JYU EMBA-opinnot alkuvuodesta 2021. Koulutustilaisuuksien erityisjärjestelyt.

Korona-aikana olemme toteuttaneet Executive MBA -koulutukset lähi- ja/tai verkkokoulutuksena aina vallitsevan epidemiatilanteen mukaisesti, tarkoin yliopiston ja viranomaisten koronaohjeistuksia noudattaen. On ollut hienoa nähdä, kuinka osaamisen kehittämiseen on panostettu myös tänä haasteellisena aikana. Vuosi 2020 oli vahvaa työskentelyä – tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin.

Lähdemme luottavaisina alkaneeseen vuoteen. Uskomme vahvasti siihen, että EMBA-johtamisohjelmat toteutuvat suunniteltuina ajankohtina. Kiihtyneen koronatilanteen vuoksi koulutustapahtumat tammi- ja helmikuussa 2021 toteutetaan verkkoseminaareina Zoomissa. Heti kun mahdollista, palaamme takaisin hybriditoteutukseen jolloin voit osallistua koulutuksiin valintasi mukaan joko paikan päällä tai etäyhteyden kautta. Seuraamme tarkoin viranomaisten ja yliopiston ohjeistusta ja teemme kaikkemme, että koulutustilaisuutemme on osallistujillemme ja yhteistyökumppaneillemme turvallinen ja antoisa kokemus.

Voit turvallisin mielin jatkaa EMBA-opintoja ohjelmissa, joissa olet jo osallistujana sekä ilmoittautua tuleviin. Olethan yhteydessä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on koulutukseen tai sen järjestelyihin liittyviä kysymyksiä – vastaamme mielellämme.

Erinomaista alkuvuotta!

Ari Manninen