11.12.2017

Joulukuussa 2017 jaettiin Executive MBA-diplomeja

EMBA_valmistuneet_04122017

Executive MBA-ohjelmasta valmistuvia juhlistetaan neljä kertaa vuodessa Jyväskylässä Ravintola  Harmoonissa EMBA-lautakunnan kokousrytmin mukaisesti. Joulukuussa EMBA-todistuksen vastaanottivat:

* Myyntipäällikkö Sami Hakamaa, Fagerhult Oy
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Myynnin kehittäminen kansainvälisessä organisaatiossa”
* CEO Aki Hankaniemi, Arena Interactive Oy
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Inspiroitunut henkilöstö kasvavan it-yhtiön kilpailuetuna”
* Managing Director  Tomi Korhonen, SLEIPNER Finland Oy
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Kasvuyrityksen strategian haltuunotto kansainvälisessä liiketoiminnassa”
* CFO Ria Lehmus-Juppala, Unique Companies
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Taloushallinnon rooli yrityksen johtamisjärjestelmässä”
* Kehitysjohtaja Leena Liimatainen, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Minne menet ammattikorkeakoulu? Skenaarioajattelu työkaluna korkeakoulujen rakenteellisissa muutoksissa”
* Kassanjohtaja Outi Mäki, IAET-kassa
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ””Liiallinen palkitseminen osoittaa, että kenraalin neuvokkuus on ehtynyt” vai pystyttäisiinkö laatimaan tulospalkkiojärjestelmä, joka parantaa työn tulosta?”
* Kuntoutusjohtaja Tiina Riikonen, Kruunupuisto Oy
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Ketterän kehittämisen askelmerkit Kruunupuistossa; Case kruunuklinikka”
* VP, Sales & Marketing Minna Ruusuvuori, Attido Oy
EMBA-lopputyö on tehty aiheesta: ”Mistä on hyvät B2B -asiakaskokemukset tehty? – Asiakaskokemuksen anatomia yritysten välisessä liiketoiminnassa”