EMBA-koulutukseen kansainvälistä liikkeenjohdollista kokemusta - Juho Partanen aloittaa koulutuspäällikkönä.

juho_partanen

Juho Partanen on aloittanut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksessa koulutuspäällikkönä 1.2.2022 alkaen. Juho on kokenut liikkeenjohtaja - hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Hän omaa syvää asiantuntemusta teknologia-, materiaali-, auto- sekä energiateollisuudesta. Hän on työskennellyt kansainvälisen ajoneuvoteollisuuden johtotehtävissä mm. Ruotsissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Monacossa ja Hollannissa. Juho on toiminut mm. Enterexin pääjohtajana, joka on yksi maailman suurimmista lämmönhallintaratkaisujen valmistajista Taiwanissa.

Juho aloitti uransa suomalaisessa lämmönvaihdinvalmistajassa Finnradiatorissa lähes 15 vuotta sitten ja on sittemmin johtanut useita suuria yritysmuutoksia johtaen niin monikulttuurisia kuin -toiminnallisiakin tiimejä. Hänen kokemukseensa kuuluu onnistuneiden käännekohtien navigointi keskikokoisille tuotantoyrityksille, sekä kasvustrategioiden toteuttaminen monen miljardin dollarin pörssiyhtiöille, kuten Aurubis AG:lle, maailman suurimmalle kuparin tuottajalle Hampurissa, Saksassa. Hän on kokenut ja energinen kansainvälinen P&L-johtaja, joka pyrkii aina luomaan ja toimittamaan parhaita käytäntöjä toiminnassa, valmistuksessa, palveluissa, kustannuskilpailukyvyssä ja asiakaslähtöisyydessä. 

Osaamisen kehittäminen on ollut aina Juhon ammatillinen intohimo. Hän on myös itse suorittanut Jyväskylän yliopiston EMBA-ohjelman vuonna 2009. Tällä hetkellä meneillään ovat Doctor of Business Administration opinnot Paris School of Business -yliopistossa. Juho on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Oxfordin ja INSEADin alumni.

Nyt on aika ammentaa vahvasta kokemuksesta muotoilemalla vaikuttavaa liikkeenjohdon koulutusta. Juho aloittaa työnsä koulutuspäällikkönä EMBA-koulutuksen sekä yrityskohtaisten johdon kehitysohjelmien suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Yksi merkityksellinen ympyrä sulkeutui tänään, kun lunastin avaimet ja kulkukortin Jyväskylän yliopistoon ja liityin osaksi JSBE:n Avance-johtamiskoulutus -organisaatiota (Executive MBA). Omat kärkiteemani liittyvät kansainväliseen liiketoimintaan ja uudistuvaan johtamiseen verkottuneessa ja kompleksisessa (VUCA) ympäristössä, jota muovaa energiamurros sekä digitaalinen transformaatio. Minusta johtamisen kehittäminen lähtee sen ymmärtämisestä, että johtaminen on palveluammatti ja oppimismatka paremmaksi johtajaksi on aina reflektiivinen kasvupolku omaan itseensä ja ajatteluunsa. Avance osana JSBE:tä pystyy fasilitoimaan oppimisympäristön, jossa eri toimialojen ammattilaiset oppivat toisiltaan, samalla kun yliopisto antaa työkaluja parempaan todellisuuden hahmottamiseen sekä päätöksentekoon.” Juho Partanen toteaa. 

Lämpimästi tervetuloa Juho EMBA-tiimiin!