JYU EMBA-opinnot syksyllä 2020. Koulutustilaisuuksien erityisjärjestelyt.

Syksyllä 2020 käynnistyvät JYU Executive MBA -johtamisohjelmat järjestämme normaaliin tapaan seminaarimuotoisena työskentelynä.

Koulutusjärjestelyissä noudatamme voimassaolevia koronaohjeistuksia ja teemme kaikkemme, että koulutus on osallistujillemme ja yhteistyökumppaneillemme turvallinen ja antoisa kokemus. Seuraamme tarkoin viranomaisten ja yliopiston ohjeistusta ja muutamme toimintapoja tilanteen niin vaatiessa. Tämänhetkisen koronatilanteen vuoksi osallistuminen myös etäyhteyden kautta on perustelluista syistä mahdollista.

Koulutuksemme järjestetään kokoushotelleissa, jotka huolehtivat erityistilanteen vaatimista järjestelyistä hygienian, tilojen ja palvelujen osalta. Huolehdimme siitä, että käytössämme olevat koulutustilat mahdollistavat riittävien turvavälien huomioimisen. Osallistujamäärää rajoitamme tarpeen mukaan ohjelmakohtaisesti mm. niin, että turvallinen pienryhmätyöskentely on mahdollista.

Kun osallistut koulutuksiimme, huolehdithan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, säilytä turvaväli kanssaosallistujiin, älä kättele. Ethän saavu koulutukseen jos olet sairaana tai sinulla on hengitystieoireita, kuumetta tai vähäisiäkin flunssan oireita. Jos olet estynyt osallistumasta koulutukseen sairauden tai muun syyn vuoksi, olethan yhteydessä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin. EMBA-opintojen ohjauksissa suosimme edelleen puhelinyhteyksiä ja teams-/skypekokouksia.

Voit turvallisin mielin osallistua niihin EMBA-johtamisohjelmiin, joihin olet jo ilmoittautunut sekä ilmoittautua tuleviin. Olethan yhteydessä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on koulutukseen tai
sen järjestelyihin liittyviä kysymyksiä.