JYU EMBA-koulutus 1.10.2021 alkaen lähikoulutuksena

Korona-aikana olemme toteuttaneet Executive MBA-koulutukset lähi- ja/tai verkkokoulutuksena aina vallitsevan epidemiatilanteen mukaisesti, tarkoin yliopiston ja viranomaisten koronaohjeistuksia noudattaen. Viranomaisohjeistusten muututtua 1.10.2021 alkaen, siirrymme koulutuksissamme lähikoulutukseen.

Koulutuksemme järjestetään kokoushotelleissa pääosin eteläisen Suomen alueella. Noudatathan tilaisuuksissamme normaalia terveysturvallisuutta mm. käsihygienian osalta, ethän saavu paikalle jos olet sairaana.

Seuraamme koronatilannetta edelleen tarkasti - tilanteen niin vaatiessa, meillä on valmius siirtyä verkkokoulutukseen.

Olethan yhteydessä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on koulutukseen tai sen järjestelyihin liittyviä kysymyksiä – vastaamme mielellämme.

Lämpimästi tervetuloa EMBA-opintoihin!

Ari Manninen