Webinaari: Houkuttelevan työnantajabrändin rakentaminen, 30.8.2022 klo 13-14

Houkuttelevan ja rohkean työnantajabrändin rakentaminen lähtee sisältä. Työn merkityksellisyys, johtaminen ja kulttuuri ovat nousseet yhä keskeisempään rooliin kun yritykset taistelevat osaajien huomiosta. Tervetuloa linjoille kuulemaan miten rakennetaan houkutteleva työnantajabrändi, asiantuntijana Saana Rossi.

Saana Rossi

ilmoittaudu-webinaariin.png

Asiantuntijana webinaarissa kirjailija, advisor ja puhuja Saana Rossi

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, advisor ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia.

Saana työskenteli pitkään teknologiayhtiö Vincitissä (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016 by Great Place To Work) mm. henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana. Syksyllä 2021 hän jätti päivätyönsä HR-johtajana ja lähti tavoittelemaan lapsuuden unelmaa kirjailijana.

Kirjoittamisen ohessa Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Hän rakastaa kasvuhakuisia, innovatiivisia ja rohkeita yrityksiä, jotka haluavat tuottaa erinomaista henkilöstökokemusta ja luoda merkityksellistä ja vaikuttavaa työelämää. Saanan esikoiskirja Rekrytoija julkaistiin 2020. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan - tapaamisiin linjoilla!

 

Lisätietoja webinaarista

Sirpa Koponen
Koulutuspäällikkö
p. 040 836 8841
sirpa.koponen(at)jyu.fi