JYU EMBA-opinnot ja korona. Koulutustilaisuuksien erityisjärjestelyt.

Korona-aikana olemme toteuttaneet Executive MBA -koulutukset verkkoseminaareina tai hybriditoteutuksena tarkoin viranomaisten ja yliopiston koronaohjeistuksia noudattaen.

Kiihtyneen koronatilanteen vuoksi Executive MBA-koulutustapahtumat toteutetaan jatkossa verkkoseminaareina. Heti kun mahdollista, palaamme takaisin hybriditoteutukseen, jolloin voit osallistua koulutuksiin valintasi mukaan joko paikan päällä tai etäyhteyden kautta.

Voit turvallisin mielin jatkaa EMBA-opintoja ohjelmissa, joissa olet jo osallistujana sekä ilmoittautua tuleviin. Olethan yhteydessä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on koulutukseen tai sen järjestelyihin liittyviä kysymyksiä tai huolia – vastaamme erittäin mielellämme.

Päivitämme tätä tiedotetta tilanteen muuttumisen mukaan.

Ari Manninen
Johtaja, Avance-johtamiskoulutus