11.09.2017

Syyskuussa 2017 jaettiin Executive MBA-diplomeja

EMBA 05092017

EMBA092017

Executive MBA-ohjelmasta valmistuvia juhlistetaan neljä kertaa vuodessa EMBA-lautakunnan kokousrytmin mukaisesti. Syyskuussa EMBA-diplomin ja -todistuksen vastaanottivat.

• Paikallisjohtaja Tuomo Helminen, Oy SKF Ab
    EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Palveluliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehityksellä menestykseen”
  • Yrityspalvelupäällikkö Armi Hyvönen, Tampereen aikuiskoulutuskeskus
    EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Asiakasta varten - asiakasta kuunnellen, Tampereen aikuiskoulutuskeskus (TAKK) valmistautuu vauhdilla vuoteen 2020”