätiedot:

Koulutusohjelman johtaja Sirpa Koponen, sirpa.koponen(at)jyu.fi, p. 040 836 8841

Ilmoittautumiset:

pirjo.kostiainen(at)kesko.fi, p. 050 387 5779

k-academy.png