Webinaari: Algoritmien aikakausi. Miten data ja tekoäly haastavat organisaatioita kehittymään, 11.2.2022 klo 9-10

webinaari-tekoaly.jpg

Webinaari: Algoritmien aikakausi. Miten data ja tekoäly haastavat organisaatioita kehittymään? 

Perjantaina 11.2.2022 klo 9-10, Zoom-verkkoalustalla. Tervetuloa mukaan!

Alkaneen vuoden JYU EMBA -webinaari pureutuu todella ajankohtaiseen aiheeseen - mitä tekoäly on organisaatioissa ja mitä se mahdollistaa? Webinaarissa kuulet mm. miten tekoäly muuttaa organisaation toimintamalleja ja mitä tekoälyn ja analytiikan avulla on mahdollista saavuttaa. Asiantuntijana Pasi Lehtimäki, Head of Data and AI Business, Gofore.

PasiL.jfif 

Pasi Lehtimäki on kokenut analytiikan, ohjelmistokehityksen ja johtamisen asiantuntija. Hän on tutkinut koneoppimista, tekoälyä ja neuroverkkoja. Hänellä on vahva kokemus suurten ohjelmistoratkaisujen kehityksestä ja ohjelmistoliiketoiminnasta. Pasilla on myös vuosien kokemus ihmisten, ohjelmistotuotteiden ja liiketoiminnan johtamisesta. 

ilmoittaudu-webinaariin.png

Tervetuloa  - tapaamisiin linjoilla!

Kaikki JYU EMBA-ohjelmasta valmistuneet, EMBA-opiskelijamme, EMBA-opinnoista kiinnostuneet sekä lukuisat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumiimme kuulemaan johtamisen eri teemoista, tapaamaan tuttuja, luomaan uusia tuttavuuksia ja verkostoitumaan.

Olethan huomannut uutuusohjelmamme! EMBA Tekoäly ja liiketoiminnan johtaminen käynnistyy 25.4.2022 Helsingissä. Ohjelmassa hahmotetaan tekoälyn olemusta ja erityispiirteitä, tarkastellaan tekoälyn käyttömahdollisuuksien kirjoa ja perehdytään tekoälyn käytön käytännön sovellutuksiin eri organisaatioissa.

Lisätiedot:

ari.manninen(at)jyu.fi
p. 040 586 8887