JYU EMBA-koulutus syksyllä 2021

Kuluneen kevään aikana Executive MBA-koulutukset on toteutettu viranomaisten ja yliopiston koronaohjeistusten mukaisesti verkkoseminaareina. Syksyn Executive MBA-koulutustilaisuuksien osalta tavoitteenamme on paluu normaaliin lähikoulutukseen. Lähikoulutuksen toteutuminen on kuitenkin riippuvainen koronatilanteesta sekä mahdollisista paikkakuntakohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tilanteen mukaan, koulutuksiimme on mahdollista osallistua myös etänä.

Viime vuosi on osoittanut, että tilanteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Seuraamme tarkoin epidemiatilanteen kehitystä ja tarkennamme toimintaamme tarpeen mukaan vielä elokuussa.

Jos sinulla on kysymyksiä koulutukseen tai sen järjestelyihin liittyen, olethan yhteydessä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin, vastaamme mielellämme.

Kesän ja kesälomien lähestyessä kiitämme EMBA-opiskelijoitamme sekä koko verkostoamme erinomaisesta yhteistyöstä lukuvuonna 20/21.

Aurinkoista kesää - tapaamisiin syksyllä!

Ari Manninen
Johtaja, Avance-johtamiskoulutus